7 legjobb zongora alkalmazás számos funkcióval

Zongora alkalmazást keres? Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét, hogy megismerje a legjobb zongoraalkalmazásokat a számítógépeken és az okostelefonokon

Érdekel, hogy megtanulj zongorázni? Nagyon sok kell, deh. Természetesen a zongorát gyakran a legkecsesebb és legelegánsabb hangszernek tartják.

Sajnos a zongoratanulás tanfolyamokon keresztül nagyon drága, banda. Különösen, ha magánórákat tart. Ezen felül a zongora ára és billentyűzet viszonylag drága a piacon is.

De ne csalódj, banda. Tanulhat zongorázni anélkül, hogy órákat venne le egy zongoraalkalmazással, amelyet ingyenesen letölthet okostelefonjára és PC-platformjára.

Kíváncsivá válás helyett jobb, ha csak megy előre, nézzük meg Jaka alábbi cikkét.

Tanuljon zongorát tanfolyamok nélkül, zongora alkalmazással a PC-n és az okostelefonon

Valójában rengeteg zongora alkalmazás tölthető le az internetről. Csak, hogy ezek az alkalmazások nem mindegyik képes kielégítő élményt nyújtani, banda.

Ahelyett, hogy zavarodna azon, hogy melyik alkalmazás a legjobb az okostelefonok és a PC-k számára, itt az ApkVenue ad néhány ajánlást legjobb zongora alkalmazás a tőkéjéhez.

A cikk elolvasásának megkönnyítése érdekében az ApkVenue a legjobb zongora alkalmazásokat 2 kategóriába sorolta, nevezetesen PC-re és okostelefonra.

A legjobb PC Piano App

Azok számára, akik a legjobb PC-s zongoraalkalmazást keresik, íme néhány javaslat, amelyeket az ApkVenue kifejezetten az Ön számára készített.

1. Elektronikus zongora

Alkalmazások letöltése

Elektronikus zongora egy ingyenes zongora alkalmazás, amelyet letölthet az asztalra. Ez az alkalmazás 32 és 64 bites verziókban is elérhető. Ne aggódjon, ha az operációs rendszere nem kompatibilis, banda.

Ez az alkalmazás reális zongorajátékot érezhet. Látja, zongorán játszhat néhány billentyű lenyomásával.

Ettől eltekintve ezt a zongoratanító alkalmazást más hangszereken is játszhatja. Legfeljebb 128 féle hangszerhangot választhat ki. Meg lehet tanulni dobolni is, tudod.

Elektronikus zongora ingyenesen letölthető, és kompatibilis a Windows operációs rendszer összes verziójával. A Burgonya spec desktop is használhatja ezt az alkalmazást, bandát.

2. A73-as zongoraállomás

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Annak ellenére, hogy a funkciók nem olyan sok, mint a többi legjobb zongora alkalmazás, van egy előnye, hogy megvannak A73-as zongoraállomás.

Az A37 Piano Station kezelőfelülete vagy megjelenése profi, bandás. Ezenkívül ez az alkalmazás úgy néz ki, mint egy professzionális billentyűzet, amely a csúszkán leírással rendelkezik.

Az A73 Piano Station segítségével egyszerre 3 hangszert játszhat. Ilyen ütemben saját zenét készíthet.

3. Mindenki Zongora

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Úgy tűnik, hogy a legjobb zongora alkalmazás ez a legnépszerűbb az interneten, banda. Ahogy a neve is mutatja, a Mindenki zongorát bárki használhatja, az amatőröktől a szakemberekig.

Mindenki Zongora pontosan ugyanaz a hangzása, mint egy igazi zongorának. Valójában az ezen alkalmazás zongorahangja képes szimulálni egy pedált egy zongorán.

Rögzítheti teljesítményét, testreszabhatja a billentyűzetet, akár letöltheti bővítmények hogy a zongora hanghatásai még hitelesebbek legyenek.

Tanulási módban a Mindenki zongora 3 módot kínál, nevezetesen Gyermek mód, Felnőtt mód, és Idős mód. A tanított módszerek korosztálytól függően változnak.

A zongorakulcsok megtanulása ezzel az egy zongoralkalmazással biztosan szórakoztató és könnyű, banda.

4. ButtonBeats Zongora

Alkalmazások letöltése

ButtonBeats Zongora egy zongora alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy megtanuljanak játszani a kívánt dalt egy virtuális zongorán keresztül.

