5 veszélyes vírus / rosszindulatú program, amelyek a WhatsApp-on keresztül terjednek

Ki ne ismerné a WhatsApp-ot? Ennek a csevegőalkalmazásnak az okostelefonon kell lennie, igaz?

Ki ne ismerné a WhatsApp-ot? Alkalmazás csevegés ez mindenképpen be van kapcsolva okostelefon igazad van? A WhatsApp egyszerű és problémamentes használata alkalmazássá teszi csevegés legnépszerűbb és a felhasználók által széles körben használják okostelefon.

Sajnos a hackerek elterjesztik a WhatsApp népszerűségét vírus vagy rosszindulatú program ami nagyon veszélyes. Tudja, milyen vírusokat / rosszindulatú programokat terjesztenek a hackerek alkalmazások segítségével csevegés viselsz mindennap? Nos, itt az ApkVenue megmondja 5 veszélyes vírus / rosszindulatú program terjed a WhatsApp-on keresztül. Nézze meg az értékeléseket, igen!

  • Hogyan lehet WhatsApp hibát okozni egy kattintással
  • Hogyan lehet tudni, hogy ki tekintette meg WhatsApp profilunkat

5 veszélyes vírus / rosszindulatú program, amelyet hackerek terjesztenek a WhatsApp-on keresztül

1. WhatsApp Gold

Mint tudjuk, a WhatsApp-nak zöld ikonja van. Gondoltál már arra, hogy szeretnéd a WhatsAppot egy arany ikonnal? Nos, a hackerek megpróbálnak egy veszélyes vírust elterjeszteni a WhatsApp Gold letöltésére vonatkozó meghívó útján. A felhasználók meghívó üzenetet kapnak link a WhatsApp Gold letöltéséhez állítólag csak hírességek használják és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek nem találhatók meg a szokásos WhatsApp-on. Amikor a felhasználók elakadnak és hozzáférnek link adott, akkor az okostelefon rosszindulatú programoknak és számítógépes támadásoknak lesznek kitéve, amelyek személyes adatok lopásához vezetnek.

2. Skygofree

A Skygofree egy veszélyes rosszindulatú program, amely képes hackelés és kukucskálás a WhatsApp üzenetein és fényképezés a kamera használatával okostelefon a felhasználó tudta nélkül. Nem csak ez a malware képes nyomon követni a felhasználó tartózkodási helyét és hangfelvételeit, és behatolhat a böngésző előzményeibe, hogy lehetővé tegye a jelszavak és más fontos dolgok feltörését. A támadás révén a hackerek megtudhatják az összes tevékenységet, amelyet a felhasználó végez okostelefon. Természetesen a Skygofree nagyon veszélyes, különösen, ha a felhasználók hozzáférnek az internetbankhoz, nagy a lehetőség, hogy a hackerek ellophatják a felhasználói fiókok összes tartalmát.

3. Szervezeti üzenet

Ha láncüzeneteket kap ismerőseitől vagy ismerőseitől a WhatsApp-on nyitott parancs link bizonyos, ezért a legjobb, ha figyelmen kívül hagyja vagy egyszerűen törli az üzenetet. A rosszindulatú programokat a hackerek bizonyos szervezetek nevében, a felhasználót érintő láncüzenetek útján terjesztik. Ha a felhasználó megnyitja az üzenettel küldött linket, akkor információlopás telefonon tárolt események történnek. Általában ez a rosszindulatú program hasonló a Microsoft Excel, a Microsoft Word és a PDF formátumhoz.

4. Új szín a WhatsApp számára

Ez a rosszindulatú program WhatsApp üzenetek útján terjed, amelyek új WhatsApp funkciókat és színeket ígérnek a felhasználók számára. A funkció aktiválásához a felhasználónak meg kell tennie küldje vissza az üzenetet 10 WhatsApp névjegynek vagy 5 csoportnak.

Természetesen ez csak hacker mód, mert amikor a felhasználó megteszi, amit mondanak neki, az automatikusan bekapcsol okostelefonkülönféle alkalmazásokat telepítenek, és megjelenik a hamis értesítések okostelefon veszélyben van. Innen is, okostelefon Megtelik hirdetésekkel, amelyekre kattintva a hackerek ideiglenes pénzügyi előnyöket kapnak okostelefon a felhasználó veszélyben van.

5. WhatsApp videohívások

A hackerek a WhatsApp Video Calling funkciót használták vírusok célzott terjesztésére felhasználói adatok vagy névjegyek ellopása. Ezen a funkción keresztül a hackerek hamis üzeneteket terjesztenek az új WhatsApp szolgáltatás kipróbálására, és linket csatolnak a szolgáltatás letöltéséhez. A szolgáltatás telepítése után egy olyan oldal jelenik meg, mint egy online felmérés, amely arra kéri a felhasználókat, hogy töltsék ki a kért adatokat. Itt történik a felhasználó személyes adatainak lopása. A hackerek kihasználják ezeket az adatokat a későbbi visszaélésekhez. A veszély megint csak akkor áll fenn, ha a felhasználó bankszámlaadatokat is megad az adott oldalon a számlaegyenleg lopása már nem lehetett elkerülni.

Nos, ott van 5 veszélyes vírus / rosszindulatú program terjed a WhatsApp-on keresztül. Remélhetőleg mindig óvatosak és óvatosak lehetünk a hackerek, a bandák bűncselekményei ellen ...


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found