hogyan lehet ingyen regisztrálni a 2019-es online élelmiszer-regisztrációra

Van kulináris vállalkozása és el akarja adni a GoFood-on keresztül? Könnyen! Kövesse az alábbi lépéseket, hogy fillér nélkül regisztrálhasson.

Van kulináris vállalkozása, banda? Szeretné, ha több ember ismerné a vállalkozását?

Az online üzlet mellett kulináris üzlet váljon azon üzleti területek egyikévé, amelyet manapság az üzletemberek széles körben választanak.

Ez nem meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy az élelmiszer az elsődleges szükséglet, amelyre mindig szükség van az emberek számára, és szükségleteik mindig nőnek.

Annak ellenére, hogy ez az elsődleges szükségletek közé tartozik, valójában az erős verseny a vállalkozás részét képezte üzleten kívül.

Szerencsére néhány ilyenkor elérhető felület digitális, amely elősegítheti kulináris vállalkozásának növekedését, és sok ember számára ismert, bandák. Az egyik az GO-FOOD.

A GO-FOOD megkönnyítheti kulináris vállalkozását, hogy mindenki számára könnyen hozzáférhető legyen, aki használja a GO-JEK alkalmazást, így üzleti ügyfeleinek elérhetősége még szélesebb.

Ahhoz azonban, hogy ezt élvezhesse, először regisztrálnia kell a kulináris üzletet, amelynek részeként van GO-FOOD partner.

Ha az előző cikkben az ApkVenue megvitatta a GO-JEK regisztrálásának módját, akkor most az ApkVenue elmondja, hogyan kell regisztrálni a GO-FOOD, bandát.

Szeretné tudni, hogyan regisztrálja kulináris vállalkozását a GO-FOOD-on? Gyerünk, hallgassa meg az ApkVenue következő cikkét.

Mi az a GO-FOOD?

Biztosan hallott már vagy gyakran használt GO-FOOD szolgáltatásokat, banda?

A GO-FOOD szolgáltatás ételszállítás adott esetben szállítási rendelés étteremben.

Ami megkülönbözteti, hogy amikor ételt rendel a GO-FOOD használatával, akkor nem kell felhívnia a rendeltetési éttermet, mert csak a GO-JEK alkalmazáson keresztül kell megrendelnie.

Igen, a GO-FOOD valóban a GO-JEK alkalmazásban nyújtott szolgáltatások egyike.

A GO-FOOD szolgáltatásban rengeteg éttermi választék áll rendelkezésre, így már nem zavarodik meg, amikor a megrendelni kívánt ételt választja, bandában.

Hogyan lehet regisztrálni, hogy GO-FOOD legyen Partner

Ha ennyi ideig fogyasztóként tevékenykedett a GO-FOOD szolgáltatások igénybevételekor, kiderült, hogy Ön is eladó lehet.

Azok számára, akik konyhai tevékenységet folytatnak, regisztrálhatja vállalkozását, hogy része legyen annak GO-FOOD partner, banda.

A regisztráció online is elvégezhető, és szintén ingyenes. Emellett a módszer nem túl nehéz, banda. Szeretné tudni, hogyan?

Itt van Jaka szerelme hogyan lehet regisztrálni egy kulináris vállalkozást a GO-FOOD-on.

1. lépés - Töltse ki a regisztrációs űrlapot

  • A regisztrációs űrlap kitöltéséhez látogasson el az URL-re //www.go-jek.com/go-food/bisnis/#!/registration.

  • Később a regisztrációs űrlap így fog kinézni:

2. lépés - Ellenőrizze az e-mailt, és töltse ki a szükséges fájlokat

  • Miután befejezte a regisztrációs űrlap kitöltését, a következő ellenőrizze a regisztrációkor használt e-mailt épp most. Mivel további adatokat kell kitöltenie e-mailben, bandában.

  • Meg kell adnia az adatokat a legáltalánosabbtól kezdve, mint pl név, identitás, cím, éttermi információk, egészen a részletesebb adatokig, például számlázási információ.

  • A számlázási információkban meg kell adnia az adatokat és információkat, mint pl NPWP neve, NPWP regisztrációs száma, és NPWP címe.

Esedékes Az NPWP-t használják a számlázási folyamatban, akkor egyelőre Az aktuális fájl kitöltéséhez NPWP szükséges csatlakozik GO-FOOD. De te nem kell csatolni, ha a GO-FOOD nem kéri.

