nézd meg a konosuba filmet! - a bíbor legendája (2020)

Kíváncsi a legújabb, sok vicces jelenettel rendelkező isekai animére? Nézzük a Konosubát! - Legend of Crimson (2020) a cikkben található linken keresztül.

Más filmműfajokkal összehasonlítva az anime olyan filmműfaj, amelyet ritkán mutatnak be az indonéz mozik, mert a nézők száma kevesebb, mint az olyan hollywoodi filmeké, mint a ragadozó madarak.

Jó hír az anime szerelmeseinek Konosuba miatt! - A Legend of Crimson jelenleg a mozikban van.

Ennek a filmnek, amely Kazuma és barátai kalandjait meséli el, sikerült sikereket elérnie Japánban.

A Konosuba film összefoglalója! - Bíbor legendája

Ebben a filmben Kazuma és barátai miattuk el kell utazniuk a faluba, ahol Megumin él figyelmeztető levelet kapott súlyos veszéllyel kapcsolatban hogy a falu szembesülni fog.

A veszélyről Yunyun közvetítette a hírt, aki szintén egy faluban volt, mint Megumin.

Annak ellenére, hogy sikerült kideríteniük, hogy ez a figyelmeztető levél csak annak a tréfa volt, aki íróvá akart válni, a csoport mégis úgy döntött, hogy Megumin falujába megy.

Ebben a filmben lesz mesélnek Megumin hátteréről és a faluról, ahol él a Megumin minden legközelebbi emberével együtt, akik még mindig ott élnek.

Milyen igazi veszély vár Kazumára és barátaira a faluban?

Konosuba Movie Fun Facts! - Bíbor legendája

Ez az egy film a népszerű anime Konosuba második évadának folytatása. A történet nemcsak érdekes, de kiderül, hogy ez a film különféle tényeket is tartalmaz, amelyeket tudnia kell.

Íme néhány egyedi tény a Konosuba filmről! - Bíbor legendája.

  • A Konosuba egy animáció a népszerű könnyűregényből adaptálva, azonos címmel és az eladások meghaladták a 8,5 milliót másolat.
  • Ez az anime a isekai témájú anime ahol a főszereplő belép egy másik világba, amely messze eltér a modern emberek világától.
  • A hangszínészek ill hang ebből az animéből azt hitte ez a film a Konosuba sorozat utolsó filmje! Mert nincs egyértelmű terv a lehetőséggel kapcsolatban évad következő.
  • A hangszínészek ebben az animében még volt alkalma közös italozásra, amint ezt az animék szereplői gyakran csinálják mint a búcsúpartijuk egyik formája.
  • Ennek az animének a rendezője azt mondta lehetőség évad akkor az, hogy van-e vagy sem, az ezen egy film sikerétől függ.

Nézze meg a Konosuba filmet! - Bíbor legendája

CímKonosuba!: Isten áldása ebben a csodálatos világban! - Bíbor legendája
Élő2020. február 8
Időtartam1 óra 30 perc
TermelésJ.C. Személyzet
RendezőTakaomi Kanasaki
ÖntvényJun Fukushima, Sora Amamiya, Rie Takahashi és mtsai
MűfajAnimáció, kaland, vígjáték, fantázia

>>> Nézze meg a Konosuba filmet! - Bíbor legendája (2020) <<<

Neked, anime rajongóknak, ez az egy film tökéletes nézésre. A friss humor és a történet, amelyet különféle meglepetésekkel ízesítenek ebben a filmben, képes lesz enyhíteni a fáradtságot.

Ne felejtsen el kattintani a fenti linkre a Konosuba film megtekintéséhez! - Bíbor legendája, banda!

Ez a Konosuba című film összefoglalója és érdekes tényei! - A Crimson legendája, amely remélhetőleg kép lehet számodra arról, hogy milyen jó ez az egy film.

A mozikban mutatott sikerei meggyőzően jelezhetik azt is, hogy ezt az egy filmet nem lehet majd megnézni.

Ez a film tökéletes azok számára, akiknek szórakozásra van szükségük a stressz enyhítésére és unják a mindennapi tevékenységeket.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found