szar! 7 színész, aki hajlandó szenvedni egy kudarcos és nem híres film miatt

Annak ellenére, hogy akut sérüléseket és betegségeket szenvedtek a filmekben való optimális szereplés eredményeként, valójában ez a hét színész még mindig nem képes filmjeit a piacon sikeressé tenni.

A film szereplőjének eljátszásakor a színészt elkötelezettnek kell lennie azzal, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy a film jó kritikákat kapjon, és a piacon is eladjon.

Nem ritkán sok színész hajlandó szélsőségessé átalakulni és halálos jeleneteket készíteni. Csak egy példa Linda Hamilton, aki a Terminator franchise-ban Sarah Connort alakította, aki a Terminator 2 forgatása közben elvesztette hallását.

Szerencsére az áldozat nem volt hiábavaló, mert Terminátor 2 a siker a mestermű. Sajnos az áldozati szereplők közül nem minden éri meg, mint Linda.

7 olyan színész, aki készségesen szenved a Medioker-filmekben

Ebben a cikkben az ApkVenue több olyan színészt fog megvitatni, akik hajlandók veszélyes és szenvedő jeleneteket készíteni, de sajnos a film valójában az flop.

Néhányan szerepük érdekében hajlandóak extrém diétát folytatni, és súlyos betegségeket szenvednek. Vannak olyan színészek is, akik hajlandóak súlyt adni a szélsőségekhez, de filmjeik zűrzavarban vannak.

Érdekelte a színész, Jaka? Csak nézze meg ezt a cikket teljes egészében, banda!

1. 50 cent - minden szétesik (2011)

Színészi karrier előtt Curtis James Jackson III vagy ami közismert néven ismert 50 Cent híres rapper, több díjjal.

Miután kis szerepekben játszott filmekben, az 50 Cent végül lehetőséget kapott, hogy életrajzi film producere, írója és főszereplője legyen, Minden dolog szétesik.

Ebben a filmben egy olyan focistát játszik, akinél daganatot diagnosztizálnak. Szerepében hajlandó olyan extrém diétázni, hogy teste szerepe érdekében élő koponyának tűnik.

Sajnos ez a film valóban flop, és még soha nem került a nagy képernyőn. Az egyetlen dolog, ami ismertté tette ezt a filmet, az 50 centen átesett testátalakítás miatt.

2. Bob Hoskins - Super Mario Bros. (1993)

Ki szereti közületek igazán játszani ezt a klasszikus Nintendo játékot? Csak, hogy tudd, kiderül Super Márió testvérek. élő akcióvá vált 1993-ban, a banda.

Sajnos ez a film annyira csúnya, hogy a Nintendo feladta a játék filmvé történő adaptálását. Nem csak, mint Mario, Bob Hoskins filmezéskor is szenvedni kellett.

Filmezés közben Bobot áramütés érte, megfulladt, eltörte az ujját, és négyszer is elszúrt. Csalódottsága miatt Bob gyakran részeg állapotban forgatott.

3. Ashton Kutcher - Munkák (2013)

Steve Jobs valóban fenomenális zseni. Nem csoda, hogy jelenleg több életrajzi film szól társalapító Apple ezen.

Az egyik az Állások játssza Ashton Kutcher. A Steve Jobs kinézetének kedvéért Ashton hajlandó utánozni Steve Jobs étrendjét, amely csak gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt.

A szélsőséges étrend miatt Ashton akut hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedett, ami majdnem életébe került. Sajnos az áldozat hiábavaló volt, mivel a film kevésbé volt sikeres a pénztárban.

4. Charlize Theron - Aeon Flux (2005)

Ha a '90 -es évek generációjában él, akkor mindenképpen először emlékszik MTV nevű animációs programmal rendelkezik Folyékony animáció. Ez a program később olyan animációs filmek alapjává vált, mint a Beavis + Butthead, a Daria és a Celebrity Deathmatch.

Az egyik leghíresebb folyékony televíziós sorozat Aeon Flux amely egy leendő titkosügynök történetét meséli el. Sikere miatt ez az animáció élő akcióvá vált.

Charlize Theron a film főszereplőjévé választották. Charlize ragaszkodott ahhoz, hogy veszélyes jeleneteket készítsen egyedül, kaszkadőr nélkül.

Forgatáskor Chatlize először a nyakába esett, ami a gerincvelő elmozdulását okozta. Csak 1 cm távolságra van, végleg megbénulhat.

Kétségbeesett volt, a filmet nem is árulják, bandák. Ez nem állt meg, a fájdalom 8 évig nem múlt el, így Charlize-nak gerincműtétet kellett végeznie.

5. Channing Tatum - A sas (2011)

Akciófilm forgatása közben a színésznek fel kell készülnie, ha például a testén sérüléseket tapasztalna, tekintettel a veszélyes jelenetekre, amelyeket meg kellett tennie.

Annak ellenére, Channing Tatum súlyos sérüléseket szenvedett, amelyekre korábban nem számított. A filmben A Sas, Channingnek csatajelenetet kellett végrehajtania egy befagyott folyóban.

A hipotermia megelőzése érdekében a jelmez alatt egy speciális nedvesruha található, amelyet meleg vízzel lehet feltölteni, hogy melegítse testét a forgatás során.

Sajnos a hanyag személyzet még forró vizet is öntött a nedvesruhákra, így a test, különösen Channing nemi szerve égési sérüléseket szenvedett.

Ezt súlyosbította az a film, amelyet nem sikerült jól eladni a piacon. Már a testben beteg, a szívében is fáj, banda.

6. Jared Leto - 27. fejezet (2007)

27. fejezet egy elbeszélő életrajzi drámafilm Mark David Chapman, a férfi, aki híres volt John Lennon, a The Beatles egyik tagjának meggyilkolásáról.

Mark játékában Leto hajlandó több mint 30 kg-mal növelni a súlyát. Leto korábban szélsőséges átalakításokat hajtott végre a drogosok filmjeiben is, Rekviem egy álomért és Dallas Buyer's Club.

Gyors súlygyarapodása miatt akut ízületi gyulladás alakult ki, szívritmuszavar, és a magas koleszterinszint. Valójában nehezen tudott járni, és kerekesszéket kellett használnia.

Ez az elkötelezettség hiábavaló volt, miután a 27. fejezet nem robbant fel a piacon.

7. John Travolta - Gotti (2018)

A színésznek nemcsak fizikailag kell áldoznia, hanem mentálisan is képesnek kell lennie áldozatra. John Travolta életének 8 évét szentelte egy híres maffiafőnök történetének forgatására, John Gotti.

Miközben a filmre készült 2011-ben, a producer börtönbe került. A későbbi gyártók szintén börtönbe kerültek csalás miatt. Megjegyzendő, hogy ez a film 44-szer változtatta meg a producert.

Ennek ellenére Travolta továbbra is optimista abban, hogy ez a film sikeres lesz. Amikor csaknem tízéves őrült produkció után adták ki, ez a film csak egymillió dollárt keresett, vagyis szörnyű veszteséget.

Ez volt Jaka cikke 7 elkötelezett színészről, akik hajlandóak voltak szenvedni a forgatás közben, de a film még mindig kudarcot vallott. Hú, nagyon kiábrándító, banda.

Ha van más véleményed, küldd el a megjegyzés oszlopban, igen. Találkozunk még egy alkalommal!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found