  • A korábban már említett ApkVenue-adatok kiegészítése mellett győződjön meg arról is, hogy felkészült-e ételfotók, menü lista, menü árak, az NPWP tanúsítvány mellékelt másolata, és személyi igazolvány mellékletei amelyet a go-food team felhasznál az ellenőrzési folyamat lefolytatásához.

3. lépés - A szerződés aláírása

  • Ha az összes dokumentumot ellenőrizte a GO-FOOD csapata, akkor e-mailt fog kapni digitális együttműködési szerződést írt alá a GO-FOOD csapattal.

  • A szerződés aláírásához vegye figyelembe a következő lépéseket.

  1. Nyissa meg az e-mailt
  2. Nyisson meg egy e-mailt egy témával "[e-aláírás] GO-FOOD szerződés"
  3. válassza "Dokumentum felülvizsgálata" és várjon egy kicsit
  4. Ellenőrizze az oszlopot "Egyetértek és" és válaszd "Folytatni"
  5. A 14. oldalon válassza a lehetőséget "Itt írd alá" (az aláírás formájának meg kell egyeznie a tulajdonos nevével)
  6. Válasszon stílust (az aláírás alakjának meg kell egyeznie a tulajdonos nevével)
  7. Az aláírási stílus kiválasztása után kattintson a gombra "Használat"
  8. A második oldalon válassza a lehetőséget "Itt írd alá"
  9. Befejeződött (a szerződés akkor teljesül, ha azt írja: Befejezés aláírása)

Aláírás egy alakkal mivel a tulajdonos neve Érvényes és elfogadják az ITE törvény rendelkezéseivel összhangban. Ha az aláírást a KTP-jének megfelelően szeretné használni, győződjön meg arról, hogy az 100% -ban megegyezik, mert ha nem hasonlít hasonlóra, akkor elutasításra kerül.

4. lépés - Üdvözlő e-mail fogadása

  • Digitális szerződés aláírása után a következő Üdvözlő e-mailt kap a GO-FOOD csapatától mint a következő kép.

5. lépés - Várja meg a GO-RESTO csapat e-mailjét

  • Ezután kap egy e-mailt, amelyben arra kéri letöltés és bejelentkezés GO-RESTO az e-mailben felsorolt ​​szám használatával.

6. lépés - Aktiválja a GO-RESTO-t

  • Ezt követően kap egy aktiválási e-mailt a GO-RESTO-tól az alábbiak szerint.

Győződjön meg arról, hogy az aktiválási dátum előtt megadta-e a GO-RESTO alkalmazást, mert amikor a GO-RESTO aktív, minden GO-FOOD megrendelés belép a GO-RESTO alkalmazásba, és csak a GO-RESTO alkalmazáson keresztül lehet feldolgozni.

GO-BIZ alkalmazás

A GO-BIZ alkalmazás egy olyan alkalmazás, amely arra szolgál, hogy az üzleti tulajdonosok csak okostelefonjukon keresztül menedzseljék kulináris vállalkozásukat.

Ezen az alkalmazáson keresztül a kulináris vállalkozások tulajdonosai figyelemmel kísérhetik a napi tranzakciók előzményeit, jelentéseket kaphatnak az üzleti fejleményekről, valamint integrálhatják a GO-PAY elektronikus fizetési rendszert az üzleti műveletekbe.

Ezen túlmenően ezen az alkalmazáson keresztül könnyedén kezelheti a menü részleteit, a menü elérhetőségét, az üzemidőt, valamint az étterem nyitva tartási és zárási állapotát.

Egy másik dolog, amit tudnia kell, hogy csatlakozzon a GO-FOOD partneréhez, van egy nyereségmegosztó rendszer, ahol a rendszer 20 százalék automatikusan felszámítja a vállalkozás tulajdonosát.

Ó, igen, a GO-FOOD regisztrálásának lépéseivel kapcsolatos fenti információk idézi a GO-JEK hivatalos honlapja, igen, banda.

Nos, így regisztrálhatja kulináris vállalkozását a GO-FOOD-on, bandában. Könnyű?

Így kulináris vállalkozásához mindenki hozzáférhet és ismertebb!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások egyéb merít Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found