a hackerek 13 másodperc alatt feltörhetik a számítógépet! itt van, hogyan lehet megakadályozni

Egy hacker mindössze 13 másodperc alatt lophat el adatokat számítógépeinkről! Nagyon rövid és nagyon szörnyű. De ne aggódj, JalanTikusnak van megoldása. Figyelj igen!

Hackerek olyan szakma, amely komolyan veszélyezteti az internetezők biztonságát. Ennek oka, hogy a hackerek gyakran ellopják értékes adatainkat és visszaélnek velük. Kezdve Jelszó számlát, amíg a pénzügyekkel kapcsolatos adatokat a hackerek nem tudják ellopni.

Még olyan pletykák is keringenek az interneten egy pletykáról, miszerint egy hacker néhány pillanat alatt ellophat adatokat a számítógépeinken idő 13 másodperc! Nagyon rövid és nagyon szörnyű. De ne aggódjon, az ApkVenue-nak van megoldása, csak vegye figyelembe a következő cikket arról, hogyan lehet megakadályozni a hacker-támadásokat.

  • Minden idők 10 legveszélyesebb hackere
  • 7 módja annak, hogy valódi számítógépes hackerké válj
  • Hacker akarsz lenni? Ez a programozási nyelv, amelyet meg kell tanulnia

A hackerek 13 másodperc alatt feltörhetik számítógépét! Így lehet megakadályozni

Az adatlopás a számítógépeinken nagyon sérülékeny és nagyon veszélyes dolog. Képzelje el, ha a jelszavakból, hitelkártyákból és a vállalati adatokból kiinduló fontos adataink mindenhol kiszivárognak. Természetesen ez nagyon fenyeget minket.

Még sok beszélgetést is folytattak, beszámoltak róla, hogy egy hacker mindössze 13 másodperc alatt ellophatta értékes adatainkat az USB csatlakoztatásával! Annak ellenére, hogy a számítógépes rendszere állapotban van zár képernyőn, ez a technika továbbra is használható.

További részletekért lásd az alábbiakban bemutatott videoklipet.

A videóban látható, hogy egy hacker csak 13 másodperc alatt csatlakoztatja az USB-t, majd kész. Adatait ellopták. Ez a veszély, ez a 13 másodperc rémálommá varázsolhatja az életét.

Tehát milyen módszerekkel lehet megakadályozni? Az ApkVenue itt nyújt megoldást.

Hacker támadások megelőzése

  • 1. megoldás

Soha ne hagyd el Számítógépe vagy laptopja sebezhető helyen van, még akkor is, ha a helyzet a zár képernyőn van. Még ezt a megoldást is javasolja Rob Fuller, tesztelő, technológiai tanácsadó és a webhely feltalálója 362. szoba. Itt van Rob Fuller tweetje erről a témáról.

  • 2. megoldás

Ha Windows rendszert használ, biztonsági javításokat tehet a következőn keresztül: Helyi csoportházirend-szerkesztő. Itt van, hogyan.

  1. Kattintson a "start" gombra, írja be az "gpedit.msc" szót idézőjelek nélkül, majd "enter". Megnyílik a Helyi csoportházirend-szerkesztő ablak.

  2. Ezt követően kövesse a következő útvonalat: "Számítógép konfigurálása -> Felügyeleti sablonok -> Rendszer -> Eszköz telepítése".

  3. Ezután kattintson a jobb gombbal a "Más házirend-beállítások által nem ismert eszközök telepítésének megakadályozása" elemre, kattintson a "szerkesztés" gombra, majd az "engedélyezés" gombra

  • 3. megoldás

Út hackelés amit a hacker a fenti videó szerint csinál, csak a következő operációs rendszeren működik.

  1. Windows 98 SE
  2. Windows 2000 SP4
  3. Windows XP SP3
  4. Windows 7 SP1
  5. Windows 10 (vállalati és otthoni)
  6. OSX El Capitan / Mavericks

Talán ennek tudatában fontolóra veheti a felhasználást Linux. Mivel a Linux nemcsak biztonságosabb a támadások ellen, hanem maga a Linux is helyettesítheti a Windows rendszert.

Nos, ez volt Jaka cikke arról, hogyan lehet megakadályozni a hackertámadásokat. Remélhetőleg az ApkVenue által elmondottak hasznosak lehetnek számodra. Mit gondolsz? Ez a hacker veszélyes? Hagyja véleményét a megjegyzések rovatban!

Banner: Bármi malom


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found