5 módszer az android védelmére a hackertámadások ellen!

Soha ne becsülje alá az Android okostelefonjával kapcsolatos dolgokat. Talán még soha nem érezte úgy, hogy feltörte androidos okostelefonját. Az ApkVenue javasolja, soha ne adjon lehetőséget arra, hogy ez megtörténjen veled.

Nevű operációs rendszer Android, most már nem furcsa dolog a fülben hallani. A világegyetem szinte minden tagja Android-alapú okostelefont használ napi kommunikációs célokra. Ezenkívül az Androidot valóban a legkönnyebben tudja használni bárki, még a fiatalok és a szülők is.

Másrészt a kifinomultabb technológia nem jelenti azt, hogy csak biztonságban vagy. Számos eset fordult elő az Android biztonsági rendszer feltörésével kapcsolatban végül betörtek. Érezted már valaha? Ha nem akarja, hogy ez megtörténjen, akkor tegyen párat hogyan lehet megvédeni az Androidot a hackertámadásoktól alul igen.

  • Kifinomult! Ez az Anti Hack Android okostelefon, a világ legbiztonságosabb
  • 5 jel arra utal, hogy az Ön Android telefonját mások feltörték
  • 2016. UPDATE: Hacker trükkök gyűjteménye gyökér nélküli Androidhoz

5 módszer az Android védelmére a hackertámadások ellen!

1. Használja a legjobb antivírust Androidon

Avast Software Antivirus & Security Apps LETÖLTÉS

Anti vírus olyan program vagy alkalmazás, amely bizonyítottan hatékonyan megakadályozza a vírusok jelenlétét az eszközön. Ezt megteheti a támadások megelőzése érdekében is hackerek Androidon. Jól, ha az Android okostelefon nem akarcsapkod, kipróbálhatja a legjobb víruskereső alkalmazást, például az Avast! Ingyenes víruskereső, amely megvédi okostelefonját trójai és rosszindulatú.

2. Használjon biztonságos Android böngészőt okostelefonokhoz

Dolphin Browser Apps LETÖLTÉS

Az androidos okostelefonok használata nem csupán csevegés és a közösségi média. Sokat böngészhet, és hasznos információkat keres. Itt azonban sok hiba van. Böngészés közben számos lehetőség kínálkozik az Ön számára hackerek hogy kémkedjek rád ezen a dologon keresztül. Ezért ** használjon biztonságos Android böngészőt ** okostelefonokhoz, amelyek közül az egyik a Dolphin Browser.

3. Ne telepítsen nem hivatalos alkalmazásokat

Legtöbben nem hivatalos alkalmazásokat telepítettek. Valójában megszabadul az okostelefonba ágyazott különféle alapértelmezett előre telepített alkalmazásoktól is. Valójában az előre telepített alkalmazás az okostelefonok védelmét is szolgálja a hackertámadások ellen. Akkor neked is ezt ajánlják soha ne telepítsen nem hivatalos alkalmazásokat nem megbízható helyekről. Mert így támadhatja meg a hackerek által készített rosszindulatú programok, amelyek behatolnak az Androidodba. Hogyan lehet megvédeni az Androidot a hackertámadásoktól, ugye?

4. Szorgalmasan készítsen biztonsági másolatot adatairól

Apps Developer Tools Titanium Track LETÖLTÉS

Mem-biztonsági mentés Android okostelefon adatok valóban te vagy a legjobb, amit tehetsz. Miért? Mert ha valóban az Androidod azcsapkod és az adatok elrontásával továbbra is tárolja az összes adatot. Jól, használjon harmadik féltől származó alkalmazásokat, például a Titanium Backup alkalmazást, amelyet letölthet a JalanTikus oldalról. Ennek az alkalmazásnak a használatával mindkét kép, fénykép, zene és az összes Android-adat rendben lesz tárolva.

5. Kerülje a jelszavak tárolását a böngészőben

A legkényelmesebb módja annak, hogy megvédje az Androidot más hackerek támadásaitól nem menti jelszavakat az Android böngészőbe hogy használod. Miért? Mivel a böngészőben tárolt jelszavak könnyen eltéríthetők hackerek. Megért?

Ez ötféle módon használható az Android védelme hackertámadásoktól. Ne hagyja, hogy a hackerek betörhessenek az okostelefonunkra, és hagyják, hogy olyat vegyenek, ami nem az ő tulajdonuk. Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found