okai és hogyan kell kezelni az elveszett smartfren jelet

Mint bosszús, mert hiányzik a Smartfren jele? Jobb, ha a következő cikket tekintjük meg az okokkal és megoldásokkal az elveszett Smartfren jel leküzdésére

Smartfren Indonézia egyik vezető szolgáltatója, amely szuper olcsó internetes csomagokat és szolgáltatásokat kínál. A Smartfren olcsó 4G szolgáltatása játék minden kvóta számára.

A Smartfren nemcsak szuper olcsó 4G szolgáltatásokat kínál, hanem különféle internetes csomagokat is kínál, amelyek barátságosak a hallgatók és a hallgatók számára.

Ha újra száguldozik, elérheti a 4G Smartfren hálózati sebességet 40 - 50 Mbps, tudod, banda. Sajnos ez a szolgáltatás nem mindig élvezhető.

Sokan panaszkodnak arra, hogy a hálózat lassú, néha még elveszett Smartfren jel. Melyek az okok és hogyan lehet ezeket leküzdeni? Gyere, lásd alább!

Az elveszett Smartfren jel oka

Mielőtt Jaka bekerülne a fő vitába, először szeretnék elmondani néhányat az ok, amiért a Smartfren jel elvész.

Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb megoldást az elveszett smartfren jelek kezelésére a Xiaomi vagy bármely mobiltelefonján, természetesen először meg kell derítenie az okát.

Valójában számos tényező miatt eltűnhet a Smartfren jel, de a következő öt ok a leggyakoribb.

1. Gyenge jel

A jel vándorlásának leggyakoribb oka az a hely, ahol vagy, banda. Ennek oka az, hogy az egyes szolgáltatók jelerőssége eltérő.

Annak ellenére, hogy a Smartfren elég kiterjedt hálózattal rendelkezik, a Smarfren hálózata nem olyan széles, mint más nagy szolgáltatók, például a Telkomsel, az XL vagy az Indosat.

Nem minden régió rendelkezik jó Smartfren hálózati lefedettséggel. Megpróbálhat egy másik helyre költözni, hogy stabilabb Smartfren jelet találjon.

2. Világít

Kiderült, hogy az áramszünet befolyásolja a jel erősségét is. Amikor a lámpák kialszanak, a toronyszolgáltató vagy a BTS is kialszik.

Ezáltal a mobiltelefon nem tudja elkapni a jelet a legközelebbi BTS toronyból, és kapcsolatot kell találnia egy másik BTS toronnyal, amelyet nem érint az áramszünet.

A Smartfren jel eltűnése mellett az áramszünetek az akkumulátorát is pazarlóbbá tehetik, mert mobiltelefonja keményen dolgozik a jel megtalálásán.

3. Rossz időjárás

A rossz időjárás miatt a jelzésed is eltűnhet, tudod. Különösen, ha erősen esik az eső, félelmetes villámok kíséretében.

Mint tudjuk, a mobilhálózati forgalom rádióhullámokon zajlik. A jel útjának iránya mindenfelé eloszlik az eső és a szél miatt.

A nagy vízesések képesek blokkolni a rádióhullámokat a hálózat által használt frekvenciákon. A szél a BTS váltásban a kábel vagy adóantennát is elmozdíthatja.

4. A HP sérült vagy nem támogatja a 4G-t

Ha korábban megvitattuk a külső okokat, akkor itt az ideje megvitatni a belső okokat, bandákat. A Smartfren használata előtt ellenőrizze, hogy mobiltelefonja támogatja-e a 4G-t.

Nem csak arról kell gondoskodnia, hogy a mobiltelefonja 4G-re legyen állítva. Egy másik belső ok az, hogy a mobiltelefonja sérült.

Az a mobiltelefon, amely gyakran elakad az esőben vagy vízzel fröccsen, gyorsan elromlik. Különösen, ha a víz beszivárog a szimcard nyílásba, rozsdát okozva.

Hogyan lehet legyőzni az elveszett Smartfren jelet

Most, miután megtudta a Smartfren jel elvesztésének okát, az ApkVenue számos módszert ismertet az elveszett GSM 4G Smartfren jel leküzdésére.

Állítsa be a következő megoldást az Ön által érzett okra, hogy ne legyen felesleges és hatékonyabb. Csak nézd meg, menjünk!

1. A HP hálózat zárolása

Fotóforrás: LesKompi

Alapértelmezés szerint a mobiltelefon automatikusan megváltoztatja a mobiltelefon-hálózatot aszerint, hogy melyik hálózatot lehet a legkönnyebben elkapni.

Nos, ha például elveszik a GSM 4G Smartfren jele, akkor jobb, ha csak bezárja a hálózatot, banda. Ezáltal mobiltelefonja jobban összpontosít csupán 1 hálózat megtalálására, és a jel újra visszatér.

A módszer nagyon egyszerű, tényleg! Itt vannak a lépések:

  • 1. lépés: Nyisd ki tárcsázó vagy USSD menü mobiltelefonján a Smartfren szolgáltató segítségével.

  • 2. lépés: Írja be a * # * # 4636 # * # * kódot tárcsázó. Várjon néhány percet, amíg megjelenik egy új oldal

  • 3. lépés: Válassza ki, hogy melyik SIM-kártyahelyet foglalja el a Smartfren, ha a mobiltelefonja egynél több SIM-foglalattal rendelkezik.

  • 4. lépés: Módosítsa a hálózat típusát Csak LTE, majd várjon néhány percet. Ellenőrizze a dBM jelzőt. Minél magasabbra mész, annál jobb lesz a hálózatod.

Ha még mindig nem tudja megtenni ezt a módszert, kérjük, tegye meg kézzel, csak a $ G beállításával. A teljes módszert az alábbi cikkben olvashatja el:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Smartfren / SIM eszközkészlet

Fotóforrás: CaraRoot.com

Az elvesztett Smartfren jelek kezelésének következő módja a következő Smartfren / SIM eszközkészlet. A módszer használatához meg kell nyitnia a SIM-kártya beállításait a mobiltelefonján.

  • 1. lépés: Nyissa meg a mobiltelefonját, majd keressen SIM Toolkit / Smartfren Toolkit a menün. Miután bejelentkezett, válasszon egy lehetőséget Barangolás.

  • 2. lépés: válassza Smartfren +. Megjelenik egy értesítés a mobiltelefon újraindításához. válassza rendben.

  • 3. lépés: A mobiltelefon újraindítása után lépjen vissza a menübe SIM Toolkit, majd válasszon egy lehetőséget Barangolás.

  • 4. lépés: válassza Smartfren, majd válassza a lehetőséget rendben amikor megjelenik egy értesítés, amely újraindítja a mobiltelefont.

3. Egyéb utak

Ha a fenti módszerek nem tudják megoldani az elveszett Smartfren jelet, megpróbálhatja módosítani az APN beállításait. Az APN befolyásolhatja a kapcsolat sebességét.

Megpróbálhatja áthelyezni a Smartfren SIM-kártyát egy másik mobiltelefonra. Ha lehet egy másik mobiltelefonon, az azt jelenti, hogy a korábban használt mobiltelefon sérült vagy inkompatibilis.

még mindig nem lehet? próbálja felhívni hívóközpont Smartfren, hogy kérdezz a jelvesztés problémádról, banda.

Ez volt Jaka cikke a Smartfren jel elvesztésének okairól és okairól. Remélhetőleg a fenti cikk hasznos lesz számodra, banda.

Találkozunk még egy alkalommal!

Olvassa el a cikkeket is Bemutató vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found