a legteljesebb és legújabb eredeti imoo watch árlista 2020

Szüksége van egy benchmark imoo órára? Ez csak helyes, az ApkVenue tájékoztatást nyújt arról, hogy mennyibe kerül az imoo óra, az egyes specifikációkkal és előnyökkel kiegészítve.

Nemcsak az okostelefonok piaca növekszik manapság, hanem az okosórák is egy újabb technológiai árucikk, amely egyre növekszik.

Az Apple Watch és a Galaxy Watch két nagy név, amelyek hevesen versenyeznek az okosórák piacán ma.

A két technológiai óriás nem csak az okosórák piacán versenyez, hanem az imoo elkezdett emelkedni az intelligens órás termékeinek hírnevével az indonéz piacon.

Az Imoo Watch árai és specifikációi

Ez a technológiai gyártó, amely a gyermekeknek szánt technológiai termékekre összpontosít, az elmúlt években elkészítette saját okosóra sorozatát.

Az eredeti imoo karóra ára szintén változónak minősül az egyes termékekbe beépített specifikációk szerint. A felajánlott specifikációk szintén elég jók és megfelelnek a célnak.

Kíváncsi vagy az imoo órára? Az alábbiakban az ApkVenue elkészítette az összehasonlítási specifikációkkal kiegészített árlistát az Imoo óratelefonhoz.

1. Az imoo Y1 óra ára

Az első sorozat, amelyet az ApkVenue megvitat és megoszt az eredeti imoo óra árával ebben a cikkben, az imoo Y1. Ez a termék az imoo által gyártott kezdeti termékként van besorolva.

Annak ellenére, hogy ez egy régi termék, ez az okosóra nagyon alkalmas funkciókkal ellátva egy okosóra gyerekeknek. Az imoo Y1 óra ára is meglehetősen megfizethető.

Ez a megfizethető okosóra pontos GPS-eszközzel van ellátva, így a szülők mindig figyelemmel kísérhetik gyermekük tartózkodási helyét.

Emellett ez az okosóra is telefon- és üzenetküldési funkciókkal ellátva, megkönnyíti a szülők számára, hogy mindig kapcsolatba lépjenek gyermekeikkel.

Ezenkívül ez az egy smatwatch vízállóvá is válik, és a szülők figyelmeztetést is kapnak, ha az óra nedves, annak jeleként, hogy gyermekük vizet játszik.

Ilyen minőség mellett az imoo Y1 óra ára még mindig meglehetősen elfogadható és megfizethető.

Részletimoo Y1
Kijelző0,9 hüvelyk
Kapcsolódás2G (Nano SIM), GPS
Méretek245,7 x 40 x 12,98 mm
Akkumulátor680 mAh
Az imoo Y1 ára999 000 Rp

2. Az Imoo Z2 óra ára

Ez az okosóra nyitja meg az Indoországban forgalmazott imoo Z sorozatát, és jellemzői sokkal kifinomultabbak mint elődsorozata.

A Watch imoo Watch Phone Z2 ára szintén össze van kötve az általa kínált vonzó funkciókkal, és az egyik kiemelkedő funkció a hálózati támogatás.

Az előző szériától eltérően, amely csak a 2G hálózatokat támogatja, az egyik legjobb okosóra már támogatja az olyan ismert internetszolgáltatók 4G hálózatait, mint a Telkomsel, az Indosat és a Tri internet.

Az ebbe az intelligens órába beágyazott képernyő is nagyobb, ami 1,3 hüvelyk, így a gyerekek tisztábban láthatják a megjelenő menüt.

Egyéb fejlett funkciók, például a külföldi bejövő hívások blokkolása, a pontos GPS funkció, valamint a lépésszámláló továbbra is megtalálható ebben az órában.

Mennyibe kerül az imoo Z1 óra? További részletek az ApkVenue által tartalmazott táblázatban láthatók. Mi világos ezen az áron összehasonlítható a kínált funkciókkal.

Részletimoo Watch Phone Z2
Kijelző1,3 hüvelyk
Kapcsolódás4G, GPS
ProcesszorSpreadtrum 9820E
RAM-
Belső memória256 MB + 512 MB
Fő kamera2MP
Akkumulátor700 mAh
Az óra imoo Z2 ára2 199 000 Rp

3. Az Imoo Z5 óra ára

Mielőtt az ApkVenue elmondja az imoo Z5 órás telefon vízálló árát, jobb, ha először megbeszéljük a specifikációkat, hogy megismerje a hozzávetőleges árat megéri vagy nem.

Az imoo Z5 sorozat az imoo első smartwatch szériája Qualcomm Snapdragon processzor használatával, így alacsonyabb akkumulátorfogyasztással is jobban reagál.

