hogyan lehet feltölteni a gőztárca egyenlegét impulzusok segítségével a Codashop-on a Steam nyári akciójának 2018-ra

A Steam Summer Sale 2018 2018. június 21. és július 5. között zajlik. Azok számára, akik nem akarnak lemaradni, a következőképpen teheti meg a Steam Wallet-egyenleg feltöltését a Codashop hitellel könnyen és gyorsan.

Minden évben, felület Ennek a legnagyobb játéknak mindig nagy kedvezményei vannak. Egyikük átment Steam nyári akció ami az eredeti játék megvásárlására csábít.

Most már nem kell bajlódnia. Betéti vagy hitelkártya igénye nélkül Ön is töltse fel Steam Wallet-egyenlegét hitel felhasználásával a Codashopon tudod. Kíváncsi, hogyan teljesítsd? Vessünk egy pillantást a következő cikkre.

  • 10 veszély, ami leselkedik, ha kalóz Windows-ot használ
  • 5 ok, amiért az emberek kalóz szoftvereket és tartalmakat használnak
  • Ez az 5 játék olyan játékosokat játszik, akik kalóz verziókat játszanak, mennyire kifinomult?

Hogyan lehet feltölteni a Steam Wallet egyenleget a Codashopon keresztüli hitel felhasználásával

Codashop ez valóban az egyik szolgáltatás, amellyel a játékosok vásárolhatnak játékutalványokat, mint például a Steam, a Gemscool, a Megaxus, a Mobile Legends: Bang Bang, az Arena of Valor és még sok más.

Olvassa el még: Hogyan vásárolhat gyémántokat a mobil legendákban hitel felhasználásával hitelkártya nélkül

De most az ApkVenue a felülvizsgálatra fog összpontosítani hogyan lehet feltölteni a Steam Wallet egyenleget a Codashop hitel felhasználásával. Különösen azért, hogy üdvözöljük a Steam Summer Sale 2018-at, amely csak néhány nap volt hátra srácok.

1. lépés

Az első alkalommal győződjön meg arról, hogy elegendő hitel van a teljesítéshez Steam Wallet kód vásárlások a Codashopon. Ezután csak el kell mennie az egyik böngészőalkalmazáshoz, és a //www.codashop.com/id címre.

Maga a Codashop különféle játékutalványokat biztosít felület. Itt csak el kell mennie a Steam-hez, amely a névleges rúpiát használja.

2. lépés

Ezután az oldalra kerül Steam Wallet Code - Indonézia. Válassza ki a Steam Wallet kód névleges összegét és fizetési módját. Itt az ApkVenue 12 000 IDR egyenleget fog felhasználni a Telkomsel impulzusait használó fizetésekkel.

3. lépés

Tekercs majd az oszlopban Megvesz! adja meg az e-mail címet, amelyet a Steam kód elküldéséhez fog használni. Ha már az Koppintson a gomb Vásárolj most.

Ezután kap egy számlát, amelyet ki kell fizetni egy telefonszám használatával. Töltse ki a Mobiltelefon számot és Koppintson aFolytatni a fizetési folyamat megkezdéséhez.

4. lépés

Automatikusan megkapja Megerősítő SMS. Végezze el a módszert az SMS-ben megadott utasításoknak megfelelően. Ha igen, akkor levonják a jóváírást a Steam Wallet Codashopon történő megvásárlásáért.

- 5. lépés

Végül térjen vissza a böngésző Codashop oldalára. Ezután a megerősítő oldal megnyílik Steam Wallet kód tudsz megváltani hogy feltöltse a Steam mérlegét srácok.

Hogyan lehet egyszerűen beváltani a Steam pénztárca kódjait

A következő lépés, ha megkapta a Steam Wallet kódot, akkor természetesen köteles azonnalmegváltani az alkalmazáson vagy a Steam hivatalos weboldalán keresztül. Itt a teljes módszer!

Apps Downloader & Plugin Valve Corporation LETÖLTÉS

1. lépés

A Steam Wallet kód beváltásához mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi a következő oldalt //store.steampowered.com/account/redeemwalletcode. Töltse ki a korábban kapott kódot, kattintson a gombra Folytatni hogy folytassa a folyamatot.

2. lépés

Nem tart sokáig, megkapod Felugrik a megerősítést tartalmazó oldal sikeresen töltse fel a Steam Wallet-ot a kitöltendő névvel együtt. Most vásárolhat a Steam Summer Sale 2018-on!

Tehát így töltheti fel Steam Wallet-egyenlegét a Codashopon keresztüli hitel segítségével egyszerűen és gyorsan. Van más ajánlása az olcsóbb és könnyebb feltöltési módszerekről? Ossza meg együtt a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found