hogyan lehet megkerülni a mi számlát (mi számlát) a Xiaomi rendszeren, 100% működik!

Szeretne törölni és megkerülni egy lezárt Mi Cloud fiókot? Itt az ApkVenue ad trükköket, és hogyan lehet megkerülni a Mi számlákat (Mi számlákat) a Xiaomi telefonokon, és 100% -ban működik, tudod!

Xiaomi váljon az egyik legjobb olcsó Android HP márkává, amely sikeresen uralta a piacot okostelefon Indonéziában. A megfizethető ár minden bizonnyal a fő attrakció, igaz?

Xiaomi mobiltelefonja is elválaszthatatlan a problémától, banda. Az egyik az Mi számla vagy Mi számla ami zárva van, mert nem tudja Jelszó-övé.

Ez a zárolt Mi-fiók vagy a Mi Cloud néha akadályozza egyes igényeit, például a Xiaomi mobiltelefonjának visszaállítását.

Nos, ennek kijavításához kövesse a teljes oktatóanyagot út kitérő Mi Cloud-fiók és Mi-fiók könnyen, amelyet az ApkVenue alább részletesen áttekintett, deh!

Mi az Kitérő Mi Cloud Account (Mi Account)?

Fotóforrás: techmundo.com (A Mi Bypass fiókra néha szükség van, ha az alábbi gazdag körülmények között él, banda.)

Azoknak, akik még mindig bajban vannak "oprak-oprek" Az Android telefonok, különösen a Xiaomi, összetéveszthetők a kifejezéssel kitérő ezt a Mi vagy Mi számlát.

Egyszerűen fogalmazva, kitérő Mi számla mondhatnád a Mi fiók megszakításának és törlésének módját a használt eszközről különféle körülmények miatt.

Általában keres egy utat kitérő Mi az alábbiak szerint az alábbi két feltétel miatt.

 • Vesz egy használt Xiaomi mobiltelefont, és rájössz, hogy még mindig ott van A régi Mi számla elakadt eszközén. Itt meg kell kerülnie a Mi Cloud fiókot, amely le van zárva Jelszó.

 • Ön azonban egy Xiaomi mobiltelefon tulajdonosa elfelejtettem az e-mailt, Jelszó, vagy egy telefonszámot amelyet a Mi fiókhoz használnak, már nem használatos.

Útgyűjtemény Kitérő Zárolt Mi Cloud (Mi Account), könnyű és egyszerű!

Ebben a felülvizsgálatban az ApkVenue két egyszerű módszerrel rendelkezik, amelyeket Ön használhat a Xiaomi mobiltelefon-felhasználók számára, akik általában a Mi fiókokat használják az eszközön.

Mi számla maga kapcsolódik a szolgáltatáshoz Mi Cloud melyik funkciója az elveszett Xiaomi mobiltelefon, banda felkutatása. Nagyon fontos funkció, igaz?

Azoknak, akik szeretnék kitérő Mi fiókot, és cserélje le saját Mi számlájára, mindössze annyit kell tennie, hogy az alábbiak szerint jár el.

1. Hogyan lehet megtörni a Mi számlát számítógéppel (Mi Account Unlock Tool)

Út kitérő Az első Mi Cloud fiókot megteheti egy úgynevezett alkalmazással felfegyverzett számítógépen Mi Account Unlock Tools.

Ez a módszer ismeret nélkül is alkalmazható Jelszó vagy az előző felhasználó Mi-fiókjának jelszavát. Milyenek a lépések?

1. lépés - Letöltés Mi Account Unlock Tool alkalmazás

 • Első alkalommal, Letöltés a Mi Account Unlock Tool alkalmazás, amelyet az alábbi linken keresztül szerezhet be. Ezután telepítse a PC-re vagy a laptopra a szokásos módon, banda.

Töltse le a Mi számlafeloldó eszközt itt!

