hogyan állítsuk be a VPN-t egy számítógéphez vagy laptophoz, garantált blokkolásgátló!

A VPN PC-n való beállítása nagyon egyszerű, még Windows 10 operációs rendszer esetén sem kellenek további alkalmazások. Nézze meg, hogyan kell használni a VPN-t a következő számítógépen ✅!

Szüksége lehet VPN-beállítási módszerre az interneten való szörfözés biztonságának fenntartásához, vagy akár a blokkolt webhelyek megnyitásához.

Mint tudjuk, a kormányzati politika Pozitív Internet amelyet Indonézia összes távközlési szolgáltatója hajtott végre, egyre korlátozottabbá téve az interneten való mozgásunkat.

Úgy tűnik azonban, hogy egy VPN alkalmazás jelenléte sok ember számára megoldást jelent a probléma, banda leküzdésére. Te is közéjük tartozol?

Nos, erre az időre az ApkVenue különféle tippeket szeretne hogyan lehet VPN-t beállítani egy számítógépen hogy követheted. Gyerünk, hallgassátok meg alább az egészet!

VPN beállítása PC-hez vagy laptophoz

A VPN-ek használata, amely az utóbbi időben egyre inkább elterjedt, az internetezők azon vágyán alapul, hogy hozzáférjenek a letiltott oldalakhoz.

Bizonyos lépések és trükkök révén az eredetileg blokkolt webhelyek megnyithatók, és a VPN-nek köszönhetően szabadon hozzáférhetők.

Szóval, hogyan állíthatja be a legegyszerűbb és legbonyolultabb VPN-t egy PC vagy laptop számára? Pihenjen, lásd alább az ApkVenue áttekintését!

A VPN használata PC-n vagy laptopon a Hide.me alkalmazással

Ha ennyi idő alatt ismeri A legjobb VPN alkalmazás Androidon, kiderült, hogy számítógépén vagy laptopján is használhatja, tudod!

Vannak páran a legjobb PC vagy Laptop VPN alkalmazás amelyet használhat. Ezúttal az ApkVenue útmutatást nyújt a VPN-beállítások használatához a számítógépen vagy a laptopon Hide.me alkalmazás. Kíváncsi? Itt van, hogyan!

1. Töltse le és telepítse a VPN Hide.me alkalmazást

Először le kell töltenie és telepítenie kell az alkalmazást Rejts el a hivatalos weboldalról vagy egy linken keresztül a következő:

Apps Networking eVenture Ltd. LETÖLTÉS

2. Válassza az „Ingyenes próbaverzió indítása” lehetőséget

A letöltés és telepítés befejezése után belép az alkalmazás képernyőre. Két lehetőség van; először: "Indítsa el az ingyenes próbát", a második pedig: "Van fiókja? Jelentkezzen be itt".

Mivel még nincs fiókja, kattintson Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát. Az alkalmazás előnye a korlátlan ingyenes próbaidőszak. Sajnos a kvóta csak felfelé korlátozódik 2 GB havonta.

3. Engedélyezze a VPN-t

Az ingyenes próba miatt a választott ország szintén jellegű véletlen. Ezután csak kattintson Engedélyezze a VPN-t és várja meg, amíg megjelenik egy zöld pipa, alatta egy numerikus jelzővel.

Nos, amikor megjelenik, gratulálok! A VPN használatával biztonságosan és szabadon szörfözhet az interneten.

A böngésző kiterjesztésű VPN használata PC-n vagy laptopon

Nos, a VPN-alkalmazás PC-n történő használata mellett a böngészőre telepített kiterjesztéseket vagy kiegészítőket is használhat.

Ebben az útmutatóban az ApkVenue útmutatást nyújt a VPN kiterjesztések bekapcsolásáról Google Chrome Igen, banda. Itt vannak az utasítások!

1. Töltse le az anonymoX kiterjesztést a böngésző alkalmazásból

Töltse le és telepítse a kiterjesztést anonymoX a böngészőben. Hogyan, letöltheti a következőn keresztül: letöltési link itt van. Mivel az ApkVenue a Google Chrome böngészőt használja, majd kattintson a gombra Hozzáadás a Chrome-hoz.

2. Kattintson a "Bővítmény hozzáadása" gombra.

Később, mielőtt a böngésző kiterjesztése települne, megjelenik egy előugró ablak, amelyben az Ön beleegyezését kéri az alkalmazás telepítéséhez. Kattintson a gombra Bővítmény hozzáadása.

3. A kiterjesztést sikeresen hozzáadták a böngészőhöz

Ebben a szakaszban az anonymoX kiterjesztés automatikusan települ a böngészőbe. Később kiválaszthatja a használt nevet és az országot, amelyikből lesz folt A VPN.

A böngészőbővítmény előnye, hogy ingyenes és nagyon könnyen használható. Nem kell bonyolult opciókat telepítenie vagy beírnia, egyetlen kattintással, azonnal optimálisan telepítve!

Hogyan állítsunk be VPN-t Windows rendszeren

Windows 10 laptop felhasználók számára ismernie kell a Beállítások oldalon elérhető VPN funkciót?

Igen! Ennek a funkciónak köszönhetően valójában nem kell további VPN-alkalmazásokat letölteni, bandák. Látja, kézzel konfigurálhatja a VPN-t.

Mielőtt azonban elindítaná a VPN telepítését a Windows 10 rendszeren, létre kell hoznia egy VPN-fiókot PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) Először VPN hálózati kapcsolatot fog létrehozni a Windows laptopján.

