nem kamu! így lehet ingyen beszerezni a playstation 4-et (ps4) az interneten

Nincs pénz a PS4 vásárlásához? Nyugi, az ApkVenue-nak van megoldása. Ha követi a következő módszert, ingyen beszerezheti a PS4-et! Szeretné tudni, hogyan?

A mai egyik legnépszerűbb konzolos játék, nevezetesen a PS4. Ki ne akarna PS4-et? ApkVenue biztos, hogy minden itteni barát akar. De édesem, igen, ez az ára. A PS4 valóban elég drága.

Nincs pénz a PS4 vásárlásához? Nyugi, az ApkVenue-nak van megoldása. Ha követi a következő módszert, ingyen beszerezheti a PS4-et! Szeretné tudni, hogyan?

  • Válassza a PS4, PS4 Pro, Xbox One vagy Xbox One X lehetőséget? A különbség ...
  • Indonéziában vannak PS4 Game Inject Services, tudsz kalózkodni?

A Playstation 4 (PS4) ingyenes online beszerzése az interneten

Fotó forrása: Kép: ShutterStock

Ez a módszer legális, nem használ kártolási technikákat vagy hasonlókat. De azért kell egy kis türelem és kitartás. Mivel azonban a nyeremény a PS4, Jaka biztos abban, hogy megéri küzdeni. Itt van, hogyan ...

Lépések a PS4 ingyen megszerzésére az interneten

1. lépés

Először keresse fel a nevezett webhelyet Gokano, befejezheti az ApkVenue alább megadott linkjén keresztül.

Látogatás:Gokano site

2. lépés

Ha igen, akkor kattintson a gombra "Regisztráció". További részletekért lásd az alábbi képet.

3. lépés

Ha regisztrált és bejelentkezett, folytassa a papírrepülő ikonra kattintva "Küldetés". Ezután válassza ki a küldetés kategóriáját, amelyen dolgozni szeretne Napi küldetés, Extra küldetés, Társadalmi küldetés és Gyors küldetés.

4. lépés

Ha küldetéskategóriát választott, hajtsa végre a rendelkezésre álló feladatokat. Maga a feladat vázlatában nagyon egyszerű, akárcsak az Igen vagy a Nem, valamint a Megosztás lehetőségek között.

5. lépés

A feladat elvégzése után pontokat kap. Ha a pontokat összegyűjtötték legfeljebb 2500, kattintson az ajándék ikonra vagy "Nyeremények". Ezután cserélje le PS4-re, vagy kicserélheti Xbox One-ra is. Folytassa a cím megadásával, és várja meg a nyeremény érkezését.

Nem nehéz, ApkVenue maga gyűjtött pontokat 500 pontig. Sok szerencsét! Ó, igen, feltétlenül olvassa el a PS4-hez kapcsolódó cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit is.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found