Íme néhány internetes kvótaszívó alkalmazás, amelyre figyelni kell

Az internetes kvóta önmagában történő nagy mennyiségű elvesztése valóban bosszantó. Nos, legyen tisztában néhány ilyen alkalmazással, amelyek titokban kibontják az internetes kvótát.

Még mindig vannak olyan emberek, akik ezt nem veszik észre az internetes kvóta drasztikusan eltűnhet annak ellenére, hogy csak néhány alkalmazásra használják. Vannak azonban sokan is öntudatlan hogy vannak olyan alkalmazások, amelyek felszívják az internetkvótát és felemésztik az internetadatokat.

Ezen alkalmazások némelyike ​​rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik Az internetes adatkvóta kimerült kimerült a felhasználó tudta nélkül. Természetesen több felhasználó okostelefon hogy tanácstalan csak maga haragudni fog, vagy akár mérges is lesz rá sim kártya szolgáltató.

  • Így takaríthat meg 1 GB-os kvótát 1 hónapra
  • Mielőtt megbánná, alkalmazza ezt az 5 fontos dolgot a böngészőben
  • Hogyan menthető az internetes adatkontingens a számítógépen a Google Chrome böngészőben

Internet kvóta elszívó okostelefon alkalmazás

Hogy vigyázzak rá Gyerünk lásd az internetkvóta-elszívó alkalmazások magyarázatát, amelyek meglehetősen nyugtalanítóak az okostelefon-felhasználók számára.

1. Facebook

A videó funkciók be vannak kapcsolva Facebook Mobile valóban nagyon hasznos és szórakoztató, ha unalom érinti. Ki gondolta volna, hogy ez az alkalmazás volt az első pályázó, mint alkalmazás, amely elég sok internetes kvótát szívott fel. Jellemzők Automatikus lejátszás aminek az volt a célja, hogy megkönnyítse, ehelyett rengeteg internetes kvótát foglal el.

A kikapcsolás meglehetősen egyszerű és nem bonyolult. Csak meg kell nyomnia egy gombot Több a jobb alsó sarokban és nyomja meg a gombot Beállítások. Belépett a Fiók beállítások és érintse meg a gombot Videók és fotók. Ezt követően nyomja meg Automatikus lejátszás és csak válassza a deaktiválás lehetőséget.

Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

2. Instagram

Ez a legnépszerűbb fényképfeltöltő alkalmazás az egyik internetes kvóta-porszívózó alkalmazás, amelyre figyelni kell. A fotó vagy videó néhány másodpercig történő látása nem a fő probléma, de ha kinyitja Instagram Természetesen az internetkvóta gyorsan elfogyhat.

Jól, rajongóknak vannak tippek Instagram az internetes kvóta drasztikus megtakarítása érdekében (olvassa el: 7 módszer az internetes adatkontingens mentésére Androidon). Csak meg kell nyitnia a Beállítások vagy a Beállítások lehetőséget, és el kell mennie Cellular Data Use majd aktiválja a funkciót Használjon kevesebb adatot adatok mentésére az Instagram-on.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

3. Youtube

Videók megtekintése a Facebook-on nagyon szórakoztató, különösen a Youtube. Azonban ne csak nyissa meg és játssza le a videót tudod alkalmazás létrehozásakor Youtube okostelefonján. Ne felejtsd el beállítani azt a videót, amelyet nézel, nem nehéz és dobja el a kvótát semmiért.

Hogyan állítson be többet kvóta mentése elég könnyű is. Csak meg kell nyomnia a jobb felső sarokban található 3. pontot, és be kell lépnie Beállítások. Akkor csak kapcsolja be Játsszon HD-t csak Wi-Fi-n az internetkvóta mentéséhez.

Apps Videó és Hang Google Inc. LETÖLTÉS

4. Spotify

Élvezze a zenét online online ez a legszórakoztatóbb, mert a hallgatni kívánt dal is nagyon teljes. Egy nagyon jó alkalmazás az Spotify. Ne tévedj tudod, ez az alkalmazás lehet internetes kvóta vákuum alkalmazás ami elég nagy. Ugyanakkor vegye nyugodtan, vannak hatékony módszerek a kvóta felszívására nem túl dagadt, mégpedig szabályozással Streaming minőség a Beállításokban Normál értékre.

Jól, ezek olyan internetes kvótaszívó alkalmazások, amelyekről tudnia kell. Most már nem kell aggódnia a négy alkalmazás használatával, ami természetesen többet takarít meg az internetkvótáján, ha betartotta a fenti tippeket.

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found