Jailangkung rituálék és játékon belüli belek tesztje! Ez az 5 legegyedibb és legkreatívabb android horror játék

Az Androidon rengeteg horror játékot lehet kipróbálni, az egyik leghíresebb játék a Slendrina. Ez a játék teljesen nem ijesztő, de meglepő, a Slendrinán kívül még sok más.

Androidon rengeteg van belőlük játékok rém, amit kipróbálhat, egyikük játékok a leghíresebb van Slendrina. Játszma, meccs ez teljesen nem ijesztő, de meglepő, leszámítva Slendrina sokkal több van. Habár Az Android horror játékok nem túl ijesztőek de ha valaki félénk, akkor garantált, hogy nem mer újra játszani.

Korábban Jaka kb játékok borzalom a legszörnyűbb ördöggel, és itt az ApkVenue mesél róla játékok A legegyedibb és legkreatívabb Android horror. Bár nem is olyan szörnyű játékok Ezt tényleg meg kell próbálnod, mert több is van játékok hogy indonéz emberek készítették is. Nos, azoknak, akikre kíváncsi játékok a kreatív kuka legegyedibb borzalma? Gyere, lásd teljes egészében!

  • 13 legjobb horror játék HD grafikával Androidon
  • 7 legfélelmetesebb pillanat egy horror játékban
  • Ez az 5 legijesztőbb Android horror játék internet nélkül is játszható

Jailangkung Ritual and Guts Test! Itt van 5 Játszma, meccs A legegyedibb és legkreatívabb Android Horror, amelyet ki kell próbálni

1. Jailangkung Ritual

Az első rangban van Jailangkung rituálé, játékok ez Indonéziában készül, amely úgy tűnik, hogy játékosok millióit sikerült vonzania. Az ok, amiért játékok Ez egyedülálló, mert hordoz Indonéz történet (Jailangkung rituálé), amely hívogató játék szellem, és természetesen Indonéziában honos.

Jaka szerint játékok ez baljósabban van megfogalmazva ahhoz képest játékok olyan külföldi gyártmányú horror Slendrina és mások, mert annyira valóságosnak és így néz ki libabőrt csinálni. Eltérő, Jailangkung rituálé van egy története is játékok kaland. Röviden, egy középiskolás másodikosról mesél, akinek tetszik az okkult, ezért kezdődik ez a Jailangkung Ritual játék.

2. Guts teszt

Guts tesztje egy játékok 2D grafikák, amelyek nagyon hasonlítanak a televíziós adásokhoz címmel Egy másik világ, olyan módon Gutsy játék vagy egy teszt, hogy mennyire erős a játékos belsősége. Nos, tovább Guts teszt játék Ez az Android nem sokban különbözik a televíziós adásoktól Srácok, küldetés játékok ez annak tesztje, hogy mennyire erős a beled a szereplőkben.

Itt fognak elhelyezni valahol kísért csak zseblámpával. Bár grafikailag nem mondható hűvösnek, mert mégis 2D-s játékok ez már így van elég hátborzongató. Nem hiszek? Csak próbáld ki te is, milyen érzés játszani játékok a legegyedibb ezen.

3. Horror [REC]

Horror [REC] szintén nem kevésbé egyedi. Ha játékok borzalom Végzetes keret megköveteli, hogy a játékos lefényképezze az ördögöt Horror [REC] megköveteli a játékost rögzítse az ördögöt hogy van valahol. Ban ben Horror játék [REC] sokat fogsz találkozni szörnyű szellem mint a kuntilanak és mások. Mivel a szereped felfedező, és a kalandod egy kísérteties helyen kezdődik.

Tökéletes 3D grafika készítsen Horror játék [REC] olyan valóságosnak tűnik. A kérdés az, hogy mer-e játszani?

4. Pocong vadászok

Játszma, meccs Az ApkVenue szerint a negyedik legegyedibb Android-horror nem kevésbé kihívást jelent. Csatlakozás Pocong vadászok Ez játékok Indonéziában készült, igen, tudod, hogy a pocong az Indonézia legfélelmetesebb szelleme. Ha a való világban el kell kerülni és el kell menekülnie a pocong elől, akkor di játékok Pocong vadászok ennek ellenkezőjét kell tennie.

Tehát ahogy a neve is mutatja, természetesen itt a munkája vadászni pocongra. A kaland egy kísértetjárta helyen kezdődik, ahol nincs ember, vagyis egyedül vagy. Játszma, meccs van nagyon jó 3D-s grafikavalójában nagyon is valóságosnak tűnik. A lényeg az, hogy ne ismerje el, hogy még bátor vagy, kérlek, próbáld ki, milyen erős a beled Pocong Hunter játék.

5. Üldözésben - üldözni a Pocongot

Üldözésben - üldözni a Pocongot szintén nem kevésbé ijesztő. Ha játékok a 4-es szám a pocongot kergeti, tehát az 5-ös pont ennek éppen az ellenkezője, nevezetesen Üldözésben - üldözni a Pocongot. Szerintem egyértelmű, igen, ha Üldözésben - hajsza a Pocongra Ez játékok a legegyedibb és leg kreatívabb horror. Még játékok ez is érdekes története vantudod.

Üldözésben - üldözni a Pocongot egy nő (főszereplő) történetét meséli el, akinek meg kell találnia a módját, hogy visszatérjen szülővárosába, neki is célja misztikus tárgyak keresése mint például a szent keris és bizonyos kövek. A kaland a saját faluban játszódik, ahol a falut emberek lakják pocong szeszes italok aki kész lesz üldözni. Szóval csak annyit kell tennie, hogy kitér, fut, életben marad, majd megtalálja a kiutat.

Ez az 5 játékok A legegyedibb és legkreatívabb Android horror. Ha ugyanez tetszik neked Feszült játékok, ezért az ApkVenue néhány játék kipróbálását javasolja borzalom fent. Érezni fogja az igazi kihívást, mert játékok felemelte az indonéz horrortörténetet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found