10 tipp egy használt mobiltelefon magas áron történő értékesítéséhez

Az okostelefon értékesítése bonyolult, JalanTikus követése tippeket ad a használt mobiltelefonok magas áron történő értékesítéséhez.

A mobiltelefon-használóknak több típusa létezik, néhányan hűségesen használják a mobiltelefonokat igényeiknek megfelelően, vagy kitöltik a zsebüket. Vannak olyan "csalók" is, akiket könnyen elhallgattatnak az új okostelefon promóciói vagy kifinomult funkciói.

Biztos második vagy, igaz? Természetesen úgy érzi, hogy valóban eladja az okostelefont könnyű kicsit nehéz és az biztos, hogy veszít. A veszteség összege meglehetősen nagy tudod ha belegondolok, nem is beszélve arról, hogy némi pénzt kell hozzáadni egy új típusú okostelefon vásárlásához.

  • 10 legújabb Android okostelefon 2017. február
  • 6 A legújabb Android okostelefonok 2017. január
  • 10 legújabb Android okostelefon 2016. december

10 tipp a használt mobiltelefonok magas áron történő eladásához

Sokan még mindig nem értik, hogyan kell megszervezni hogyan lehet eladni egy használt mobiltelefont magas áron. Íme néhány tipp, amelyet meg kell tennie a mobiltelefonok értékesítése során a veszteségek minimalizálása érdekében.

1. Tisztítsa meg az egész testet és a képernyőt

Azok számára, akik csak hónapok alatt szeretnek okostelefont váltani, természetesen jól kell vigyázniuk. Azonnali felhasználás ügy és karcálló a képernyőn vásárláskor. Amikor el akarja adni, nyissa ki ügy és karcolásgátló és tisztítsa meg az egész testet. Ennek eredményeként az okostelefon elegánsnak tűnik és minimális karcolásokkal rendelkezik.

Nyilvánvaló, hogy a kijelző határozza meg az okostelefon eladási pontját, mert a leendő vásárló először a feltételt látja okostelefon simasága maga. Ha újnak tűnik, akkor természetesen az eladási ár magas lesz, és ha rossz, akkor vannak karcolások, sőt karcolások is, akkor az eladási ár is megsemmisül.

2. Ellenőrizze az Alapértelmezés teljességét

Dobozok és beépített kiegészítők nélkül értékesített okostelefonok esetében az eladási ár minden bizonnyal drámaian csökken a komplettekhez képest. Tehát mindenképpen nézzen vissza kiegészítők teljessége, töltő és barátok. Így teljes állapotban eladhatja mobiltelefonját, például amikor megvette. Ha elkészült, akkor az eladási ár természetesen nem okoz csalódást. Ha hiányos, akkor foglalkozzon azzal, hogy a hiányzó vagy sérült felszerelést újjal vásárolja meg.

3. Rendezze rendesen

Ezután takarítsa meg és csomagolja be az összes okostelefon berendezését, ha lehetséges, rendezze úgy, hogy újnak tűnjön. Ismét ez a stratégiánk, hogy az okostelefonokat elfogadható áron értékesítsük. Az egyik paradigma a cikk árának meghatározásában kezdeti nézet. Ha először látja, nem érdekli, akkor az ár messze lesz az eredeti elvárástól.

4. Értékesítés közeli embereknek

Ha az okostelefon állapota még mindig nagyon jó és mintha új lenne, először fel kell ajánlania barátainak, szomszédainak vagy rokonainak. Az eladási ár általában magasabb lehet, főleg ha csábítják részletekben fizethető. Biztosan már nem fog érdekelni az ár, győződjön meg róla, hogy az illető valóban közel áll hozzád.

5. Eladás online vagy a pultnak?

Tudja, milyen szadista lehet egy ajánlat, ha okostelefont ad el a pultnál. Természetesen, ha figyelembe vesszük, hogy tovább fogják adni az általunk forgalmazott okostelefonokat, és ki tudja, mikor fogják újra eladni az okostelefont. Minél tovább tart, természetesen az okostelefonok ára is csökkent. Ezért azt javasoljuk, hogy közvetlenül a vevőknek adják el az eladást Kaskus vagy OLX. Ha jó az árucikk, természetesen az ár is jó.

