hogyan lehet megváltoztatni az android navigációs gombokat root nélkül

Unja ugyanezt a Navigation Bar okostelefont? A JalanTikus egy egyszerű módja annak, hogy az okostelefon Navigációs sávjának megjelenését gyökér nélkül megváltoztassa.

Az Android okostelefon-használók számára a Google Play Store létezése mellett a navigációs gomb sem kevésbé megkülönböztető itthon, Vissza és Legutóbbi alkalmazások. Már tudnia kell, hogy egy Android okostelefonon kétféle navigációs gomb létezik, igaz? Van Navigációs sáv (képernyőn megjelenő navigációs gombok) és fizikai navigációs gombok (programbillentyűk).

Az okostelefon használja a Navigációs sávot, és unja már, hogy néz ki? Ha igen, JalanTikus ott van, hogy megváltoztassa a navigációs sáv megjelenését anélkül gyökér.

  • A Sony Xperia Z5 navigációs sávjának használata okostelefonján
  • Az Android Lollipop navigációs sáv használata minden típusú Android telefonon
  • Hogyan lehet megváltoztatni az Android billentyűzet megjelenését a saját képével

Hogyan lehet megváltoztatni a navigációs gombok megjelenését root nélkül

A navigációs sáv általában csak akkor változtatható meg, ha root hozzáféréssel rendelkezik egy androidos okostelefonon. De mivel az Android Nougat hivatalosan megjelent, könnyedén beállíthatja a navigációs sávot. Mostantól szükség nélkül megváltoztathatja a navigációs sáv megjelenését egy androidos okostelefonon gyökér bármely Androidon.

Navbar alkalmazás, alkalmazás a navigációs sáv megváltoztatásához!

Unja már az okostelefon navigációs sávját? Tedd a megjelenést pirosra, kékre, sárgára, vagy díszítsd háttér készítsük el a választott képet! A módszer egyszerű!

  • Töltse le a Navbar Apps alkalmazást. Ez az alkalmazás szerepet játszik az okostelefon navigációs sávjának megjelenésében. Ne felejtsd el adjon rendszergazdai hozzáférést Igen.

  • A telepítés után megteheti állítsa be a navigációs sáv színét minden megnyitott alkalmazáshoz. Vagy választhat statikus színt is a navigációs sávhoz.

  • Beállíthatja a navigációs sáv kijelzőjét az akkumulátor jelzőjének megjelenítésére.

  • Ne felejtsd el, te is tudsz használja a képet a navigációs sáv nézetének díszítésére okostelefonját. Sok érdekes képopció létezik, amelyeket felhasználhat. Ha nem, akkor letölthet más képeket.

Ez egyszerű módja annak, hogy anélkül megváltoztassuk a navigációs gombok megjelenését egy androidos okostelefonon gyökér. Nagyon könnyű, igaz? Tehát nem kell bajlódnia az Android gyökerezésével, csak hogy megváltoztassa a navigációs sáv megjelenését.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found