biztos, hogy egészséges a szemed? tesztelje először a következő ingyenes szemvizsgálattal

Kételkedik abban, hogy egészséges-e a szeme? Tulajdonképpen viselnie kell szemüveget vagy sem? Tehát ahelyett, hogy végig kellene mennünk egy optikai üzletig, tippjeink vannak annak tesztelésére, hogy a szeme mínusz, plusz, vagy még mindig egészséges.

Kételkedik abban, hogy egészséges-e a szeme? Tulajdonképpen viselnie kell szemüveget vagy sem? Tehát ahelyett, hogy egészen egy optikai üzletig kellene mennünk, van néhány tippünk, amellyel tesztelhetjük, hogy a szeme mínusz, plusz, vagy még mindig egészséges. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket.

Lazítson, ez a hatékony mód garantáltan ingyenes és természetesen könnyen követhető. Csak 10 percet vesz igénybe, akkor gyorsan megtudhatja az eredményeket.

  • Ne hagyja, hogy megsérüljön a szeme az Android telefonok miatt!
  • Kerülje el a fáradt szembetegséget a technológia miatt a következő módszerekkel
  • Ünnepi olcsó módok forró 3D-s videók megtekintésére a számítógépen vagy a laptopon

Biztos benne, hogy egészséges a szeme? Először tesztelje a következő INGYENES szemvizsgálattal

  • Csak a következő Vision webhelyet kell megnyitnia. Kattintson a gombra Próbálja ki most! hogy közvetlenül a szemteszt oldalára lépjen.

  • A teszt megkezdése előtt először kalibrálni kell a képernyőt és a tesztlapot. Ezért kattintson a gombra Beállítások intézkedéseket hozni. A képernyő bal oldalán ragassza a névkártyáját vagy a KTP-t a képernyőre, és állítsa be csúszka a képernyő jobb oldalán a méret beállításához határ a képernyő bal oldalán, hogy illeszkedjen a beillesztett kártyához. Ha igen, akkor csak a gombra kell kattintania x a jobb felső sarokban.

  • Ezt követően kattintson a gombra QR-kód a gomb mellett Beállítások és mutasson az okostelefonra az alkalmazás segítségével Vonalkód olvasó a képernyőn megjelenő QR-kódra.

Ha az okostelefon nincs felszerelve Vonalkód olvasó, először töltse le az alábbi letöltés gombra kattintva.

A ZXing Team termelékenységi alkalmazásainak letöltése
  • Most az okostelefonod lett távirányító a PC-n zajló szemvizsgálatra. Most ennek a szemtesztnek a használatát próbálja eltávolítani a PC-monitortól 4 méter távolságban. Tehát csak rá kell nyomnia a felső csillagot okostelefon és válaszoljon arra, hogy milyen betű felel meg a csillag helyzetének a PC-monitoron. Ha helyes a találgatásod, akkor továbbléphetsz a következő csillagra. Ahogy lemegy, a látott betűk kisebbek lesznek, és nehezebb kitalálni. Onnan ez a szemvizsgálat megtudja, hogy egészséges-e a szeme vagy sem.

Mit vársz, menjünk át az egészségügyi teszten a következő Vision link. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found