Kerülje el a szétszórt privát fotókat, íme 6 módszer a személyes fényképek biztonságának biztosítására

Szeretik a szexi szelfiket, de félnek attól, hogy feltörik őket, mint a #Fappening botrány, amely olyan híres művészeket sújtott, mint Jennifer Lawrence és Kate Upton? Ne aggódjon, az ApkVenue-nak van megoldása

Az utóbbi időben megdöbbentett minket a Fappening-ügyben szereplő világművészekről készült aktfotók - például Jennifer Lawrence, Kate Upton, Ariana Grande és mások - kiszivárogtatása személyes felhőtárfiókjukon keresztül, és a névtelen 4chan közösségi oldalon keresztül. Ezen is gondolkodunk, mi van akkor, ha ez az eset azokat is megtámadja, akik szeretik megőrizni személyes szelfiket vagy értékes fájlokat tárolni az okostelefonon, és kiderül, hogy felhőalapú biztonsági mentési lehetőségeket is használ, ill. automatikus szinkronizáció Egyéb.

Ne lopd el másoktól. Ezért ebben a cikkben elmondjuk, hogyan kapcsolhatja ki a fényképfájlok automatikus biztonsági mentését (automatikus szinkronizálását) a felhőalapú adathordozókra, és tippeket adhatunk az értékes fájlok ellopásának elkerülésére.

  • 7 módszer az adatok bizalmas kezelésének biztosítására a hackertámadásoktól
  • Tippek az ujjlenyomatos okostelefonokhoz, hogy biztonságban legyenek
  • Hogyan védheti meg a billentyűzetet egy olyan billentyűzárral, amelyről nem tud

Kerülje el a privát fotók elterjedését, itt van 6 módszer személyes fotóinak biztonságához

1. Hogyan történhet ilyen adatlopás?

A felhőtárolók felhasználóinak valójában nem kell félniük a használt fiókok biztonságától és titkosításától. A dologra azonban nagyon oda kell figyelni, az a jelszó, amelyet a fiók belépési pontjaként használnak, mert a feltört felhasználók többségét túl könnyen kitalálható jelszavakkal gyanítják.

Emellett ne felejtsük el, annak ellenére, hogy az okostelefonon lévő fényképeket vagy fájlokat törölték, a fájlok továbbra is a felhőben vannak, és kiszolgáltatottá teszik őket az ellopás szempontjából.

2. Kapcsolja ki a Photo Stream funkciót az iCloudban

Neked, iPhone felhasználóknak, csak menj Beállítások> iCloud> Fotók, majd kapcsolja ki a kijelölést Saját fotófolyam és Fotó megosztás. Ezenkívül törölnie kell azokat a fényképeket vagy dokumentumokat is, amelyekről korábban biztonsági másolatot készített Fotók> Albumok> Saját fotófolyam

3. Kapcsolja ki a Kamera feltöltése funkciót a Dropbox-on

Ha Dropbox-felhasználó az Androidon, akkor a szolgáltatást is kikapcsolhatja Kamera feltöltés hozzáféréssel Beállítás> A fényképezőgép feltöltésének kikapcsolása. Ezen kívül manuálisan kell törölnie az összes nem kívánt fájlt.

4. Használja a kétlépcsős azonosítást

Annak ellenére, hogy több időbe telik, amíg fiókja létrejön, hogy kétrétegű legyen az ellenőrzés, ez egy biztos lépés, hogy a nem kívánt emberek ne férjenek hozzá a fiókjához. Minden felhő, mint például a Google Drive és az iCloud, fel van szerelve ezzel a lehetőséggel, így miután belépett a fiókjába, be kell írnia a mobilszámát is, hogy minden végrehajtott műveletéről értesítést kapjon okostelefonján keresztül.

5. Használja a Boxcryptort

A felhőalapú tárolókon keresztül további alkalmazásokat is használhat a fájlok további védelme érdekében. A Boxcryptor nevű alkalmazás elérhető Androidra és PC-re, és titkosítani tudja a fájlokat a felhőben, így ha ellopták is, csak Ön tudja megnyitni őket.

6. Jelszó

Ez is fontos. Bár sokan tudják, hogy a jelszavak érzékenyek és gondosan mérlegelni kell őket, sokan még mindig nem értik, hogy a használt jelszavakat könnyen lehet kitalálni. Ez volt a legfőbb aggály a tegnap lezajló ügyben.

Ez néhány tipp az erőteljes lépésekkel kapcsolatban, amelyek megvédik a privát fotókat a kíváncsiskodóktól. Van valami, amit hiányoltunk? Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.

Dropbox Productivity Apps LETÖLTÉS Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS Víruskereső és biztonsági alkalmazások Secomba GmbH LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found