ez a különbség a hangulatjelek, a hangulatjelek és a matricák között

Természetesen nem ismeri a különbséget a hangulatjelek, a hangulatjelek és a matricák között. Tehát a cikk elolvasásával megtudhatja, mi a különbség.

Ma ki nem szeret csevegni? A technológia fejlődésével együtt az üzenetküldés is gyorsan növekszik. Korábban csak SMS-szolgáltatásokkal tudott üzeneteket váltani. Ki gondolta volna, most ezt ingyen megteheti egy alkalmazás segítségével.

Ez a tevékenység azután vált népszerűvé, hogy a BBM, a WhatsApp, a LINE stb. Jelenléte belépett az okostelefon rendszerbe, így csak egy kézzel kell hozzáférnie. Igen, a működtetéséhez csak egy internetes csomagért kell fizetnie, majd ezeken az alkalmazásokon keresztül bárkivel, bármikor és bárhol üzenetet cserélhet.

  • Nem csak a LINE-ről kiderül, hogy a WhatsApp-nak vannak meleg hangulatjelei is!
  • Az iPhone Emojis telepítése Android okostelefonra

Különbség az emoji, a hangulatjelek és a matricák között

Ennek a tevékenységnek az aktív tevékenységével természetesen gyakran félreértések történnek szövegezés. Ez általában a kétirányú kommunikáció miatt történik lakás, nincs benne érzelmi elem, mert soha nem fogja megismerni annak a másiknak az arcát, akivel jól beszél? Ahhoz, hogy az a különbség, amire gondolsz vele, nem kapcsolódik össze, harc lesz. Tehát ehhez a hangulatjelekhez, hangulatjelekhez és matricákhoz itt van az Ön számára.

Egyenként megvitatjuk őket, hogy ne legyen összetévesztve a három teremtmény közötti különbségekkel, Hehehe.

1. Ki az emoji?

Hangulatjel egy kifejezés a japánból, ami egy karakteres képet jelent. Alapvetően a hangulatjeleket elektronikus oldalakon vagy szöveges üzenetek cseréjén használják. Amint az emojik népszerűvé váltak, az egyre növekvő időkkel az emojik kirobbantak Japánból. Azta!

Maga az emoji készítő az Shigetaka Kurita kb 1998 - 1999. Az NTT DoCoMo tulajdonában lévő mobil internetes platformon dolgozó csapat tagja. Az első emoji csak 12 x 12 pixel méretű. Innen indulva az emoji gyártók évről évre növekedni kezdtek.

2. Akkor: Ki készít hangulatjeleket?

Hangulatjelek maga a szavak kombinációja 'érzelem' ami érzelmeket jelent, és 'ikon' ami szó szerint egy szent képét jelenti. A hangulatjelek készítésének ugyanaz a célja, mint a hangulatjeleknek, de a hangulatjelek inkább egy olyan szimbólumra vagy szimbólumok kombinációjára utalnak, amelyek érzelmeket tartalmazó emberi arcokat fejeznek ki.

Sokan azt állítják, hogy mind a hangulatjelek készítői, mind első használói. A sok ember vagy párt közül, akik alkotónak vallják magukat, Scott Fahlman volt az első, amely a ':-)' és a ':-(' formájú hangulatjeleket használta.

3. És akkor mi van a matricákkal?

Matrica egy olyan karakter részletes ábrázolása, amely az érzelmi érzéseket és cselekedeteket ábrázolja, amelyeket üzenetkezelési tevékenység során el akar végezni. Japán rajzfilmek és hangulatjelek keveréke, például mosolynyomok. A matricák azonban változatosabbak, mint a hangulatjelek és a hangulatjelek. A matricák ugyanis nemcsak az arckifejezéseket jelenítik meg, hanem a test reakcióit is, hogy a karakter erősebb legyen.

A matrica Japánból származik, amelyet 1999-ben készítettek 2011, amikor a céget elnevezték Naver kezdj el fejlődni VONAL Sakura földjén. Ezután 2012 elején a LINE matricagyűjteményben szereplő alkalmazás- és profilkarakterek gyorsan növekedtek. Nem csak Japánban, hanem világszerte, és számos más alkalmazás is csatlakozott ahhoz, hogy a matricákat használhassák az érzelmek továbbítására az üzenetküldés során.

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

Érted már? Tehát a hangulatjelek, a hangulatjelek és a matricák között nyilvánvaló a különbség, igaz? Az emoji olyan képek, amelyek általában csak az érzelmeket mutatják ill hangulat személy. Az idő múlásával azonban az emojik is számos fejlesztést tapasztaltak, vannak képek a szívekről, felhőkről, telefonos vevőkről, harangokról stb.

Eközben a hangulatjelek csak szimbólumok kombinációi, amelyek bárhol elérhetők, beleértve a rendelkezésére álló intelligens eszközt is. A kombináció az ember érzelmi állapotát is mutatja, de általában nem érinti a másikat. Ekkor a matricának is ugyanaz az alakja, de az általa megjelenített karakter sokkal erősebb. Gyakran matricákat kell használnia az érzések kifejezésére, igaz? Hehehe.

Ez a különbség a hangulatjelek, a hangulatjelek és a matricák között, valamint bepillantást enged a történelmükbe. Annak ellenére, hogy a legtöbben nem törődnek ezzel a különbséggel, legalább meg tudják érteni, mit és tudnak három olyan dologról, amelyek nagyon jól ismertek az üzenetküldés világában. Mobil ez. Írja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found