8 legjobb androidos alkalmazás, amelyek nincsenek a Google Play áruházban

A következő cikken keresztül elmondjuk, mely alkalmazások nagyon jóak, de nem találhatók meg a Google Play Áruházban.

A Google Play Store lett egyablakos megoldás különféle alkalmazások letöltésének helyeként. Kezdve a csevegőalkalmazásoktól, a végtelen futtatott játéktól, a menstruáció ellenőrzésétől a furcsa alkalmazásokig, amelyek fing hangokat képesek kiadni.

De nem minden jó alkalmazás érhető el A Play Áruház. Még mindig sok olyan alkalmazás van, amely nem léphet be a Play Áruházba, mert nem felel meg a vonatkozó előírásoknak, blokkolja a hirdetéseket stb. Ezért a következő cikkben megmondjuk, mely alkalmazások nagyon jóak, de nem találhatók meg a Google Play Áruházban.

  • A Google Play Áruház 4 titkos trükkje, amelyeket biztosan nem ismert
  • 6 ellentmondásos játék letiltotta az App Store-t, de továbbjutott a Google Play Áruházba
  • 6 ellentmondásos Android-alkalmazás, amelyet a Google Play Áruház blokkolt

8 Android-alkalmazás nincs a Google Play Áruházban

1. Xmodgames

Először is van egy alkalmazás, amelyet gyakran megvitattunk, nevezetesen az Xmodgames. Az Xmodgames olyan alkalmazás, amely módosíthat bizonyos játékokat, hogy a játék új funkciókkal rendelkezzen az eredeti játékon kívül. Múlt Xmodgames xxzhushou néven ismert, alapvető különbséggel, amely most bevezeti az angol / indonéz szót.

Az Xmodgames népszerűsége nőtt, mert módosíthatja a Clash of Clans játékot, és olyan funkciókat adhat hozzá, mint a támadásszimuláció és a csapdák kiszűrése.

Apps Developer Tools LETÖLTHETŐ xmodgames

2. Xposed keretrendszer

Szeretne új funkciókat használni az Androidon anélkül, hogy új mobiltelefont kellene vásárolnia? Azután Xposed Framework a válasz. Ez az alkalmazás a keretrendszer amely képes támogatni más Xposed-t igénylő módosított alkalmazásokat, mint például a fizikai gombos zenevezérlés, a BootManager a ScreenOffAnimation alkalmazáshoz.

Az Xposed kifinomultabbá teheti mobiltelefonját, mert rendkívüli funkciókat mutat be, például megváltoztatja a fizikai hangerő gomb funkcióját, megváltoztatja az animációt a képernyő kikapcsolásakor, sőt megváltoztathatja elrendezés tól től értesítési panel.

Apps Developer Tools rovo89 LETÖLTÉS

3. AdAway

Bosszantja azokat a hirdetéseket, amelyek mindig megjelennek, amikor bizonyos alkalmazásokat böngészik vagy megnyitnak az Androidon? Nyugi, van egy AdAway nevű alkalmazás, amely segíthet megszabadulni tőle. AdAway egy speciális alkalmazás, amely könnyen eltávolíthatja az összes hirdetési formát az Android-on. Indítsa el reklámozással Felugrik, hirdetés transzparens, és mások.

Könnyű telepítése és használata miatt sokan keresik ezt az alkalmazást sok ember számára, akinek szüksége van rá.

Alkalmazások termelékenysége AdAway LETÖLTÉS

4. Show Box

Nem néz filmeket? Ha akut filmnéző vagy, mindenképpen használd a mobiltelefonokat eszközként folyam népszerű filmek. Most vannak olyan alkalmazások, amelyek támogatják tevékenységeit, tudod. A neve Show Box, és rengeteg HD minőségű Box Office filmet mutat be.

Ismét szórakozás, Doboz megjelenítése korlátozás nélkül ingyen használhatja. Ezenkívül ez az alkalmazás különféle kiszolgálókat és feliratok amely kiválasztható, így továbbra is kényelmesen nézhet.

Töltse le az Apps Browser Show Box Team alkalmazást

5. TimePin

A következő alkalmazások nagyon klasszak. TimePin segíthet abban, hogy mások ne érhessék el okostelefonját könnyen. A trükk az, hogy rendszeresen bekapcsolja a csapot zár képernyőn az idő vagy a dátum szerint. Tehát, ha kinyitja a mobiltelefonját 14.30-kor, akkor a mobiltelefonjának kinyitására szolgáló tű 1430.

Ezt a trükköt tovább lehet módosítani úgy, hogy a csap lehet hurok formájában, például 14301430 vagy tükör mint például a 14300341.

6. Moboclean

Szeretne hozzáférni gyökér de lusta vagy tenni gyökér tartósan? akkor a Moboclean nevű alkalmazás lehet opció. Ez az alkalmazás hozzáférést biztosít gyökér így beállíthatja, hogy mely alkalmazások futnak háttér.

Eltérő, Moboclean kikapcsolhat Automatikus indítás a kívánt alkalmazástól, a magánélet védelme, az eszköz helyének és típusának leplezéséig.

UUsafe Inc. Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS

7. OGInsta + (kettős Instagram)

Néhány ember számára egynél több közösségi médiafiók megléte szükséges. Akár szükséges online bolt, egy blog promóciós fiókot, vagy akár valaki alter ego fiókját. Most mindez könnyen elvégezhető az OGInsta + (Dual Instagram) használatával.

valóban az Instagram alkalmazás ma már több fiókot is képes befogadni, de használja OGInsta +, a meglévő képeket is könnyedén letöltheti.

Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése

8. WhatsApp Plus

A szokásos WhatsApp alkalmazással ellentétben a WhatsApp Plus további funkciókkal rendelkezik, amelyeket használhat. WhatsApp + kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a témaváltás, a képek és videók küldésének minőségének beállítása, a színek megváltoztatása ikon értesítések és még sok más. JalanTikus Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

Ez a nem elérhető JalanTikus Android-alkalmazások állandó választása Google Play Áruház. Van olyan kedvenc alkalmazásod, amelyet hiányoltunk? Ne felejtse el elmondani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found