14 memóriamegtakarító androidos játék 256 MB RAM-os okostelefonon (2. rész)

Azoknak az okostelefon-felhasználóknak, akik szeretnének játékokat játszani az okostelefonon, de a memória korlátozza őket, itt az ApkVenue megadja a memóriamegtakarító Android-játékok listáját. Igen!

Amint arról korábban tárgyaltunk, bárki szívesen játszana, beleértve azokat is, akik továbbra is korlátozott memóriájú okostelefonokat használnak. Korábban az ApkVenue tárgyalt memória-takarékos Android-játékokat, amelyek 256 MB-os Android RAM-on játszhatók, a 2. részben pedig az ApkVenue tárgyalja a többit.

Vannak olyan játékok, amelyek keskeny memória tulajdonságokkal rendelkező okostelefonokon játszhatók? Van. Nem hiszek? Yu, figyeljetek együtt 14 memóriamegtakarító játék, amelyek 256 MB RAM-mal rendelkező Android okostelefonon játszhatók (2. rész).

  • 5 módja annak, hogy az Android-ot gyökér nélkül módosítsuk
  • Ocean King: Fishing Arcade, A legfrissebb játék, amelynek sok remek nyereménye van
  • 7 legjobb zombi témájú FPS játék Android 2017-hez

14 Memóriamentés az Android-játékokhoz 256 MB RAM-os okostelefonon (2. rész)

8. Széna napja

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Széna napja az első kiadott játék SuperCell amelyet kiadtak 2012-ben majd a mezőgazdaság témájában. A témának megfelelően meghívják Önt gondoskodjon a mezőgazdaságról és az állatállományról mivel minden benne van, például a háziállatok, a környezet kezelése, a termények értékesítése stb., ezáltal kényelmesen és rabja lesz.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház Szupercella szimulációs játékok LETÖLTÉS

9. Danger Dash

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Danger Dash egy memória-takarékos Android játék témákkal végtelen futás vagy fusson anélkül, hogy megállna Metró szörfös és Temple Run. A témához hasonlóan ebben a játékban is csak a játékost irányítjuk akik folyamatosan futnak és néha gyűjtsön érméket és lépjen be titokzatos helyek ami minden bizonnyal növeli ennek a játéknak az izgalmát.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház Gameloft Arcade Games LETÖLTÉS

10. Ingyenes áramlás

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Ez a játék a memória mentő Android játék Nagyon szórakoztató. Emellett kaphat oldalt szórakozás játék közben csiszolhatja gondolkodásmódját az egyes szintek teljesítéséhez.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház CIKKEK MEGTEKINTÉSE

11. Városiak

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Azoknak, akik gyakran vagy játszottak Egyszerűség mindenképpen könnyen alkalmazkodni fog a játékhoz Városiak ez. A Townsmen alapvetően megegyezik a Simcity játékkal, mert mindketten a felelősek vagytok területet építeni hogy a lakosság gyarapodjon és fejlődjön. De a különbség az, hogy a városiak háttérbe kerülnekrossz a francia forradalom közepén növekvő gazdasággal és boldog polgárokkal.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Többek között e lakosok megélhetése bányászat, erdők, mezőgazdaság és halászat az eredményeket a lakosság érdekében használják.

HandyGames szimulációs játékok LETÖLTÉS

12. Kaszás: Sápadt kardforgató mese

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Játszma, meccs Kaszás: Mese egy sápadt kardosról egy memória-megtakarító Android játék, RPG témával. Ebben a játékban emberként fogsz játszani kardforgató akinek meg kell ölnie az összes ellenséget a törekvés érdekében igazi kardos.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Ez a játék jön 2D platformozás félelmetes, tele kalandelemekkel. Ez a játék rendelkezik kiterjedt történet jellemzői a rendszerrel szintezés különleges. Sajnos te fizetni kell hogy folytassa a játékot.

Hexage Arcade Games LETÖLTÉS

13. Colossatron

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Colossatron egy játék, ahol akarsz játssza az idegen szerepét aki megtámadta a földet. Ez az idegen alakú, mint a óriási vaskígyó moduláris testtel, így bármikor összeilleszthető vagy elválasztható.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Ez az óriási kígyó fog megőrülni és elpusztítani bármi is megy keresztül. A moduláris testrész nem más, mint tüzelő jármű és hívják powercore ebben a játékban.

14. Inotia sorozat

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

A cikk zárása pedig játék Inotia sorozat amelynek eddig 4 sorozata volt, de ami a Play Store-ban maradt, az csak a 4. sorozat, mégpedig Inotia 4: Terji merénylő. Ez a játék egy teljes témájú RPG 6 osztály amelyet kiválaszthat, hogy a Kiyan osztály legyen, a főszereplő, nevezetesen Fekete Lovag, Warlock, Orgyilkos, Ranger, Pap, Harcos. Mindegyik rendelkezik épít és különböző kezdeti állapotok.

Fotóforrás: Fotó: Google Play Áruház

Miben különbözik az Inotia 4 a legtöbb Android RPG játéktól, itt megtehetibuli tól től 3-6 fő, így segít minden küldetés teljesítésében.

Ezeket a játékokat lehet játszani Android, amely 256 MB RAM-mal rendelkezik. Természetesen az összes olyan játékot, amelyet az ApkVenue az előző részben közvetített, valamint ezt a részt, Jaka kipróbálta. Az eredmény, lumayan sima, bár vannak, akik néhalemaradás ha már hosszú ideje játszik. Ha ismer más memória-megtakarító Android-játékokat, mint amit az ApkVenue fent mondott, folytassa Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found