kawaiii !! Ez az 5 legújabb japán Android RPG játék

Az iOS-től, az Android-tól kezdve a PC-n vagy a konzolos eszközökön át Japán sikeresen elindította az RPG-játékokat, amelyeket széles körben élveznek. Mint a konzolos eszközökön sikeres Final Fantasy, amely nemrégiben kezdte el elérni az Android készülékeket

A Japan Role Playing Game vagy a JRPG egy Japánból származó RPG játék. A tipikus anime művészi és narratív történet felemelésével sikerült Japánt válnia a legjobb RPG játékok készítője.

Az iOS-től, az Android-tól kezdve a PC-n vagy a konzolos eszközökön át Japán sikeresen elindította az RPG-játékokat, amelyeket széles körben élveznek. Mint a konzolos eszközökön sikeres Final Fantasy, amely nemrégiben kezdte el elérni az Android készülékeket. De nem csak a Final Fantasy, de még mindig sok tablet van Egy másik legjobb Android JRPG játék.

  • 5 legjobb androidos japán RPG játék, amelyet ki kell próbálni
  • Ez a 7 játék állítólag minden idők legjobb RPG-játékai, elfogadod?
  • Nincs PC, PS, Mod! Így játszhatod a Final Fantasy 13 játékot Androidon

5 legújabb japán Android RPG játék

1. Kawaii Strike: Aranyos megölni

Az egyik legjobb játékgyártó, az Android Elex dobta piacra, amely kétségtelen a minőségével kapcsolatban Kawaii Strike gyorsan elnyeri nevét a játékosok körében. Sőt, ez a játék felvet egy kawaii karaktert és egy egyedi történetet, amely sikeresen elbűvölte a játékosok szemét a játékra.

2. Raid király

Kiadja a Vespa Inc. Android-eszközök esetén ez a játék élményt nyújt Önnek JPRG játékok új és egyedi. Vegye fel a harcot a hősök között, és kiválaszthatja a hősöt, és izgalmas csatát kezdhet.

3. Final Fantasy Brave Exvius

Ismét folytatva a sikert, a Square Enix elindította a Final Fantasy sorozatot, ezúttal az Android készülékekre. Final Fantasy Brave Exvius, felvétel karakterek és grafikák klasszikus sorozatából, ezzel a Square Enix sikeres volt a klasszikus Rebuild Final Fantasy for Android verziójának létrehozásában.

4. Post Knight

Vesz történet, mint lovag nehéz és veszélyes áruk szállítása. Egyszerű grafikával és szórakoztató rajzfilm árnyalatokkal biztosan nem fog unatkozni ezen az egy játékon.

5. Mesék a sugarakról

Visszahozva a Tales régi sorozatát, a Bandai Namco újra kiadta Android-eszközökhöz. Az Ex és Millena történetének felvetésével egy izgalmas új kaland indul. A 3D grafika és az egyszerű kezelőszervek mindenképpen rabjává tesznek ennek a játéknak a játékában.

Sokan vannak A legjobb és legújabb JRPG Android játék? Szívesen kipróbálnád? Ne felejtsük el, hogy a megjegyzés oszlopban hagyjuk a nyomot!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found