6. Legyen a leírások és fotók a lehető legvonzóbbak

Ha úgy döntött, hogy eladja online, csináld meg állapotleírás okostelefonját részletesen. Ne vigyük túlzásba, nemhogy hazudni, csak írjuk meg, mi az. A mobiltelefon érdekes fotóival kiegészítve a fotók növelik a potenciális vásárlók érdeklődését.

Ha nincs rá szüksége, keressen pillanat ami pont olyan, mint a nagy napokban, mint az Eid, vagy a karácsony és az újév. Az ünnepi szezonban mindenképpen növekszik a kereslet az új vagy használt okostelefonok iránt. Minél több ajánlattevő jelentkezik, természetesen kiválaszthatja a legmagasabb árat.

7. Szerelem elfogadható árak

Eladóként természetesen tisztességes árat szeretnénk elérni az eladni kívánt okostelefonért. Ennek ellenére önmagát is ismernie kell az ár megadásában. Ne egyenlítsen, amikor új vagy még magasabbat vásárolunk, hogy profitot szerezzünk, ami így a potenciális vásárlókat is egyenlővé teszi lusta olvasni különösen az alkudozás. Ellenőrizze a piaci árat, és adjon elfogadható és vonzó árat, hogy gyorsan eladhasson.

8. Válasszon fizetési rendszert

Általában 3 fizetési rendszerlehetőség közül választhat, nevezetesen TŐKEHAL (utánvétes fizetés), közös számlák vagy közvetlen átutalások. Mindháromnak vannak előnyei és hátrányai. Röviden: a COD az eladók és a vásárlók találkozásának folyamata, hogy közvetlenül adásvételt / vásárlást hajtson végre egy megállapodott hely megállapodás megkötésével. Tehát ne felejtse el megadni a COD helyét és a megadott időt.

A COD tranzakciók előnye természetesen az, hogy a pénzt gyorsabban kapják meg, miután a terméket közvetlenül megvásárolták. Másrészt a vásárlók közvetlenül is láthatják az áruk alakját és állapotát. Hátránya, hogy a COD csak a potenciális vásárlókra korlátozódik csak ugyanazon a területen, és nekünk is ezt kellene tennünk légy óvatos. Válasszon biztonságos COD helyet, például egy nyilvános helyen vagy kávézóban, próbálja meg, hogy az út szélén ne végezzen tranzakciókat, különösen sötét helyen.

9. Adjon garanciát

Ha úgy gondolja, hogy az értékesített tárgy egészséges, ne féljen odaadni garancia. Például 3x24 óra gépgarancia vagy konzultáció céljából. Természetesen a leendő vásárlók biztonságosabbnak és kényelmesebbnek érzik magukat, így a HP magas áron értékesíthető.

10. Ne felejtse el törölni és törölni az összes adatot

A fenti tippek elvégzése előtt ne felejtsd el, hogy okostelefonod már be van kapcsolva gyári beállítások visszaállítása. Győződjön meg arról, hogy nem maradt adat, beleértve a microSD-kártya és a SIM-kártya kivételét. Mivel mindkettő a felhasználó identitása lett, a magánélet érdekében ne adjuk bónuszként okostelefon-vásárlóinknak.

Ne azért, mert drága az okostelefon, akkor bónuszt ad egy korábban használt SD-kártya formájában, annak ellenére, hogy üres. Jobb, ha megtartod, mert soha nem fogjuk megtudni, mit fog tenni. Lehetséges, hogy rosszul viselkedett, és megpróbálta visszaállítani azokat az adatokat, amelyeket korábban törölt. Veszély, igaz?

Hasonlóképpen a SIM-kártya, bár azért kapható, mert kötegelés, de már regisztrált a nevében. Ezért a jóság kedvéért a magánélet és a biztonság fenntartása Javasoljuk, hogy ne adjon SD-kártyákat vagy SIM-kártyákat a leendő okostelefon-vásárlóknak.

Ez 10 tipp a használt mobiltelefonok magas áron történő értékesítéséhez. Ha van további, kérjük, ágyazza be a bevitelt az alábbi megjegyzés mezőbe. Olvassa el a cikkeket is Google vagy ír Smartphone Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found