lehet pókember! íme 5 szuperhős mod a gta 5 játékokhoz

A GTA 5-ben bármit megtehetsz, beleértve azt is, hogy szuperhős vagy. Nem hiszek? Gyere, tölts le 5 szuperhős modot a következő GTA 5 játékokhoz ...

Mondhatni, minden idők kedvenc játéka, nevezetesen a GTA 5. Ez egy nyílt világú játék, amely hasonlít a valós világ utánzatára. Hol van a móka, vagyis bármit megtehetsz ebben a mesterséges világban.

A GTA 5-ben bármit megtehetsz, beleértve azt is, hogy szuperhős vagy. Nem hiszek? Gyere, tölts le 5 szuperhős modot a következő GTA 5 játékokhoz ...

  • Íme 5 GTA-szerű játék HD és szórakoztató grafikával
  • Mint a Real! Ez a legjobb GTA 5 játékgrafikai módosítás?

Íme 5 szuperhős mod a GTA 5 játékokhoz

1. A vaku

A villámként futni képes szuperhős a Flash. Ennek a modnak a használatával a GTA 5 játékban villámgyorsan futtathat és villámtámadásokat végezhet, mint például a The Flash. Ne hagyja ki a legújabb The Flash megjelenését.

Letöltés:GTA 5 Mod - A vaku

2. Superman

Az egyik leghíresebb szuperhős és vitathatatlanul a legerősebb, nevezetesen Superman. Ezzel a moddal lehetővé teszi, hogy repüljön, lézereket lőhessen a szeméből, hideg levegőt fújjon és olyan erősen üssön, mint Superman.

Letöltés:GTA 5 Mod - Superman

3. Vasember

Ha ez a legmenőbb szuperhős, ki lehet az Vasember. Ez a mod lehetővé teszi, hogy gazdag legyen és különféle hűvös Iron Man páncélokkal rendelkezzen. Ne hagyja ki, Ön is a Hulkbuster és a War Machine lehet.

Letöltés:GTA 5 - Iron Man mod

4. Pókember

Legutóbbi filmje jelenleg nagyon népszerű, mégpedig a Pókember. A Pókember: Hazatérés című új filmje után Jaka biztos abban, hogy sokan megpróbálnak Pókember lenni. Csak ezt a modot használja. Akaszthat, falakhoz tapadhat, hálókat lőhet és másokat.

Letöltés:GTA 5 Mod - Pókember

5. Hulk

A legpusztítóbb erővel rendelkező szuperhős, a Hulk. Ha több ezer katonával akarsz szembenézni, próbáld ki ezt a szuperhős modot. Garantált harckocsik és több ezer katona könnyű lesz levágni.

Letöltés:GTA 5 - Hulk mod

Ez az 5 szuperhős mod a GTA 5 játékhoz. Mit gondolsz, melyik szám a legmenőbb szuperhős? Ossza meg véleményét!

Ja, ne felejtsen el olvasni játékokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Screen Rant

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found