5 alkalmazás a legjobb digitális könyvek összeállításához

Ajánlást keres egy alkalmazáshoz, amelyet digitális könyv EPUB formátumban történő összeállításához használhat? Ezúttal nézze meg az ApkVenue cikkében található információkat.

Jelenleg a digitális könyvek a média egyik olyan formája, amelyet gyakran használnak az egyetemeken és a munka világában.

A könnyű hozzáférés és a magasabb szintű védelem a digitális könyveket szélesebb körben használja a szakmai környezetben.

Ellentétben a Microsoft Word fájlokkal, ahol mindenki szabadon szerkesztheti a fájlt, nem mindenki fér hozzá a digitális könyvek szerkesztéséhez. Szüksége van speciális szoftverre.

A digitális könyvek EPUB formátumban történő összeállításához használt alkalmazások a következők.

Az EPUB formátumú digitális könyvek összeállításához használt alkalmazások a következők

Számítógépén különféle alkalmazások találhatók digitális könyvek összeállításához vagy létrehozásához, és a sok alkalmazás közül a TechMint választotta a legjobb alkalmazásokat.

Ezeket az ajánlásokat az általuk kínált funkciók és szolgáltatások alapján választják ki. Nemcsak digitális könyvek összeállítására használható, néhány alkalmazásnak vannak funkciói is könyvtárkezelés.

Minden további nélkül itt találjuk az ajánlott alkalmazásokat, amelyek a piacon a legjobb digitális könyvek összeállításához használhatók.

1. Sigil

A Sigil az egyik alkalmazás, amelyet digitális könyvek összeállításához használnak világszerte a legnagyobb számú felhasználóval.

Ez az alapvető szoftver a funkciókat is támogatja többplatformos, ahol ezt az alkalmazást Windows, Linux és Mac rendszeren használhatja.

A Sigil által kínált szolgáltatások meglehetősen teljesek. Ön képes megnyitni, szerkeszteni és kezelni a digitális könyvgyűjteményeket hogy ezen az alkalmazáson keresztül problémamentesen átjut.

Az alkalmazás által használt felület meglehetősen világos és könnyen használható. Könnyedén megtalálja a Sigil által kínált különféle funkciókat ezen a kijelzőn keresztül.

Ezenkívül egyszerű megjelenése is érdekes megnézni, alkalmas az egyszerű árnyalatokra vágyó könyvbarátok számára.

2. Scribus

Az EPUB formátumú digitális könyvek összeállításához használt ajánlott alkalmazás a Scribus. Ez az alkalmazás különféle számítógépes operációs rendszereken is használható.

Ez az alkalmazás alakú nyílt forráskód ami azt jelenti ingyen használhatja anélkül, hogy egyáltalán pénzt kellene költeni, és ez továbbra is jogi eljárás.

A Scribus nemcsak ingyenes alkalmazást kínál a Microsoft Word-hez hasonló különféle szerkesztési funkciókkal van ellátva ami természetesen hasznos lesz, amikor elvégzi a szerkesztési folyamatot.

Ezenkívül ennek a szövegszerkesztő programnak a kezelőfelülete is rendezett és könnyen megtekinthető, így nem fogja zavarni, hogy megtaláljon bizonyos funkciókat ebben az alkalmazásban.

Ez az egy program alkalmas azok számára, akik csak most kezdik a digitális könyvek készítését, és szükségük van egy egyszerű programra, amely megfelel az általános írási igényeknek.

3. Mobipocket Creator

A következő digitális könyv-összeállítási alkalmazás, Jaka ajánlása a Mobipocket Creator. Ezt az egy programot az egész világon széles körben használják EPUB-k létrehozására.

Ezzel az egy programmal létrehozhatja a kívánt digitális könyvet az alkalmazás által kínált különféle funkciók használatával.

Mobipocket Creator is tudimport különféle dokumentumok, például PDF, HTML és doc amelynek eredményeit felhasználhatja anyagként az íráshoz.

Te is borítót vehet fel az általad írt digitális könyvbe ebben az egy alkalmazásban hozzáadhatja a professzionális hozzáférést az Ön által létrehozott digitális könyvekhez.

Ettől eltekintve a Mobipocket Reader lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más részleteket is hozzáadhassanak egy írott könyvhöz, például aláírást, ISBN-t, áttekintést stb.

4. Kaliber

A digitális könyvek EPUB formátumban történő összeállításához még egy alkalmazás a Caliber. Ez az egyetlen alkalmazás besorolású nagyon komplett a digitális könyvek összeállításához.

Ebben az alkalmazásban digitális könyveket készíthet EPUB formájában, kezelheti digitális könyvgyűjteményét, és az alkalmazás nyelvi támogatása is nagyon sokrétű.

Kaliber is Különféle dokumentumformátumokat, például PDF, Doc, txt, html és más dokumentumfájlokat képes olvasni.

Készíthet magazinokat és más hasonló digitális könyveket is, ahol a kép az egyik elem, amelyet kiemelni kíván az összeállítandó könyvben.

5. Scriba

A digitális könyvek EPUB formátumban történő összeállításához használt alkalmazás utolsó ajánlása a Scriba. Az EPUB fájlok létrehozása mellett más digitális könyveket is létrehozhat PDF vagy mobi formátumban.

Ennek a szövegszerkesztő alkalmazásnak a megjelenése is nagyon érdekes, akkor írhat, miközben megnézi az űrlapban létrehozandó könyv előnézetét 2 oldal előnézet.

Ez az alkalmazás szintén nagyon könnyűnek minősül, és fájl méret telepítőkevesebb, mint 30 MB, nem fogja megnehezíteni a számítógépét.

Ezenkívül azoknak, akik használni akarják a Scriba alkalmazást, nem kell pénzt költeniük, mert ezt az alkalmazást az alkotó ingyenesen használja.

Ez néhány olyan javasolt alkalmazás, amelyet manapság a legjobb digitális könyvek összeállításához használnak.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével könnyebbé válik a digitális könyv elkészítése, és az eredmények rendezettebbek lesznek.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found