mobil legendák: bang bang, dota játék az androidos telefon ramhoz 1 gb alatt van

A Mobile Legends: Bang bang egy dota Android-játék, amely elég könnyű a játékhoz. Még az 1 GB alatti HP Android RAM-ot is alkalmasnak tartják ennek a játéknak a játékához.

Jó hír a DotA játékkedvelőknek! Ezúttal egy új játék van játékmenet hasonló a DotA-hoz, de Android okostelefonon lejátszható. Igen! A játék az Mobile Legends: Bang bang.

Vainglorytól eltérően a Mobile Legends: Bang bang egyike ezeknek Android DotA játék ami elég könnyű a játékhoz. Még az 1 GB alatti HP Android RAM-ot is alkalmasnak tartják ennek a játéknak a játékához.

Mint például milyen funkciók, játékmenet és letöltési link APK Mobile Legends: Bang bang az Androidon? A következő az áttekintés.

  • 16 legjobb MOBA játék 2020 Androidon és PC-n, ingyenes és addiktív!
  • 45 legjobb és legújabb 2020-as PC-játék minden műfajból teljes, játszani kell!

Mobile Legends: Bang bang

Mobile Legends: Bang bang egy Android Action MOBA játék, amelyet Moonton. Méretek kezdve 81 MB, ez az Android DotA játék elég könnyű ahhoz, hogy Androidon játsszák, akár 1 GB alatti RAM-mal rendelkező Android telefonokon is.

A MOBA Android játékokkal ellentétben a Mobile Legends: Bang lejátszható 10 ember egyszerre játékban. Csatát tehet 5vs5 emberek vagy számítógépek ellen (AI).

A Mobile Legends: Bang bang néhány kiváló jellemzője:

1. Klasszikus MOBA Maps, 5v5 csaták

Ez a játék megfelel a jelölésnek öt ellen öt, legyen az ember vagy számítógép (AI). Ezért ez szabványosabbá és klasszikusabbá teszi, mint a MOBA játékok általában. 4 terület van dzsungel, 18 torony védelem, és 2 főnök.

2. Stratégia és együttműködés

Különféle kategóriájú hősök játszhatók a Mobile Legends: Bang bang-ban, kezdve Tartályok, mágusok, lövészek, orgyilkosok, támogatás, és még sok más. Maguk a hősök az idő múlásával tovább növekednek.

3. Fair (Play to Win)

Csakúgy, mint a többi MOBA klasszikus játéknál, minden játékban a saját hősödet kell a nulláról képezni. Ennek célja a játék befejezése igazságosabb hatás nélkül Fizessen a győzelemért.

4. Könnyű játszani

Ha még soha nem játszottad a DotA játékot Android-on, akkor nem túl nehéz eljátszanod a következő Mobile Legends: Bang bang játékot.

Ennek oka, hogy ennek a játéknak van kijelzője egyszerű felület, legyen az játék közben vagy a főmenüben. Elemek kiválasztása, készség, és a hős mozgatásának módja szintén könnyen elérhető helyre kerül.

5. 10 másodperc meccselés, 10 perc meccs

Párkeresés a játék nagyon rövid, ami csak addig tart 10 másodpercig csak. A mérkőzést szintén nem túl hosszúnak minősítették, ami csak tíz perc körül volt.

Tehát ez a játék nagyon alkalmas Android okostelefonon keresztül történő játékra. Nagyon izgalmas játék, de maga a játék súlya nem túl nehéz.

6. Offline mód

Ha általában a MOBA játékok elég magas kapcsolatot igényelnek, akkor nem a Mobile Legends játékban: Bang bang. Még 3G / HDSPA kapcsolaton is simán játszhat.

Ezen kívül vannak olyan funkciók is Intelligens offline AI segítség. Ez a funkció lehetővé teszi az offline lejátszó karakterének az AI általi lejátszását. Ennek célja a kiegyensúlyozatlan játékok, az 5v4 megakadályozása.

Letöltési link

Érdekel a Mobile Legends: Bang? tudsz töltse le az APK legújabb verzióját ban ben link a következő: Mobile Legends: Bang bang.

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

Ne felejtse el hozzáadni a következő rendszergazda azonosítót, hogy együtt játszhasson: gyöngyök.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found