hogyan juthat ingyenes kvótához minden üzemeltető számára 2020

Így kaphat ingyenes kvótát az Ön számára! Telkomsel, XL, Indosat, Tri ingyenes kvótájából teljesítve a kormányig!

Hogyan juthat ingyenes kvótához Telkomsel, 3, Indosat, és XL az Androidon az egyik legkeresettebb 2020-ban.

Ennek eredményeként történt a Covid-19 járvány amely arra kényszeríti az embereket, hogy szinte minden tevékenységet digitálisan végezzenek, legyen az iskola, főiskola vagy irodai munka.

Nem csoda, hogy megnőtt az internethasználat, és sokan ingyenes kvótákat keresnek különböző szolgáltatóktól. Azoknak, akik tudni akarják hogyan lehet az összes szolgáltató számára ingyenes kvótát szerezni, kérjük, olvassa el az ApkVenue alábbi véleményét!

Hogyan juthat ingyenes kvótához 2020

Nem tagadható, hogy az internet napjainkban az emberek egyik elsődleges szükséglete lett. Ennek oka, hogy szinte minden tevékenység ma már internetet használ.

Az internethez való hozzáféréshez adatcsomag-kvótára van szükségünk, amely gyakran drága és nehezen elérhető.

Különösen a Covid-19 járvány közepette sokan internetkvótákat használnak különféle dolgok felhasználásával történő tanulmányozáshoz és munkához A legjobb otthoni munka (WFH) kb.

Ezért Jaka meghatottan adott néhányat hogyan lehet ingyenes kvótát szerezni minden szolgáltató számára könnyedén.

Hogyan lehet ingyenes kvótát szerezni a kormánytól?

Az Indonéz Köztársaság Oktatási és Kulturális Minisztériumának (Kemendikbud) kormányzati politikája szerint Indonézia-szerte a hallgatók bizonyos összegű ingyenes kvótára jogosultak.

Később az Indosat, a Telkomsel és a Tri szolgáltatókat igénybe vevő hallgatók ingyenes internetes kvóta támogatást kapnak az Oktatási és Kulturális Minisztériumtól. Az alábbiakban elolvashatja a részleteket.

Ha kíváncsi arra, hogyan lehet ingyenes kvótát szerezni az Oktatási és Kulturális Minisztériumtól, olvassa el az alábbi áttekintést.

1. PAUD, SD, SMP, SMA / SMK hallgatók számára

A PAUD, SD, SMP, SMA / SMK diákok számára csak aktív okostelefonszámot kell megadnia az iskolának. Később az iskola beírja a számot Dapondik alkalmazás.

Később, PAUD diákok kvótát kap 20 GB havonta részletekkel tanulmányi kvóta összegű 15 GB és rendszeres kvóta vagy fő- összegű 5 GB.

Szinten Általános Iskola és középső előbb és tovább, a hallgatók teljes kvótát kapnak Havonta 35 GB a tanulmányi kvóta részleteivel 30 GB és rendszeres kvóta vagy fő- összegű 5 GB.

2. Előadók és hallgatók számára

Az oktatók és a hallgatók számára nem kevésbé egyszerű a kormánytól kapott ingyenes kvóta megszerzése. Csak egy aktív okostelefonszámot kell beküldenie az egyetemre.

Ezt követően az egyetem hallgatói aktív számadatokat nyújt be az Oktatási és Kulturális Minisztériumhoz rendszerenként. A későbbi hallgatóknak csak meg kell várniuk, amíg a hitel be nem jön.

A hallgatók kvótát kapnak Havonta 50 GB részletekkel tanulmányi kvóta összegű 45 GB és rendszeres kvóta vagy fő- összegű 5 GB.

Hogyan juthat el a Telkomsel ingyenes kvótájához

A Telkomsel az egyik legelterjedtebb szolgáltató Indonéziában. Az ApkVenue megmondja, hogyan lehet ingyenes kvótát szerezni az Ön, felhasználói számára.

Cserébe azonban tényleg meg kell spórolnia egy kicsit, mert az ingyenes kvóta, amelyet kap, csak 300 MB. De nem rossz, igaz? A módszer a következő!

1. lépés - Telepítse a ROLi alkalmazást

Először töltse le és telepítse az úgynevezett androidos alkalmazást "ROLi". A legfrissebb verziót az ApkVenue alábbi linkjén keresztül töltheti le:

Apps Utilities LETÖLTÉS

2. lépés - regisztráljon fiókot az alkalmazáson

A telepítés befejezése után nyissa meg az alkalmazást. A meglévő beállításokban kattintson a gombra "Regisztrálj". Töltse ki a kért személyes adatokat és "Telkomsel szám" Ön.