Sealin, hogy az ebbe az intelligens órába ágyazott helymeghatározó érzékelő 6 különböző típusú érzékelőt használhat, és az eredmények természetesen sokkal pontosabbak.

Az ehhez az okosórához hozzáadott kamera is jobb. Állítólag ez az 5 megapixeles kamera tisztábban képes rögzíteni a gyermekek és környezetük képeit.

eltérő 4G hálózati támogatás Ez az okosóra több operátort is támogat, így a felhasználóknak nem kell külön SIM-t rendelniük ehhez az intelligens órához.

Az imoo Z5 karóra ára is elfogadható, ezért azoknak a szülőknek, akik ezt az órát gyermekeiknek akarják adni, nem kell túl sokat költeniük.

Részletimoo Watch Phone Z6
Kijelző1,41 hüvelyk
Kapcsolódás4G és Wifi kapcsolat
ProcesszorQualcomm Snapdragon Wear 2100
RAM-
Belső memória4GB
Fő kamera5MP
Akkumulátor680 mAh
Az óra imoo Z5 ára2 699 000 Rp

4. Az Imoo Z6 óra ára

A beépített összes fejlett funkcióval az imoo Z6 óra ára nem olyan messze van, mint az előd sorozat.

Az okostelefon specifikációi nagyon hatékonyak a kifejezetten gyermekeknek szánt okosórák számára is. Imoo Z6 is külföldön is használható, nemcsak Indonéziában.

Ez az okosóra sorozat még mindig az dedikált snapdragon sorozatú processzorral támogatott ami természetesen nagyon érzékeny, ha használják. Ezenkívül ennek az okosórának a tárolókapacitását is 8 GB-ra növelték.

Ennek az okosórának érdekes jellemzője a rendszer kettős kamera amelyet telepített. Ez az óra összecsukható, hogy az 5MP elülső és a 8MP hátsó kamera használatra kész legyen.

Ennek az egy imoo órának a képernyője már egy speciális AMOLED képernyőt használ amely állítólag kevesebb kék fényt bocsát ki, így a gyerekek kényelmesebbé válnak.

Ennek az imoo Z6 órának az ára szerintem még mindig meglehetősen ésszerű, mert az általa rögzített funkciók is elég jók.

RészletImoo Watch Phone Z6
Kijelző1,41 hüvelyk
Kapcsolódás4G és Wifi kapcsolat
ProcesszorQualcomm Snapdragon Wear 2100
RAM-
Belső memória8 GB
Fő kamera8MP
Másodlagos kamera5 MB
Akkumulátor680 mAh
A Watch imoo Z6 áraRp3,299,000

Az imoo Z6 Frozen II Edition ára

Ennek az órás telefonnak a specifikációi valójában megegyeznek a szokásos Z6-os szériával, csak a dizájnt kissé megváltoztatták Frozen II díszeket adott hozzá.

Ez azt jelenti, hogy továbbra is élvezheti a fejlett funkciókat, például a pontos GPS-t, 20 méter mélységig vízálló, és továbbra is tartalmazzák a funkciókat. kettős kamera.

Jellemzők kettős kamera ez valóban azzá vált kiemeli a Z6 sorozatból, mint ez a jelenlegi funkció videohívás gyerekekkel, szülőkkel láthatja a környezetet tisztábban.

Mennyibe kerül ennek az eredeti imoo óraverziónak az ára? A válasz erre a kérdésre valóban némileg igen furfangos. Ez a sorozat sorozatként van besorolva limitált kiadás és nem adják el hivatalos bolt-övé.

Ez nagyon változatossá teszi az eredeti Z6 Frozen II kiadású imoo karóra árát, az ApkVenue pedig a legolcsóbb árat 2020-ban fogja viszonyítási alapként felvenni.

RészletImoo Watch Phone Z6 Frozen II Edition
Kijelző1,41 hüvelyk
Kapcsolódás4G és Wifi kapcsolat
ProcesszorQualcomm Snapdragon Wear 2100
RAM-
Belső memória8 GB
Fő kamera8MP
Másodlagos kamera5 MB
Akkumulátor680 mAh
Az imoo Z6 Frozen II Edition ára3 399 000 IDR

Ez a legfrissebb imoo órák árlistája 2020-ban. Ezt az imoo órát a következő címen tudja megrendelni: hivatalos bolt imoo egy megbízható piacon.

Azok számára, akiknek valóban szükségük van egy kommunikációs eszközre a gyerekekkel, de még mindig aggódnak amiatt, hogy adnak egy imoo mobiltelefont, ez az imoo óra érdekes alternatíva lehet.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Okos óra vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found