2. lépés - Kapcsolja ki a Xiaomi mobiltelefont, és lépjen helyreállítási módba

 • Most a Xiaomi telefonokhoz fordulva mindössze annyit kell tennie, hogy kikapcsolja a készüléket és bejelentkezik Helyreállítási mód. A trükk elég tartsa lenyomva a Power + Volume Up gombot egyidejűleg.
 • A helyreállítási módba lépés után most csatlakoztassa a Xiaomi HP-t egy számítógéphez USB-kábel segítségével. Ügyeljen arra, hogy az eredeti USB-kábelt használja, hogy a folyamat zökkenőmentesen haladjon.

3. lépés - Nyissa meg a Mi Account Unlock eszközt, és ellenőrizze a Xiaomi Mobile alkalmazást

 • Nyissa meg a Mi Account Unlock Tool alkalmazást PC-jén vagy laptopján, és először az opció kiválasztásával ellenőrizheti, hogy az eszköz csatlakoztatva van-e Információ alábbiak szerint.

4. lépés - Indítsa el a Mi Bypass megkerülését

 • Ha csatlakozik, most csak át kell lépnie az opciókra A Mi fiók megkerülése. Ha rákattintottak, akkor a Xiaomi mobiltelefon is megteszi indítsa újra automatikusan, és várja meg, amíg újra bekapcsol.
 • Most már csak azt kell ellenőriznie, hogy a Mi-fiókot és a Mi Cloud-ot törölték-e az eszközéről, vagy sem. Nagyon könnyű, igaz?

2. Hogyan lehet törölni a Mi-fiókot számítógép és további alkalmazások nélkül

Ha még nincs számítógépe vagy laptopja, akkor kövesse a lépéseket is kitérő Mi számla PC nélkül, amelyet az ApkVenue ezen a ponton felülvizsgál.

De ne feledje, hogy ezt a módszert követve visszaállítja a Xiaomi mobiltelefonját is. Tehát előzetesen ne felejtsd el megtenni biztonsági mentés a névjegyeken, galériákon és a telefonon található fontos fájlokon, igen!

Ha megértette, csak annyit kell tennie, hogy kövesse a Mi-fiók PC nélküli törléséhez szükséges lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a Mi fiókbeállításokat

 • Győződjön meg arról, hogy amikor vissza akarja állítani a Xiaomi mobiltelefont, megjelenik egy képernyő, ahol először be kell írnia a Mi fiók jelszavát.
 • Ha zárolva van, és nem tud túljutni rajta, akkor az első lépés a menü megnyitása Beállítások> Mi-fiók.

2. lépés - Csatlakoztassa a Mi fiókot a Facebookhoz

 • A Mi számla oldalon csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a lehetőséget Számla és csatlakozzon Facebook-fiókjához, ha az még állapotban van Nem kapcsolódik, banda. A következő oldalon csak koppintania kell Csatlakoztassa a fiókot.

3. lépés - Írja be az E-mail és a lehetőséget Jelszó Facebook

 • Ezután az oldalra kerül Belépés Facebook, majd adja meg e-mail címét és Jelszó FB a szokásos módon, és koppintson Belépés.
 • Várjon néhány percet, amíg visszatér a Mi Fiók beállításaihoz, és csak koppintania kell Jelentkezzen be Mi-fiókjába.

4. lépés - Belépés Mi fiók a Facebook sikerrel

 • Ha sikerrel jár, akkor az alábbi képen látható értesítés jelenik meg.
 • Annak érdekében, hogy ellenőrizze, hogy csatlakozik-e, csak vissza kell térnie a lehetőségekhez Számla és ellenőrizze, hogy a Facebook opció állapot-e csatlakoztatva vagy még nem.

5. lépés - Nyissa meg a Xiaomi Indonesia webhelyet

 • Most lépjen az alkalmazásokra böngésző Android, mint Google Chrome és látogasson el a helyszínre Xiaomi Indonézia (//www.mi.com/id).
 • Itt csak választania kell fülreSzámla alján, majd válasszon egy lehetőséget Mi számla a következő oldalon banda.

6. lépés - Belépés Mi fiók a Facebook-on

 • Most, hogy csatlakozik a Facebookhoz, marad Belépés szakaszban elérhető ezen lehetőségekkel Több lehetőség. Csináld Belépés szokás szerint, amíg át nem váltottam Irányítópult Mi számla.