Természetesen a ButtonBeats Piano nehezebb szintet jelent, mint más alkalmazások. Ez a PC-s zongora alkalmazás azonban azoknak szól, akik valamennyire jártasak a zongorázásban.

Használata meglehetősen egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy beállítja a virtuális zongora billentyűket a számítógép billentyűzetéhez való csatlakozáshoz.

A legjobb zongora alkalmazás okostelefonokhoz

Ha korábban Jaka megbeszélte a PC-re tervezett zongora alkalmazást, akkor itt az ideje, hogy Jaka elmondja neked az okostelefon platform legjobb zongora alkalmazását.

5. Tökéletes zongora

Apps Videók és hangok ÉSZAKI LIGHTS STUDIO LETÖLTÉS

Ez a zongora alkalmazás a legnépszerűbb és legtöbb ember által letöltött. Tökéletes zongora 2 módja van, amelyeket választhat, mégpedig Billentyűzet és Tanulj meg játszani módot.

A Tanulj meg játszani mód segítségével megtanulhatod, hogyan kell zongorázni módszerekkel hulló labda, módszer dobja el a téglalapot & módszer lap zene.

Mondhatni, ennek a zongora alkalmazásnak hasonló játékmenete van, mint a zongoracsempéknél, de több billentyű kombinációját megnyomva hallhat zongora billentyűket.

A Perfect Piano 70 mintadalt is kínál, amelyek segítenek a tanulásban. A zongora megtanulása csak könnyebb lett, banda. Ettől eltekintve letöltheti ezt az alkalmazást Androidra és iPhone-ra is.

InformációTökéletes zongora
FejlesztőRevontulet Soft
Vélemények (véleményezők száma)4.2 (873.125)
MéretEszköztől függően változik
Telepítse50.000.000+
Android minimumEszköztől függően változik

6. A zongorám

Apps Utilities LETÖLTÉS

A következő legjobb zongora alkalmazás az A zongorám. Ennek az alkalmazásnak a kijelzője meglehetősen egyszerű, de különféle funkciókkal van felszerelve, amelyek minden bizonnyal elégedetté tesznek, bandák.

Sajnos a My Piano nem rendelkezik olyan tanulási móddal, mint más zongoraalkalmazások. Azonban, ha már van tapasztalata zongorázni, és kedve van zongorázni, ez az alkalmazás lehet egy lehetőség.

A My Piano egyik kiváló tulajdonsága a Studio Quality Sound, amely az alkalmazás zongorahangját a stúdióban lévő zongora hangjára hasonlítja.

Nem csak a zongorán, hanem akár 11 hangszeren is játszhat, és 7 különböző hangeffektust használhat.

InformációA zongorám
FejlesztőTrajkovski Labs
Vélemények (véleményezők száma)4.1 (312.644)
Méret21 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum2.3

7. HD zongorista: Piano +

Apps Produktivitás rubycell LETÖLTÉS

Egy másik legjobb zongora alkalmazás, amelyet letölthet az okostelefonjára. HD zongorista: Zongora + könnyű és praktikus zongorajáték élményt kínál.

Megtanulhat népszerű klasszikus dalokat a zongorán, a Piano Tiles játékhoz hasonló rendszerrel. A különbség az, hogy a Pianist HD több billentyű kombinációjával használja a zongora hangjait és billentyűit.

A Pianist HD kiváló tulajdonságai több billentyűzet ahol egyszerre 2 billentyűzetet / zongorát játszhat egy képernyőn. Különböző hanghatásokat is használhat minden zongorán.

InformációHD zongorista: Zongora +
Fejlesztőeubycell
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (741.584)
Méret15 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimumEszköztől függően változik

Bónusz: A zongora alkalmazáson kívül ezek ajánlott egyéb hangszeres alkalmazások

Ha már jártas a zongorázásban, és meg akarja próbálni más hangszerek elsajátítását, akkor megpróbálhat egy olyan zenei alkalmazást használni, amelyet közvetlenül az okostelefonján is kipróbálhat.

Az egyéb hangszer-alkalmazásokról itt olvashat bővebben: 6 zenei alkalmazás, amely jó hangulatú zenelejátszást kínál.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez Jaka cikke a legjobb zongoraalkalmazásról PC-n és okostelefonon. Remélhetőleg a fenti alkalmazással még jobban jártas lesz zongorázni, bandázni.

Találkozunk Jaka következő cikkében!

Olvassa el a cikkeket is Zene alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found