töltse ki a Microsoft Excel 2007 képleteit és a megtanulandó képleteket

A Microsoft Excel 2007 egy népszerű adatfeldolgozó alkalmazás. A bonyolultság helyett ez a Microsoft Excel 2007 képletek teljes gyűjteménye, amelyet meg kell tanulnia.

Microsoft Excel egy táblázatkezelő alkalmazás, amelyet a Microsoft fejlesztett ki a Microsoft Windows operációs rendszer, a Mac OS X és az iOS számára. A Microsoft Excel programban különféle funkciók használhatók.

Grafikonokból, számításokból, táblázatokból és egyebekből kiindulva. A Microsoft Excel érdekessége az a funkciók száma, amelyek elősegíthetik a feladatok vagy feladatok gyors elvégzését. Ez Microsoft Excel 2007 képletek töltse ki, amit meg kell tanulnia.

  • 7 legjobb és könnyű Android Office-alkalmazás 2020, tegye hatékonyabbá!
  • Az Office-alkalmazásokon kívül ezek 5 Android-alkalmazás, amelyeknek a hallgatóknak rendelkezniük kell
  • Így töltheti le a legfrissebb Microsoft Office ISO-t, amely egyszerű és egyszerű

Microsoft Excel 2007 függvénykészlet

ÖSSZEG

A SUM egy szám teljes számításának függvénye sejt kiválasztva (számnak kell lennie). A SUM használata a gépelés = SUM (első cella: utolsó cella).

Példa: = SUM (B3: B7)

SZÁMOL

A COUNT egy függvény, amely kiszámítja az adatok mennyiségét egy számból sejt A kiválasztott. A COUNT használata a gépelés = COUNT (első cella: utolsó cella).

Példa: = COUNT (B3: B7)

ÁTLAGOS

ÁTLAG egy olyan funkció, amely meghatározza a szám átlagos értékét sejt kiválasztva (számnak kell lennie). Az AVERAGE használatának módja a gépelés = ÁTLAG (első cella: utolsó cella)

Példa: = ÁTLAG (B3: B7)

HLookup

A HLookup egy olyan függvény, amely vízszintesen kereshető úgy, hogy sorértékeket keres a táblázat bal felső sarkától a táblázat jobb alsó sarkáig, amely az azonos oszlopban szereplő értékeket adja vissza a tartalom alapján sejt a. A HLookup használata = HLOOKUP (érték, tábla, index_szám, [nem pontos_egyezés])

  • Érték a kitöltendő táblázat első sorának megkeresésére szolgáló érték.
  • asztal egy kiválasztott adatsor, amely határozottan több, mint 1 sor sejt.
  • index szám annak meghatározása, hogy a táblázat mely sorainak számát adja vissza. Az első sor 1.
  • not_exact_match egy lehetőség, függetlenül attól, hogy teljesen egyező értéket keres-e vagy sem.

Példa: = HLOOKUP (A3, D2: H3,2, HAMIS)

VLookup

A VLookup függőleges keresés végrehajtására szolgáló funkció. Hasonló a HLookup-hoz, de vertikális változatokhoz. A VLookup használata = VLOOKUP (keresési_érték, tábla_rajz, oszlop_index_szám, [tartomány_keresés])

  • keresési_érték olyan feltétel, ahol a kívánt értéket keresi a kiválasztott táblából.
  • table_array két vagy több táblázat oszlop, amely adatokat tartalmaz, amelyek lehetnek számok, szövegek, dátumok és mások.
  • index szám annak meghatározása, hogy a táblázat mely sorainak számát adja vissza. Az első sor 1.
  • not_exact_match egy lehetőség, függetlenül attól, hogy teljesen egyező értéket keres-e vagy sem.

Példa: = VLOOKUP (100, A3: B7,2, FALSE)

Egyetlen IF

Az IF egy Excel függvény, amelyet meghatározhat érték két különböző feltétel. Az IF használatára példa = IF (logikai_teszt_érték, érték_ha_igaz, érték_ha_hamis).

Példa: = IF (A3> 100, "olvasás", "letöltés")

Kettős IF

A Double IF akkor használható, ha meg akar adni egyet érték de a feltétel több mint két feltétel, ezért nagyobb pontosságra van szüksége. A Double IF az IF használata IF-ben, és ebben az esetben az IF többször is használható.

Példa: IF (A5> 102, "írás", IF (A5> 101, "olvasás", "letöltés))

MAX

A MAX funkció az, hogy megtalálja a legnagyobb értéket a kiválasztott adathalmazból, ebben az esetben az érték egy szám. Hogyan kell használni = MAX (tartomány_tábla)

Példa = MAX (C2: C8)

MIN

A MIN funkció megegyezik a MAX funkcióval, de a legkisebb érték megtalálásához a kiválasztott adathalmazból ebben az esetben az érték egy szám. Hogyan kell használni = MIN (tartomány_tábla)

Példa = MIN (C2: C8)

Tehát ezeket a Microsoft Excel 2017 képleteket kell megtanulnia. Az útAz egér fogfrissítés folytassa a Microsoft Excel 2007 képletek ezen gyűjteményével, hogy könnyebben megtanulhassa a Microsoft Excel programot.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found