Maga a PPTP egyszerűen VPN protokoll amely a hálózati kapcsolatok fenntartását, valamint a hálózaton keresztül továbbított adatok titkosítását szolgálja.

Mert lépéseket a PPTP-fiók létrehozásához és a VPN beállításához a Windows 10 rendszerben, az alábbiakban teljes egészében láthatja.

1. Hozzon létre egy PPTP VPN-fiókot

A laptopon található böngészőalkalmazás segítségével felkeresi a webhelyet Tcpvpn.com és válasszon szervert amelyet használni fog. Az ApkVenue ezúttal az ázsiai szerver használatát választja.

2. Válassza ki a VPN-kiszolgáló országát

Számos VPN-kiszolgáló ország közül választhat. De ezúttal az ApkVenue Indonéziát választotta VPN-kiszolgáló országának.

3. Kattintson a "Felhasználónév és jelszó létrehozása" gombra.

Ezenkívül számos kiszolgálóopció lesz; ID1, ID2 és ID MCT. Válasszon egyet, majd kattintson a gombra "Felhasználónév és jelszó létrehozása".

4. Töltse ki a felhasználónevet és a jelszót, majd hozzon létre egy fiókot

Töltse ki a kívánt felhasználónevet és jelszót, majd ne felejtse el bejelölni a négyzetet jelölőnégyzetet ellenőrzés alatt. Ha igen, kattintson a gombra "Prémium VPN-fiók létrehozása".

Sikeres esetben a létrehozott fiók adatai megjelennek.

5. Nyissa meg a Windows 10 beállításait, válassza a „Hálózat és Internet” lehetőséget

A következő lépésben megnyitja a Windows 10 Beállítások ablakát, majd válassza a menüt 'Hálózat és Internet'.

6. Kattintson a „VPN” elemre, és hozzon létre egy új VPN-kapcsolatot

Ezt követően válassza ki a menüt „VPN” és kattintással hozzon létre egy új kapcsolatot 'VPN-kapcsolat hozzáadása'.

7. Töltse ki a szükséges VPN-kapcsolatadatokat

Az előre elkészített VPN-adatokkal felfegyverkezve csak annyit kell tennie, hogy beírja a szükséges információkat.

A "kapcsolat neve" kitölthető szabadon, a "kiszolgáló neve vagy címe" paszta A PPTP-fiók létrehozásakor kapott IP-ből a „VPN type” kiválaszthatja a PPTP-t, míg a „User name and Password” opcionális. Ezután kattintson a gombra Mentés.

8. Csatlakoztassa a VPN-t

Ha sikeresen létrejött, megjelenik a VPN-kapcsolat. Kattintson a VPN-kapcsolatra, majd a gombra „Csatlakozás” hogy összekapcsolja. Kész!

Hogyan lehet VPN-t beállítani PC-n az OpenVPN használatával

A Hide.me-n vagy a Windows 10 beépített VPN-szolgáltatásán kívül alternatív bandaként PC-n is használhatja az OpenVPN-t.

Az alábbi lépésekből megtudhatja, hogyan állíthatja be a VPN-t egy számítógépen az alkalmazás segítségével.

1. Töltse le és telepítse az OpenVPN-t PC-re

Először először töltse le és telepítse az OpenVPN alkalmazást a számítógépére. Letöltheti az alábbi linken keresztül:

Töltse le az OpenVPN hálózati alkalmazásokat

Ezt követően elő kell készítenie egy OpenVPN konfigurációs fájlt, amelyet később a csatlakozáshoz használnak. A konfigurációs fájlt letöltheti az interneten vagy az alábbi link segítségével:

>>> Töltse le a Config OpenVPN PC-t <<<

2. Importálja a Config fájlt

A konfigurációs fájl importálásához kattintson a háromszög nyíl ikonjára tálcán majd az ikonra OpenVPN GUI te választasz 'Fájl importálása ...'.

3. Válassza a Config File lehetőséget

Megnyitja azt a mappát, ahová a konfigurációs fájlt korábban letöltötték, majd válassza ki és kattintson a gombra 'Nyisd ki'. Sikeres esetben megjelenik egy értesítési ablak.

4. Válassza a 'Connect' OpenVPN lehetőséget

Ezt követően visszatér az OpenVPN ikonra 'Rejtett ikonok megjelenítése' a tálcán, majd válassza a lehetőséget „Csatlakozás”. Ezután adja meg VPN-fiókjának felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson az OK gombra.

Ha még nincs, akkor a szakaszban láthatja a PPTP-fiók létrehozásának módját "A VPN használata Windows rendszeren" amit az ApkVenue fentebb kifejtett.

A VPN alkalmazás felelősségteljes használata

Valójában az, amit a kormány csinál, nem teljesen hibás. A letiltott webhelyek többnyire pornográf és erőszakos webhelyek.

Ennek ellenére számos olyan webhely létezik, amelyeket nem szabad letiltani a kormánytól, tekintve, hogy ezek a webhelyek valóban hasznos szórakozást nyújtanak az internet-felhasználók számára, különösen annak, akinek szüksége van rájuk.

Ezért, ha már tudja hogyan nyitható meg a Pozitív internetes oldal, használd okosan és jól, bandázz!

Ez volt az útmutató arról, hogyan állítson be egy VPN-t egy személyi számítógéphez vagy laptophoz, amelyet személyes igényeihez használhat. Nagyon könnyű, igaz? Mit gondolsz?

Ha például van véleménye, vagy hogyan kell más VPN-eket beállítani, írja meg őket az alábbi megjegyzésekbe! Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is VPN vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found