Töltse le az alkalmazást vn (vlognow) 1.16.10 apk legújabb

Töltse le a legújabb VN APK Video Editor (VlogNow) alkalmazást 2021-ben, gyerünk! A VN alkalmazás letöltésével könnyebbé és könnyebbé válik a videoszerkesztés folyamata.

VN Video Editor alkalmazás A közelmúltban egyszerű, de minősített alkalmazása miatt az Android-felhasználók körében szótár lett erős.

VN vagy a teljes névvel rendelkezők VlogNow számos érdekes funkcióval rendelkezik, és emellett meglehetősen könnyen használható.

Azok számára, akik szeretnék használni ezt az alkalmazást és szeretnék tudni, hogyan kell használni, az ApkVenue bemutatott egy linket töltse le a VN alkalmazást ez alatt. Kérjük, először olvassa el a leírást!

A legújabb VN (VlogNow) APK alkalmazás 2021

Szüksége van egy videoszerkesztő alkalmazásra egy androidos mobiltelefonon, amely érdekes funkciókban gazdag? ApkVenue használni VN Video Editor alkalmazás

VN Video Editor egy androidos videoszerkesztő alkalmazás, amely alkalmas kezdők és szakemberek számára egyaránt.

Amellett, hogy könnyen használható, ez az alkalmazás is számos érdekes funkciót kínál amire szükséged van, hogy a videód gyönyörű legyen.

A VN szerkesztő alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvük szerint kreatívak legyenek a szerkesztett videó szépítésében zenék, matricák, hátterek stb. Hozzáadásával.

Ez a VN APK ingyenesen letölthető. Csak egy kattintással letöltheti a VN szerkesztőt egy fillér fizetése nélkül.

Töltse le a legújabb VN 1.16.10 APK 2021 alkalmazást

A VlogNow szolgáltatásait valóban nagyon érdekes használni, és ezek használata is meglehetősen egyszerű.

Ha le szeretné tölteni az APK VN (VlogNow) videoszerkesztő programot, akkor haladhat egyenesen töltse le a VN APK-t ingyen az alábbi linken keresztül:

Videó és audio alkalmazások letöltése
RészletVN Video Editor
FejlesztőUbiquiti Labs, LLC
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret93 MB
Letöltés500.000+
Értékelés (Google Play)3.8/5.0

VN APK alkalmazás jellemzői

A VlogNow számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyeket a felhasználók használhatnak. A rendelkezésre álló különféle funkciókkal az APK VN vitathatatlanul ugyanabba az osztályba tartozik, mint a több legjobb videószerkesztő alkalmazás a laptopon.

Itt Jaka megmagyaráz néhányat a VlogNow Video Editor alkalmazás kiváló tulajdonságai amelyet felhasználhatsz videók szerkesztéséhez androidos telefonodon.

Az ApkVenue oktatóanyagokat is megoszt ezen funkciók használatáról, hogy a VlogNow alkalmazás felhasználói kényelmesebbek és ismertebbek legyenek, amikor hozzáférnek ehhez az alkalmazáshoz.

1. Könnyű szerkesztési folyamat

Ezen a VPN APK alkalmazáson keresztül egyszerűen szerkesztheti a videókat egy Android mobiltelefonon. A VlogNow alkalmazás egyik előnye az nagyíthat vagy kicsinyíthet az idővonal az igények szerint.

Alapfunkciók, mint pl osztani, húzni, törölni, amíg másolat másodpercek alatt és gond nélkül megteheti az APK VN-en keresztül.

A szerkesztett piszkozatot bármikor elmentheti, ha időre van szüksége egy kis szünethez.

2. Hangsáv / Háttérhang testreszabása

A videó érdekesebbé tétele érdekében felvehet bármilyen zenét a videó VlogNow alkalmazásába. Kiválaszthatja a videó időtartamának megfelelő zenét.

Ettől eltekintve a VlogNow felhasználók is meg tudja jelölni a zene ritmusát, hogy jobban illeszkedjen a videóhoz hogy szerkesztetted. Számos hanghatás is létezik, amelyeket felhasználhat az alkalmazásban.