3. lépés - Végezze el az ellenőrzést

Ezután egy sorozatot tartalmazó SMS-t küldünk Önnek "Ellenőrző kód". Írja be a kódot a megadott oszlopba, majd kattintson a gombra "Ellenőrzés".

4. lépés - A tartalom személyre szabása

Ezután felkérik Önt, hogy töltse ki "Érdeklődés" vagy tetszik. Olyan érdeklődési körök választhatók, mint a technika, a művészet és mások. Töltse ki érdeklődésének megfelelően, majd kattintson "Mentés".

5. lépés - Engedélyek megadása

Ezt követően megjelenik egy értesítés, ami azt jelenti, hogy az alkalmazás optimális működéséhez az Ön engedélye szükséges. Adjon engedélyt a kattintással "Lehetővé teszi" a rendelkezésre álló lehetőségekről.

A Telkomsel legfrissebb és legegyszerűbb ingyenes kvótájának megszerzéséhez még mindig számos mód van. További információt itt talál: a következő cikk.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az Indosat ingyenes kvóta megszerzése

A jól ismert Indosat (Ooredoo) üzemeltető gyakran bónuszkvótát biztosít. Nos, maga is ingyenes internetkvótát kaphat az Indosat-tól.

Az internetes csomag hihetetlenül megfizethető árával ez az Indosat ingyenes kvóta bónusz nagyon értékes részvény lehet. Ez az egyik módja az Indosat ingyenes kvóta megszerzésének!

Az Indosat Ooredoo 4G 55 GB ingyenes kvóta beszerzése

Az ingyenes kvóta megszerzésének egyik módja a telefonszám használata. Itt megszerezheti az Indosat Ooredoo 55 GB-os ingyenes kvótáját. A névleges nagyon nagy, banda!

A megszerzéséhez tegye a következőket:

1. lépés: Győződjön meg róla, hogy használja Indosat Ooredoo szám.

2. lépés: Belépett a Üzenet mobiltelefonján, majd írja be QB200K2 és küldje el 363.

3. lépés: Kérem, tegye meg újra többször amíg az Indosaat nem kapja meg újra az SMS-t.

4. lépés: Ebben az ingyenes kvóta csomagban olyan vagy, mint kölcsönkvótákat és aktív napja 90 nap vagy 3 hónap.

Figyelnie kell, ha az aktív időszak lejárt, akkor Önnek felszámolásra kerül 200 000 IDR hitel az Indosat részéről.

Akkor még jobb lenne, ha te lennél cserélje ki a SIM-kártyát, mert ha nem, akkor automatikusan levonják a jóváírást.

A fenti módszereken kívül megkaphatja az Indosat Ooredo ingyenes kvótáját is! Hogyan, olvassa el az alábbi cikket és megpróbálja egyenként alkalmazni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan juthat el az XL ingyenes kvótához

Számodra, XL felhasználó, számos módon kaphatsz ingyenes internetkvótát. De van egy feltétel: ehhez a MyXL alkalmazást kell használnia.

Hogyan lehet 2 GB / nap ingyenes XL kvótát szerezni

Örülj a hallgatóknak és a hallgatóknak, mert napi 2 GB-os kvótát ingyen kaphatsz, hogy hozzáférj a legjobb online tanulási vagy e-learning alkalmazásokhoz.

Annak érdekében, hogy kövesse a kormányzati irányelveket az otthoni tanuláshoz, vegye figyelembe az alábbi ApkVenue útmutatót!

1. Nyissa meg a myXL alkalmazást
  • Kérjük, töltse le és telepítse az alkalmazást myXL amelyet az ApkVenue alább adott.
Apps Produktivitás PT XL Axiata Tbk LETÖLTÉS
  • Ha elkészült, nyissa meg az alkalmazást myXL a mobiltelefonról.
  • A Menü oszlopban érintse meg a elemet Csomagok keresése.
2. Válassza a #BisaDiRumah lehetőséget
  • Koppintson a legfelső lehetőségre, amely azt mondja #BisaDiRumah. Ezt követően számos új menüpontot ad meg.
3. Válassza a 2 GB / nap bónuszkvóta lehetőséget
  • Görgessen addig, amíg meg nem találja a menüpontot Sok bónusz.
  • Az alábbiakban lehetőségeket talál Bónusz kvóta 2 GB / nap 7 napig. Mint látható, ez a kvóta egy fillér elköltése nélkül ingyenes.
  • Koppintson a Aktiválja.

Kész! Ilyen útmutató az ingyenes XL csomagok beszerzéséhez, kifejezetten az impulzusok nélküli oktatási csomagokhoz. Nagyon könnyű, igaz?

