kifinomult! Ez az 5 alkalmazás távolról is megérintheti a mobiltelefonokat

Nos, ezúttal az ApkVenue felsorolja az 5 alkalmazás listáját, amelyek távolról megérinthetik a HP-t. Kíváncsi vagy? Gyerünk, nézzük meg a következő cikket.

A technológia fejlődésével párhuzamosan ma már vannak különféle alkalmazások, amelyek még rendelkeznek is velük elég kifinomult funkciók vagyis nagy távolságra koppintani mások mobiltelefonjaival. Ennek a mobiltelefon-lehallgató alkalmazásnak különféle funkciói vannak, nevezetesen a mobiltelefonok eltérítése csapkod a mediam közösségi jelszavak ellen, és nyomon követheti mások androidos telefonjait GPS funkció.

Nos, ezúttal az ApkVenue ad listát 5 alkalmazás, amely távolról lehallgathatja a HP-t. Kíváncsi vagy? Gyerünk, nézzük meg a következő cikket.

  • Hogyan változtathatja meg a fénykép hátterét az Android telefonokon, egyszerűen és gyorsan!
  • 5 fényképezőgép-alkalmazás, amely támogatja a RAW formátumot az Android rendszeren
  • 3 módszer a fotók mobilon, számítógépen és online kombinálásához | Könnyű és praktikus!

5 Távoli kém mobil alkalmazás

1. Sejtkövető

Apps Utilities LETÖLTÉS

Ezt az alkalmazást annyiszor töltötték le 100 milliószor felhasználóinak. Elkészített kérelmek TrackMe Funkciója van annak, hogy nyomon kövesse valaki tartózkodási helyét a GPS szolgáltatás segítségével, amelynek pontossága 10 méter. Ennek az alkalmazásnak is nagyon kicsi a mérete, ami csak 1,9 MB.

2. Titkos ügynök

Apps Utilities LETÖLTÉS

Ez az alkalmazás tökéletes tréfa barátok vagy valaki mást koppintani a mobilján. Ezzel az alkalmazással könnyedén megérintheti mások mobiltelefonjait, és akár jelentéseket is fogadhat minden tevékenységéről Az áldozat mobiltelefonja a menüjelentésben. Ezt a DrKappa által készített alkalmazást több mint 1 millió felhasználó töltötte le, és mérete 2,8 MB.

3. Hívások automatikus elrejtése

Apps Produktivitás Androidream LETÖLTÉS

Ez az alkalmazás tudatja Önnel mindent a HP listáján hogy meg akarja érinteni. Nem csak, hogy megtudhatja az áldozat mobiltelefonján indított kimenő és bejövő hívásokat is. Ezt az alkalmazást a Androidsteam és a felhasználók több mint 500-szor letöltötte. Ennek az alkalmazásnak nagyon kicsi a mérete, ami csak 409 KB.

4. Fülkém

Ez az alkalmazás rögzítheti valakinek a beszélgetését egy Android mobiltelefonon keresztül, amely automatikusan fut az Android okostelefon eszközén lévő beépített mikrofonrendszeren keresztül. Ezt az alkalmazást az Overpass Apps fejlesztette ki, és már nagyszámú letöltést tartalmaz, ami körülbelül 5 millió felhasználó. Az alkalmazás mérete 4,2 MB.

5. Gyerekkövető

Az által kifejlesztett alkalmazások Android zóna A felhasználók több mint 100 millió alkalommal töltötték le. Ennek a Gyermekkövetőnek olyan funkciója van, amely nyomon követi a mobiltelefonját, hogy megtudja hollétét, amikor elfelejtette betenni vagy elveszítette. Ez az alkalmazás is kicsi, csak 3,6 MB méretű.

Nos, ott van 5 más mobiltelefon-alkalmazás. Jó lenne azonban, ha az alkalmazást csak szórakozásból használnák, srácok, és nem használnák negatívan. Hasznos lehet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found