7. lépés - Belépés Mi Cloud

 • Következő zárja be az összeset fülre a Google Chrome-on és most nyissa meg az oldalt Mi Cloud (//i.mi.com/), és érintse meg a gombot Jelentkezzen be a Mi fiókkal.
 • Itt láthatja, hogy nincs elérhető lehetőség Belépés Mi fiók a Facebook-tal az előző lépés. Akkor hogyan jutok hozzá?

8. lépés - Hack Mi Cloud Account PC nélkül

 • Ebben a lépésben könnyedén feltörheti a Mi Cloud fiókot, bandát. Nyílt az út fülre majd kövesse az 5. és a 6. lépést, amíg belép Irányítópult Mi számla.
 • Most lépj tovább fülre Mi Cloud, és csak koppintania kell három pont ikonra a Google Chrome-on, és engedélyezze az opciót Asztali webhely. Tehát automatikusan a Mi Cloud megteszi Belépés Mi számlával, tudod.
 • Akkor csak választania kell egy lehetőséget Eszközök keresése megjelenik a Mi Cloud oldalon.

9. lépés - Válassza ki a Xiaomi mobileszközt

 • Csinálni kitérő Mi számla, muszáj deaktiválja a keresőeszköz funkciót telepítve van a Xiaomi mobiltelefonjára. Itt csak ki kell választania a jobb felső sarokban található Xiaomi mobiltelefont.

10. lépés - Kapcsolja ki a Xiaomi Device Search funkciót

 • Ezután érintse meg a elemet három pont ikonra tetején, és válassza a lehetőséget Kapcsolja ki az Eszközök keresése lehetőséget. Meg fog jelenni Felugrik és csak választanod kell oké.
 • Ha a fenti lépéseket rendben elvégezte, itt marad újrakezd Xiaomi mobiltelefonod szokás szerint, banda.

11. lépés - Győződjön meg arról, hogy az Eszköz keresése funkció ki van kapcsolva

 • Annak biztosításához, hogy az Eszközök keresése funkció le legyen tiltva, csak vissza kell térnie a lehetőségekhez Mi számla és válasszon ki egy szolgáltatást Mi Cloud.
 • Ebben a nézetben láthatja, hogy az állapot és a Eszköz keresése van Ki ami azt jelenti, hogy korábban sikeresen letiltotta az Eszköz keresése funkciót.

12. lépés - Indítsa el a Xiaomi Mobile visszaállítását

 • Végül csak annyit kell tennie, hogy a menübe lépve visszaállítja a Xiaomi mobiltelefon újszerűségét Beállítások> További beállítások> Biztonsági mentés és visszaállítás> Gyári adatok visszaállítása és érintse meg az egyik lehetőséget Telefon visszaállítása az alábbi szakaszban.
 • De ne feledje, hogy ezt megelőzően meg kell győződnie arról, hogy fontos adatai vannak biztonsági mentés először igen, banda.

13. lépés - & törlés Kitérő Mi Számla siker!

 • Ennek eredményeként a Xiaomi mobiltelefonja visszaáll, és meg kell tennie a kezdeti beállításokat, például új mobiltelefon vásárlását.
 • Annak ellenőrzésére, hogy kitérő A Mi számla sikeres, csak újra meg kell nyitnia a lehetőségeket Mi számla a Beállítások menüben. Ha ilyen kijelzőt mutat, az azt jelenti, hogy sikerült, banda!
 • Ezután csak regisztrálnia kell egy új Mi-fiókot, és aktiválnia kell az Eszköz keresése funkciót is, hogy megakadályozza a nem kívánt dolgok előfordulását.

NYILATKOZAT:


A fenti módszert kipróbálták és kidolgozták az eszközön Xiaomi Redmi 4X az interfésszel MIUI 11. Út kitérő Ez a Mi fiók más típusú Xiaomi mobiltelefonokra is alkalmazható.

Ez a teljes áttekintés arról, hogyan kitérő Mi számla vagy Mi Számla, amelyhez megteheti magát anélkül, hogy mennie kellene szolgáltatóközpont.

Még akkor is, ha problémái vannak ezzel, ne habozzon megkérdezni az alábbi megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét és remélhetőleg hasznos!

Olvassa el a cikkeket is Xiaomi vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.