A fenti irányelveken kívül más módon is ingyenes kvótát kaphat az XL-től, tudod! Nagyon egyszerű, kérjük, olvassa el az ApkVenue cikkét ez alatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Három ingyenes kvóta megszerzése (3)

Ne hagyja ki, Önnek, a Tri operátor felhasználóinak, van egy lehetőség arra is, hogy ingyenes kvótát szerezzen. Ez a módszer 3 AON kártyán vagy Always On kártyán használható.

Az ApkVenue által tanítani kívánt 3. kvóta jóváírás nélküli megszerzésének trükkje az UMB-kód *111*11#.

Korábban az ApkVenue azt akarta, hogy ezt először erősítse meg A Tri-kártyáját valóban aktívan használják. Vagyis gyakran vásárol hüvelyeseket vagy csomagokat ezen a számon keresztül.

Tri ugyanis nem könnyű ingyen bónuszokat adni minden vásárlójának.

Nos, íme a 3 4G ingyenes kvóta megszerzésének lépései az UMB kód segítségével:

1. lépés - Írja be a 3 ingyenes kvóta titkos kódot a telefonra

  • Első lépésként nyissa meg a Telefon alkalmazást Android vagy iOS okostelefonon.

  • Ha igen, akkor beírhatja az UMB kódot *111*11# a fedélzeten tárcsa.

2. lépés - Írja be az „1” számot

  • Ezt követően megjelenik egy ablak, amely igényli a Tri ingyenes kvótáját.

  • Itt gépel be számokat '1' kvóta igénylésére.

3. lépés - Várjon válaszüzenetet

  • Az előző lépés elvégzése után értesítést kap, amelyben tájékoztatja Önt arról, hogy a kérelmet azonnal feldolgozzuk.

  • Ha a folyamat sikeres, akkor választ kap arra az információra is, hogy a csomagot sikeresen megvásárolták. Ezzel szemben, ha nem sikerül, akkor a következő ApkVenue-hoz hasonló válaszüzenetet kap.

Fotóforrás: JalanTikus (Ez a trükk a 4G ingyenes kvóta 3 megszerzéséhez csak néhány Tri szám esetén működik).

A fenti irányelveken kívül más módon is ingyenes (3) kvótát kaphat, tudod! Nagyon egyszerű, kérjük, olvassa el az ApkVenue cikkét ez alatt

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan juthat ingyenes kvótához különféle üzemeltetők számára

Miután megvitatta, milyen módszerekkel lehet ingyenes internetkvótát szerezni bizonyos szolgáltatók számára, az ApkVenue számos módot kínál az ingyenes internetkvóta megszerzésére, amelyet bármely üzemeltetőnél alkalmazhat *.

1. Repülőgép mód használata

Vitathatatlanul a legegyszerűbb ingyenes internetes trükk. Csak használod repülő üzemmód más néven repülőgépes mód az Android-on. Itt vannak a lépések:

1. lépés: Győződjön meg róla mobil adat az Androidon, amelyen aktív vagy más néven aktív.

2. lépés: Aktiválja repülő üzemmód más néven repülőgép üzemmód.

  • Írd be a kódot ##4636## (* egyes Android-eszközök esetében előfordulhat, hogy ez a módszer nem működik megfelelően).

2. A HTTP injektor használata

Az első módszer a HTTP Injector nevű alkalmazás használata. Itt vannak a lépések:

  • Telepítse a HTTP Injector alkalmazást a Play Áruházba, vagy közvetlenül a JalanTikuson elérhető alkalmazáson keresztül.
Evozi Apps Utilities LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást, majd válassza a „Tick” lehetőséget felelősség kizárása az alkalmazásban> Kiválaszt rendben.
  • Kattintson a gombra három pont ikonra a jobb felső sarokban található.
  • Válasszon "Import Config"> Enter konfig amelyet korábban kapott.
  • Válasszon "RAJT"> Ingyenes internet készen áll arra, hogy élvezhesse.

Ezek néhány alias módszer, hogyan lehet ingyenes kvótát szerezni az ApkVenue-ból amelyet kipróbálhat, amikor a kvótája fogy, és nem kap WiFi kapcsolatot a legközelebbi területen.

Van más módja, amit talán az ApkVenue nem említett fent? Ne habozzon megosztani, és mondja el a megjegyzések oszlopban!

Jogi nyilatkozat: A bevált módszer akkor működik, amikor a cikket megírják. JalanTikus nem felelős, ha van olyan módszer, amely a jövőben nem működik. A cikk frissül egy bizonyos időszakon belül.

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found