Ez a 10 alkalmazás képes maximalizálni az érzékelőt az okostelefonon

Tesztelni szeretné az okostelefon érzékelőjét? Ez az alkalmazások listája, hogy a legtöbbet hozza ki az Android okostelefon-érzékelőkből.

Android okostelefon, kifinomultsága nem választható el a játékosok lététől érzékelő támogatás beágyazva. Kezdve fényérzékelő, ujjlenyomatok az érzékelőkhöz Giroszkóp.

Tehát hogyan lehet végrehajtani a meglévő érzékelők minden funkcióját? Ezért Jaka összeállította 10 alkalmazás az okostelefon-érzékelők maximalizálására. Nézze meg az alábbi véleményt!

  • Hol található a legjobb ujjlenyomat-érzékelő egy okostelefonon?
  • Hogyan lehet feltörni az ujjlenyomat-érzékelőt okostelefonon szóváltás nélkül
  • 10 típusú érzékelő okostelefonon, nem csak ujjlenyomatok!

10 alkalmazás az Android okostelefon-érzékelő maximális kihasználása érdekében

1. AndroSensor

AndroSensor támogatja az összes érzékelőt az Android-eszközökön, és megmondja, melyiket nem támogatja az eszköz. Egy képernyőn láthatja az eszköz összes érzékelőjének adatait valós idő. Van még Kimenet az egyes érzékelőkhöz elérhető grafika és szöveg.

2. Csillagdiagram

Ez egy hűvös Android alkalmazás amely lehetővé teszi a vetületek megtekintését égi tárgyak az Androidodon keresztül. Ezzel valóban megtudhatja csillagok és bolygók más körülötted segítséggel GPS.

Dinamikus eszköz orientációs kijelzővel támogatott. Lehetővé teszi az éjszakai égbolt különböző szögekből történő megtekintését az Androiddal. Pontosan ábrázolja az északi és déli féltekéről látható összes csillagot. Összesen több mint 120 000 csillag.

3. Runtastic Heart Monitor

Ez az egy jó alkalmazás kifejezetten Egészség. Runtastic Heart Monitor segítségével nyomon követheti a szinteket pulzus Önt Androidon keresztül. Használat kamera és vaku hogy érzékelje pulzusát.

4. Wifi elemző

Akarom tudni hálózati minőség Melyik WiFi-t használja? Wifi elemző, ezt az alkalmazást kifejezetten a legjobb WiFi csatornák és a WiFi használatának legjobb helyeinek megkeresésére és beolvasására fejlesztették ki androidos eszközén.

5. IR univerzális távirányító (IR érzékelő)

Helyprobléma távoli ami mindig hirtelen elmúlik? Pihenjen, használhatja az alkalmazást IR univerzális távirányító Csereként. Az okostelefon azonnal távvezérlővé válhat a különféle eszközök számára.

6. WalkLogger lépésszámláló

Ez tökéletes azok számára, akik szigorú diétát tartanak. A meglévő érzékelők felhasználásával WalkLogger lépésszámláló számolni fog minden lépést és azt is lehet kalóriaszámlálás ami ég.

7. Fémdetektor

Ez az alkalmazás méri mágneses tér értéke használva mágneses érzékelő telepítve van a készülékre. Fémdetektor elviszi, hogy felfedezze a körülötte lévő dolgokat, vagy egyszerűen csak egy pad alatt bedugott kulcsokat keres.

8. Gravitációs képernyő

Mint elfelejtette kikapcsolni a mobiltelefon képernyőjét, amikor a nadrág zsebébe tette? Gravitációs képernyő segíteni fog ebben a problémában az eszközén található érzékelők használatával. Ez különösen akkor hasznos, ha siet, vagy ha a bekapcsológomb elromlott. Tehát nem kell egyetlen gombot sem megérinteni, csak kapcsolja be a telefont a képernyő kikapcsolásához, és fordítva a bekapcsoláshoz.

9. Hőmérő kb

Hőmérő kb használat hőmérséklet szenzor belső, GPS és internetes időjárási szolgáltatások a beltéri és kültéri hőmérsékletmérések eredményeinek pontos mérésére és megjelenítésére. A megjelenített egységeknek két lehetőségük van: Celsius-fok és Fahrenheit.

10. Hangmérő

Végül vannak alkalmazások Hangmérő. Használat mobiltelefon mikrofon a méréshez. Az eredmények a hangnyomásszintet és a hangerőt dB vagy decibel formátumban jelenítik meg. Ezen kívül vannak olyan grafikák is, amelyek információkat adhatnak hozzá.

Ez az 10 alkalmazás, amelyek a legtöbbet hozzák ki az Android okostelefon-érzékelőkből. Tehát mit gondolsz, mit szeretnél a legjobban kipróbálni? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found