hogyan lehet #pathdaily bejegyzéseket készíteni az ösvényen

Igaz, gyakran látni kell a Path Daily bejegyzéseit, igaz? Szóval, kíváncsi vagy, hogyan készítsd el? Így készíthet #PathDaily bejegyzést a Path-on.

A világon a Path közösségi média alkalmazás nem annyira népszerű, mint Indonéziában. Ez az alkalmazás, amely csak 500 emberre korlátozza a barátok számát, népszerűvé vált Indonéziában, mert megkönnyíti a felhasználók állapotának, fényképeinek, videóinak, helyszíneinek megosztását, sőt, milyen dal hallgatását vagy megtekintését.

Nos, nemrégiben Path gördült ki frissítés a borzalmas Path Daily funkcióval felszerelt új verzió. Kíváncsi arra, hogyan lehet naponta elérni az útvonalat az útvonalon?

  • Az útvonal most megemlítheti a Twitter-stílusú barátokat, a következőket:
  • Ez szórakoztató! Hogyan készítsünk hamis helyet az Útvonalon vagy az Instagram-on
  • A GONDOLAT pillanat átmásolása az útvonalon Androidra

#PathDaily Post láz

Valljuk be, biztosan gyakran látta hozzászólások A Path Daily a Path-on van, igaz? Bejegyzések Napi Path, amely elgombásodott címkék#PathDaily a Path-ban az utóbbi időben valójában egy új funkció, az úgynevezett Vizuális gondolat. Ezzel a funkcióval minden pillanat Az ön által elgondolt gondolatot automatikusan egy véletlenszerű kép kíséri az ösvényről.

#PathDaily bejegyzés készítése

Csinálni hozzászólások #PathDaily, csak meg kellfrissítse a Path alkalmazást a legújabb verzióra. Ha nem frissítetteakkor nem tudja pótolni hozzászólások #PathDaily. Kérjük, töltse le a legújabb APK elérési utat.

Apps Social & Messaging Path, Inc. LETÖLTÉS
  • Ha már a Path legújabb verzióját használja, kérjük, hozzon létre egyet pillanat "Gondolkodás" szokás szerint. Funkció aktiválása Vizuális gondolat vagy hozzászólások Path Daily, csak hozzá kell adnia hashtagek#PathDaily a végén hozzászólások 'Gondolat'.
  • Szóval te post, Az elérési út automatikusangenerál a státusz, amiből valami olyasmit csináltál üdvözlőlap véletlenszerű képpel. Egyedülálló módon a #PathDaily címke automatikusan megjelenik a képen.

SÜRGŐS: A Path Daily nem használható hozzászólások amely több mint 110 karakter hosszú.

Hogyan, könnyen elkészíthető hozzászólások Ez az út naponta? Tehát nem kell bajlódnia a MEME vagy üdvözlőlap hogy kifejezze elméjét. Csak add hozzá címkék #PathDaily, elkészítheted pillanat hűvös az Úton.

Hűvös funkciók, kivéve a Path Daily-t

Mert sokan fakadtak az idővonalMindenképpen részt akarsz venni a Path Daily elkészítésében, igaz? Nos, most elkészítheti a Visual Thought vagy a Path Daily funkciók mellett. De valójában a Path Daily-en kívül, frissítés A legújabb útvonal számos más érdekes funkcióval is rendelkezik, például:

  1. Pillanat szerkesztése. Ha gyakran gépelési hiba létrehozásakor pillanat a Path-on, most már nem kell törődnie a törlésével. De csak szerkessze pillanat hogy te készítetted. Viszlát elírás és rossz szót kapott Path-on!
  2. Fotó helye. Azoknak, akik gyakran használják a Path-ot becsekkolás valahol ez a funkció lehetővé teszi a barátok fényképeinek ellenőrzését is becsekkolás azon a helyen.
  3. Profil URL. Szeretne új barátokat szerezni a Path-on, de zavart a név megtalálásában? Most csak megosztod profil link a Facebookon vagy a Twitteren, majd várja meg őkethozzá Ön.

Hogyan, a #PathDaily kivételével frissítés a Path legfrissebb verziójának más jó tulajdonságai is vannak? Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found