mélységes alucard mobil legendák

Itt található az Alucard útmutató, készítsen speciális Alucard elemeket és különféle érdekes trükköket az Alucard Mobile Legends-ről. Az Alucard használatának maximalizálása a mobil legendákban.

Alucard, énekelt Démonvadász a Mobile Legends: Bang Bang egyik hőse szereppel Harcos. Kardot használ fő fegyverként, jó harci sebességgel és fájdalmas képességekkel rendelkezik.

Az Alucard felhasználói közé tartozik a Mobile Legends: Bang Bang? Mélyen tudnia kell, hogy ki az Alucard és hogyan kell helyesen használni. Gyere, nézd meg a teljes információt!

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

Ki az Alucard és a használt képesség

Alucard múltja tette őt olyanná, aki most. Alucard szüleit démonok ölték meg, míg őt kínzások miatt tartóztatták le. Egyszer Alucardot egy démonvadász segítette, és ő nevelte fel.

Alucardot démonvadászként nevelték, képességeit fiatal kora óta látta a démonokkal való harcban.

Három ígérete van démonvadászként is, aki képes kardfegyverével démonokkal harcolni, legyőzni az útjába kerülő ellenségeket és megölni a világ minden démonját.

Oké, elég Alucard hátteréhez. Térjünk át magára az Alucard készségre:

1. Készség

SkillInformáció
Passzív üldözés1 ellenség megtámadása esetén a kár x1,2-gyel nő. Ha 2 ellenség van, akkor a további sebzés x1,1. A készség elvégzése után egy rendes támadás x1,2 sebzést okoz, majd Alucard a cél felé ugrik
Skill 1 Groundplitter (fizikai sérülés)Cooldown: 10/9/9/8/8/7 másodperc


Alucard a cél felé ugrik és 240 fizikai sérülést okoz (+ 160% fizikai támadás), és pillanatnyi lassulást okoz.

Skill 2 Whirlwind Slash (fizikai sérülés)5 másodperces lehűlés


Alucard megtámadja a közeli ellenségeket és 230 sebzést okoz (+ 140% fizikai támadás)

Skill 3 Fission Wave (Ultimate)Alucard 20% -kal növeli fizikai élettartamát, és megcélozza a célpontot, hogy további 100% -os élettartamot kapjon 8 másodpercig, amikor megtámadja. A készség időtartama alatt Alucard előre tudja vágni az energiahullámot, így 440 fizikai sérülést okoz (+ 220% fizikai támadás)

Oké, miután tudta, milyen készségeket használhat Alucard néven. Ezek a tippek a készség ApkVenue szerinti felhasználásának sorrendjéhez:

2. A készségek használata

Az ellenség megtámadása a tömegben: 3 2 1 2 ügyesség ismételése

Távoli ellenségek megtámadása: 1 3 2 3 1 ismétlés

Ennek a képességnek a használata a harci helyzettől függően változhat, kombinálhatja a különféle képességekkel is aktív elem vagy harci varázslat.

Embléma, cikk összeállítás és harci varázslat Alucard

1. Jelkép

Valójában egy Alucard kakas emblémával Fizikai vagy Dzsungel. Mivel Alucard készsége és fő célja valóban a támadás vagy a hordozás, fontos olyan embléma viselése, amely hozzáadhatja Alucard fizikai támadását.

Ettől eltekintve azonban más emblémákat is használhat a játékmódjának megfelelően, ne ragaszkodjon a fenti két emblémához. Jobb, ha a stílusod szerint játszod!

2. Tétel összeállítása

Alucard istened karakterének hozzáadásához szükséged van a megfelelő összeállítási elemre. Minden egyes összeállítási elemnek más célja van, és játék közben befolyásolja az Alucard attribútumot. Íme néhány elem-összeállítás, amelyet az Alucard célhasználattól függően használhat. (vásárlás szerint rendezve az elsőtől az utolsóig)

  1. Az ördögépítés (támadás és életmentés): Haas s Claw, Swift Boots, Berserker's Fury, Endless Battle, Apocalypse Queen szárnyai, Halhatatlanság

  2. A démonölő (nagy kár): Haas s Claw, Swift Boots, Hunter Strike, Berserker s Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

  3. Dzsungel felépítése: Raptor Machete, Swift Boots, Haas s Claw, Berserker's Fury, Malefic Roar, Blade of Despair

3. Csata varázslat

Az Alucard számára megfelelő harci varázslatokhoz jobb használni a Tisztítás vagy a Megtorlás funkciót. A Purify segít az Alucardnak a tömeg elleni küzdelemben, és a legjobb, ha a dzsungel birodalmát választja.

Természetesen használhat más harci varázslatokat is, mint például az Execute, a Iron Wall és a Petrify, attól függően, hogy milyen a játékstílusa, vagy hogy csapattal kell-e harcolni.

Alucard kombinációi és előnyei-hátrányai

1. Kombináció

Miután befejezte az Alucard kialakítását, figyelnie kell a legmegfelelőbb partnerekre és ellenségekre is, akiket kerülni kell a srácoktól. A következő teljes:

Megfelelő társ:

  • Estes
  • Zilong
  • Eudora

Ellenségek, amelyeket azonnal el kell kerülni / meg kell ölni:

  • Küklopsz
  • Eudora
  • Fanny

2. Erősségek és gyengeségek

Minden Mobile Legends hősnek rendelkeznie kell előnyökkel és hátrányokkal, valamint az Alucard srácokkal. itt vannak az Alucard előnyei és hátrányai általában:

Előnyök:

  • Könnyen üldözhető ellenségek
  • Túlélje a csatát életmóddal
  • Hosszú lehűlés

Gyengeségek: Nehéz harcolni a rangidős hősökkel a játék elején.

Az Alucard-vita

Az utolsó dolog, amit megvitatunk, az a vita, hogy a karakter Alucard srácokat készítjük, ha jól figyelsz, akkor Alucard nem nagyon hasonlít Dante-hoz a Devil May Cry-től!

Ezen kívül sokan azt gondolják, hogy Alucard képességeit és támadásait az Aatrox League of Legends nyeri. Míg Aatrox külseje és jelleme is szinte hasonló Argushoz, aki szintén Mobile Legends hős. Mit gondolsz, srácok?

Nos, ez a teljes Alucard útmutató, amelyet azonnal játszhat a Mobile Legends: Bang Bang oldalon. Ez az útmutató csak akkor hasznos, ha segít megismerni az Alucard karakterét és alapvető használatát.

Gyakorolj, hogy megbízható játékos legyél, srácok, remélhetőleg ez az Alucard Hero Mobile Legends útmutatócikk segíthet a jobb játékban, srácok.

Ne felejtsd el megírni véleményedet a megjegyzések rovatban, kedveld és oszd meg te is! Találkozunk a következő információkban!

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found