hogyan lehet megtisztítani a teljes memóriát az androidos telefonon található duplikált fájlokból

Az egyik dolog, amely megtöltheti a HP memóriáját, a fájlok másolása. Tehát itt olvashatja el, hogyan lehet megtisztítani az ismétlődő fájlokat egy Android telefonon.

Megtelt a memória problémát jelenthet az okostelefon-felhasználók számára. A teljes memória okai különbözőek lehetnek, az egyik fájlok másolása. Ismétlődő fájlok különböző okok miatt jelenhetnek meg, például hibák a letöltési folyamat során és mások.

Anélkül, hogy tudnánk, ez a fájl egyre nagyobb töltse ki a tárhelyet. Tehát az ApkVenue gyakorlati tippeket ad a duplikált fájl kezeléséhez srácok. Következő hogyan lehet törölni a duplikált fájlokat egy androidos telefonról.

  • 4 ingyenes szoftver duplikált fájlok megkeresésére a PC-n
  • Hogyan lehet duplikált fájlokat találni a CCleaner segítségével
  • Ismétlődő névjegyek törlése Android okostelefonon

Praktikus módszerek az ismétlődő fájlok törlésére az Android telefonokon

Lehetséges, hogy manuálisan törölheti őket, ha egyszerre egy mappát nyit meg, és ugyanazt a fájlt keresi. De lesz nagyon zavaró és előfordulhat, hogy hiányzik a fájl. Jaka tippjeinek használatát javasoljuk.

1. lépés: Telepítse a Duplicate Files Fixer alkalmazást

Ez az alkalmazás ingyenes, és letöltheti a Google Play Áruházból. Ez az alkalmazás felismerheti az összes duplikált fájlt okostelefonján, így nem kell egyenként keresgélnie. Ez az alkalmazás szintén könnyű és nagyon könnyen használható. Töltse le az alkalmazást az alábbi linken keresztül:

Apps Utilities LETÖLTÉS

2. lépés: Az ismétlődő fájlok eltávolítása

Ez az alkalmazás nagyon könnyen használható srácok. Így törölheti az ismétlődő fájlokat a Duplicate Files Fixer segítségével:

  • Első nyissa meg az alkalmazást Duplicate Files Fixer, az első megnyitásakor néhány tipp jelenik meg. tudsz kihagy csak hogy közvetlenül az alkalmazáshoz menjek.
  • Ezt követően az alkalmazás főoldalára lép. Választhat audiofájlok, videók, fényképek, dokumentumok beolvasását vagy az összes duplikált fájl egyszerre történő beolvasását. Ezúttal az ApkVenue átvizsgálja a fényképfájlokat, megadja pipa majd érintse meg a gombot Szkenneld most. Ezt követően a beolvasási folyamat lefut, várja meg, amíg befejeződik.
  • Amikor a beolvasási folyamat befejeződött, ez az alkalmazás megjeleníti az összes duplikált fájlt. Az alkalmazás automatikusan előjelet ad jelölje be az ismétlődő fájlokat és hagyja az eredeti fájlokat. Ha mindent ellenőriztek, és nincsenek problémák, azonnal választhat Törlés most.
  • Amikor megjelenik a konformáció felugró ablak, válassza a lehetőséget rendben. Ezután várja meg, amíg a törlési folyamat befejeződik. Amikor megjelenik egy értesítés, válassza a lehetőséget rendben az ismétlődő fájlok törlésének befejezéséhez.

Ott van srácokhogyan lehet eltávolítani a teljes memóriát az androidos telefon duplikált fájljaiból. Kipróbálhatja felszabadítja az okostelefon memóriáját Ön. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Szabadítsd fel a memóriát vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found