Ha nincs ötlete, hogy adjon hozzá egy megfelelő dalt a videóhoz, az ApkVenue rendelkezik egy listával a legújabb nyugati dalok listája nektek, srácok.

3. Cool Video Effects

Mit jelent egy videoszerkesztő alkalmazás anélkül hűvös videóeffektusok. Ez a VN Video Editor alkalmazás minden bizonnyal rendelkezik vele.

Több mint 20 hűvös szűrő létezik, amelyek hasonlóak Az Instagram legjobb szűrői. Ettől eltekintve ennek az alkalmazásnak 4 különböző stílusú átmeneti hatása is van.

A Vn alkalmazás is képes támogatja a videó sebességének szabad megváltoztatását, kezdve a nagyon lassútól a nagyon gyorsig.

4. Könnyű felirat

Hozzáadhat szöveget és feliratok könnyen keresztül ezt az alkalmazást. Hozzáadhatja csúszik címekig overlay szöveg az idővonalon.

Nem csak a szöveg betűtípusát, színét és méretét is megváltoztathatja. Megjelenésének időtartama is tetszés szerint elintézheti.

Vannak különféle feliratok amelyet a videóba tehet, kezdje buborék szöveg nak nek elcsór Alma-szerű.

A VN alkalmazás használata

Ahogy ígértük, az ApkVenue megmondja, hogyan kell használni a VN Video Editor alkalmazást. Itt az ApkVenue csak az alapvető funkciókat fogja elmondani.

A VN (VlogNow) alapvető funkcióinak ismeretében a videoszerkesztés folyamata sokkal koncentráltabb és konceptuálisabb lesz.

Ha többet szeretne megtudni az oktatóanyagról, a YouTube-on keresztül további összes információt elérhet.

Új projekt létrehozása

Hogyan készítsünk videót a VN alkalmazásról, kattintson a pluszjelre az alkalmazás alján. Ezt követően válassza ki a menüt Új projekt.

Később a rendszer felkéri, hogy melyik videót fogja szerkeszteni. Ha igen, akkor belép a fő szerkesztési menübe.

Itt szabadon lehet kreatív, ha lehetséges, ezzel az alkalmazással, mert a menthető és feldolgozható videoszerkesztések száma nem korlátozott.

Hogyan adhatom hozzá a dalt / háttérhangot

Egy dal vagy hangeffektus hozzáadásához mindössze annyit kell tennie, hogy elütötte a részt Zene a csúcson. A zene, az effektus és a felvétel között választhat.

Itt az ApkVenue beír egy dalt, amelyet letöltött a legjobb dal letöltő alkalmazásból, és beillesztette a videóba. Egyszerre több zenét is importálhat, igen!

A dal hozzáadásának funkciójával az elkészített videó sokkal vonzóbb és professzionálisabb lesz.

Feliratok hozzáadása

Szöveg hozzáadásához vagy feliratok, a módszer nagyjából azonos. Csak eltalálta az alkatrészeket Feliratok amelyek léteznek az idővonal.

Választhat egy alakzatot feliratok szükséges, és utána beírja, hogy milyen szöveget szeretne beilleszteni a videóba.

A feliratok hozzáadásának ez a tulajdonsága alkalmassá teszi az APK VN-t (VlogNow) akár professzionális videók szerkesztésére is.

Hogyan hatunk

Szűrőhatás hozzáadásához nyomja meg a menu gombot Szűrő a bal alsó sarokban található. Rengeteg szűrő közül választhat, banda!

Szabadon kipróbálhatja az ebben az APK videószerkesztőben rendelkezésre álló különféle szűrőket, hogy a szerkesztett videó még szebbé váljon.

A szűrővel a szerkesztett videó érzése az árnyalathoz és az átadni kívánt üzenethez is igazítható a készített videó segítségével.

Ez egy kicsit kb VN Video Editor alkalmazás amelyet használhat. Annak ellenére, hogy viszonylag könnyű, a funkciók nagyon teljesek.

Ezzel az alkalmazással szabadon kreatívan szerkesztheti a videókat olyan alkotássá, amely egyedi és érdekes is, annak megfelelően, amire vágyik.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found