programozó akar lenni? 5 egyetemet választhat a számítógépes szakokról

az elmúlt évek számítógépes szakai az egyetemek egyik legkedveltebb szakává váltak. A számítógépes részleg nagyszámú rajongója a technológiai fejlődésnek köszönhető

Az elmúlt évek számítógépes tanszéke az egyetem egyik kedvenc szakává vált. A számítógépes részleg nagyszámú rajongója annak a technológiai fejlődésnek köszönhető, amely egyre inkább uralja a világot, így az emberektől megköveteli, hogy javítsák megértésüket maga a számítástechnika terén, és magában a számítógépes ágazatban is nagyon ígéretesek a munkalehetőségek.

Ezzel a számítógépes tanszékkel kapcsolatban ezúttal elmagyarázok egy kicsit a számítógépes szakok néhány ágáról, amelyekkel a világ különböző egyetemein találkozik, beleértve Indonéziát is.

  • Indonézia 5 legjobb informatikai tanszék-egyeteme, leendő programozók!
  • Az Office-alkalmazásokon kívül ezek 5 Android-alkalmazás, amelyeknek a hallgatóknak rendelkezniük kell
  • 10 laptop, amely a legmegfelelőbb a multimédiás szakos gyermekek számára

5 legjobb számítógépes fiók az egyetemen

1. Számítástechnika vagy számítástechnika

stmarytx.edu

Informatika vagy a Számítástechnika a számítógépes részleg egyik ága, amelyre nagy szükség van Indonéziában. Ez az egyik tanszék arra irányítja hallgatóit, hogy tudják megvalósítani szoftver tovább hardver integrált rendszer létrehozására. Ha prezentációkat használunk, akkor ezen a tanfolyamon a tanulás 55% -ot tesz ki hardver és 45% szoftver.

2. Számítástechnika vagy informatika

betekintés.jbs.cam.ac.uk

Számítástechnika vagy a Computer Science a számítógépes részleg azon ága, amely jobban a számítási elméletek és a fejlesztés megértésére és elemzésére összpontosít szoftver. Ellentétben a számítástechnikával, amelyhez egyszerre kétféle képesség szükséges, az ebbe az osztályba belépőknek sokkal magasabb szintű logikai készségekkel és elméleti elemzésekkel kell rendelkezniük.

3. Szoftvertechnika vagy Szoftvertechnika

Szoftverfejlesztés vagy a Szoftvertechnika a számítógépes részleg olyan ága, amely hasonlóságot mutat a Számítástudományral, ahol a hallgatóknak képesnek kell lenniük a különböző fejlesztésekre szoftver, de ezúttal nagyobb léptékben, valamint az SDLC (szoftverfejlesztés életciklusa) megértésével.

4. Információs rendszer vagy információs rendszer

bigcommerce.com

tájékoztatási rendszer vagy az Információs Rendszerek a számítógépes részleg egyik ága, amelyre valójában alig van befolyása a gazdasági és menedzsment osztálynak. Miért van az, hogy? Ez azért van, mert ez az egyik részleg inkább az igények elemzésére és az üzleti vagy vállalati igények szoftverfejlesztésére összpontosít. Azok, akik belépnek erre az osztályra, gyakrabban találnak több, a menedzsmenttel és az üzleti tevékenységgel kapcsolatos tanfolyamot.

5. Informatika vagy Informatika

szelektív.com

Informatika vagy az Informatika a számítógépes részleg egyik ága, amely vitathatatlanul számos, a technológiával kapcsolatos szempontot tanulmányoz, a tervezéstől, a megvalósítástól, a konfigurálástól, sőt karbantartás különféle informatikai infrastruktúrák, valamint szoftverfejlesztés.

Ott van 5 ága számítógépes szakoknak az egyetemen. Melyik illik nektek, srácok? , viszlát, és ne felejtsen el nyomokat hagyni a megjegyzések oszlopban, és ossza meg ezt a cikket barátaival.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found