5 legendás gimbot-játék, amelyeket mostantól Androidon is játszhatsz

Emlékezzen még a 90-es években azokra a játékokra, amelyek akkoriban nagyon kedvelték a gyerekeket, főleg gamewatch játékok (Gimbot) voltak. Most játszhatod azt a régi iskolai játékot Androidon.

Emlékezzen még a 90-es években azokra a játékokra, amelyek abban az időben nagyon megkedvelték a gyerekeket, többnyire játéknézős játékok (gimbot) voltak. Ebben a cikkben az ApkVenue öt régi iskolai Gamewatch játékot akar bemutatni, amelyeket mostantól Androidon is játszhat. Csak nevezzen meg néhányat a híres játéknéző játékok közül: Western Bar, Tetris, Sub Marine Battle, Heli Battle és mások.

Mi késztet minket ezekre a játékokra? Különösen azok számára, akik a 80-as és 90-es években születtek? Először a játék karaktereinek formái, amelyek abban az időben nagyon jók voltak. Második, háttérzene A játék nagyon jó hallani a játék közben, és izgatja a játékot. Harmadszor kiderült, hogy anélkül, hogy észrevenné, a játékóra vagy az úgynevezett gimbot támogatja a mobilitást, mert bárhová hordozható.

  • 4 Clash Royale másolási játék, amely izgalmasabb, mint az eredeti
  • 16 legjobb MOBA játék 2020 Androidon és PC-n, ingyenes és addiktív!

5 legendás Gimbot-játék, amelyet mostantól Androidon is játszhatsz

1. Western Bar

Játszma, meccs Nyugati Bár híres a 80-as és 90-es években. Az akkori kisgyerekek biztosan tudták és szerették játszani vele. A névből már tudjuk, hogy ez egy lövöldözős játék a bárban. A játék során az a feladatunk, hogy lőjük a palackokat, a dobott poharakat csapos. De légy óvatos, ne csak lődd le a bombát, vagy mert rosszul lősz, hanem az étkezőkre lősz. Ha ez a helyzet, akkor megtámadnak. Ha eltalálja a dobásuk, a karaktered meghalhat. Csak három esélyed van. A pontszám a sikeresen lőtt objektumok száma alapján kerül kiszámításra.

Töltse le a Western Bar játékot

Eredeti forma konzolos játékóra Nyugati bár:

2. Heli csata

Az Ön feladata az, hogy legyőzze az egyéb támadó helikoptereket. Figyeljen a légvédelmi lőfegyverekre is bunker ellenség. Kétféle fegyvered van. Első rakéta ellenséges helikopterek lelövésére használták. Második, bomba elpusztítani bunker ellenséges védelem. Előre, hátra, felfelé és lefelé haladhat, hogy elkerülje ellenségei támadásait. A pontszám nő, ha sikeresen elpusztítja a helikoptereket és a bunkereket.

Töltse le a játékot Heli Battle

Eredeti forma konzolos játékóra Heli csata:

3. Kung Fu

Az Ön feladata az, hogy legyőzze azokat az ellenségeket, akik kijönnek, hogy megütjenek. Kétféle támadási lehetősége van: nevezetesen Puncs hogy eltalálja ellenfelét és Rúgás rúgni az ellenfelet. Mozoghat felfelé, lefelé, balra, jobbra. A pontszámot annak alapján számoljuk ki, hogy hány ellenséget tud megverni. A Gamewatch névből egyértelműen kiderül, hogy a Kung Fu-hoz kell kapcsolódnia, igaz?

Töltse le a Kung Fu játékot

Eredeti forma konzolos játékóra Kung Fu:

4. Tetris

Ebben a játékban feladata a megjelenő blokkok elrendezése. Ha sikerül a blokkokat egy lapos területre rendezni, minimum 2x2 méretű, akkor kap egy pontszámot. Minél magasabb a szint, annál nagyobb sebességgel jelennek meg a blokkok. Ez próbára teszi a mértékét készség a blokkok gyors elrendezésében. Ennek a retro játéknak az előnyei, a blokkok elrendezésén kívül számos más játék is létezik, például pingpong, autóverseny, kígyó, boksz és mások.

Töltse le a Real Retro Games játékot

Eredeti forma konzolos játékóra Tetris:

5. AliceGameWatch

Kiderült, hogy ez az Alice-ról szóló játék a 80-as évek óta létezik. És ez akkoriban nagyon népszerűnek bizonyult a film népszerűségével együtt Alice Csodaországban. Az Ön feladata, hogy a teát eljuttassa a bal oldali lányhoz. Ne érje késdobás Midori (fent), de ha fogást dob. Két lehetőség van, játék A és játék B. Az A játék nyugodtabb, igen, de ha a szinted magasabb, kipróbálhatod a B játékot. Minden alkalommal, amikor teát adsz, 3 pontot kapsz.

Töltse le a játékot AliceGameWatch

Eredeti forma konzolos játékóra Alice:

Szóval, ezek öt legendás Gimbot-játék, amelyeket mostantól Androidon is játszhatsz. Ezeknek a játékoknak a lejátszásával először gyermekkorunkra emlékezhetünk. Kellemes nosztalgiát kívánok!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found