10 legjobb multiplayer co-op játék androidhoz

Sok játék volt többjátékos módban, kezdve a helyi multiplayer, a MOBA és az MMO között, amelyek gyakrabban párosulnak az RPG műfajával.

Sok játék volt módokkal multiplayer, kezdve helyi multiplayer, MOBA és MMO, amelyek gyakrabban párosulnak az RPG műfajával. De tudja-e, vagy játszott-e valaha divatos játékokat szövetkezeti multiplayer?

Talán ez az egy mód furcsán hangzik a füled számára, különösen, ha valóban egy okostelefonos játékból indultál. Mód Itt és más játékosok kéz a kézben dolgoznak a játék befejezésében. Jaka elintézte 10 legjobb multiplayer co-op játék Androidra. Nézze meg az értékeléseket.

  • 20 kifejezés az MMORPG játékokban, amelyeket tudnia kell
  • 20 legizgalmasabb Android Sniper Games 2019 (ingyenes)

10 legjobb multiplayer co-op játék az Android számára

1. BombSquad

Vonzó megjelenése és vicces karakteres bemutatása még szórakoztatóbbá teszi ezt a játékot, még robbanóanyagok esetén is. Funkciókkal szövetkezeti multiplayer aminek a maximuma van 4 játékos, segítitek egymást megoldani hullám az ellenségek közül, akik megtámadnak téged. Természetesen fegyvereket használsz bombák formájában, hogy harcolj velük szemben.

Eric Froemling Arcade Games LETÖLTÉS

2. Overkill 3

Valójában ez a TPS-stílusú játék egy kalandjáték. Azonban tovább 3. túlzás van egy mód, amely arra késztetheti Önt és a többi játékost, hogy játékossá váljon. Az Ön és csapata célja, hogy barátaival megszabaduljon az ellenségektől, lőve őket különféle lőfegyverekkel, amelyeket felhasználhat.

Töltse le a Craneballs kalandjátékokat

3. MARVEL Jövő Harc

Az egyik játék CSODA amelynek semmi más, csak felveszi a témáját Szuperhős képregényeikből. Címkézve szabadon játszható, egy játék, amely szintén műfaj RPG Ez elront majd téged azzal, hogy kedvenc hőseid segítségével harcolsz az ellenség ellen. Van többjátékos mód az is, hogy más játékossal játszhat online, ahol együtt fog működni az ellenségek felszámolásában és a vereségben főnök.

RPG játékok Netmarble Games LETÖLTÉS

4. Olvadás

Itt vagy te a hős, aki harcol a galaxisban elterjedt gonoszság ellen. Szuper kifinomult fegyverek használatával le kell győznöd az utadba kerülő ellenségeket. Divatdal multiplayer, segítséget kérhet barátaitól vagy más játékosoktól is, hogy az arénában befejezze a csatát.

5. Halott érkezéskor 2

Túlélni az inváziót zombik ádáz, lő a fegyver, amelyet a karaktered használ, a "vágó" aréna felülről nézve. Igen, egy olyan nézőpont használata, mint egy klasszikus játék, természetesen meglehetősen széles nézettséget biztosít. Navigáljon minden támadási hullámban zombik, ki lehet irtani a többi játékossal a módban multiplayer.

6. Sötét legendák

Ha néhány más játék inkább zombik vagy egy szörnyeteg, belül Sötét legendák kapcsolatban lesz Vámpír. Azt mondják, hogy a vámpír nemzetet megzavarta az emberi élet, és el akarta pusztítani. Ami érdekes, itt valójában maga fogja játszani a vámpír szerepét. Más játékosokkal együtt teljesít minden területet, ahol az emberi fajtól kezdve a farkasok és a varázslók készen állnak arra, hogy veled küzdjenek.

7. Börtönvadász 5

Franchise meglehetősen sikeres játék az Android játékpiacon, Börtönvadász 5 visszatér, hogy elhozza a szegecselő akció-RPG-t. Harci móddal hack n 'slash, minden egyes funkciógomb megnyomásakor ébernek kell lennie virtuális hogy legyőzze az ellenséget. Módokkal más játékosokat is játszhat multiplayer, hogy teljesítsen egy területet.

Gameloft kalandjátékok LETÖLTÉS

8. Gun Bros 2

Vissza egy olyan játékra, amelyre támaszkodik hullám az egyes erősek szintje és az ellenséges támadások száma. Gun Bros 2 a fejlesztő készítette Glu, van egy olyan üzemmódja is, amely teljesen megegyezik a Halott a 2. érkezéskor, ahol Ön és más játékosok erőszakos ellenségektől fogják megakadályozni egymás támadásait, akik készek befejezni az útjukba kerülő dolgokat.

9. LOSTGUNS: Többjátékos lövöldözés

Ha valami másra és egyedire vágysz, játszhatsz LOSTGUNS: Többjátékos lövöldözés. Érezhető a játék szenzációja multiplayer grafikával 2D. Katona leszel olyan háborús fegyverekkel, mint a puskák, gránátok és kommandós kések, készen állni harcolni minden mozgatóval.

10. SAS: Zombie Assault 4

Még egy játék, amely kamera nézőpontját használja drónok, SAS: Zombie Assault 4 megadja neked azt az élményt, hogy elit zombi inváziós osztag vagy. Tényleg támaszkodjon a divatra szövetkezeti multiplayer, játszhatsz más játékosokkal, hogy segítsen az összes szint teljesítésében. Eltekintve attól, ami érdekes, több száz fegyvert gyűjthet és gyűjthetfrissítéserősebbé vált.

Ez az 10 legjobb multiplayer co-op játék az Android számára. Remélhetőleg hasznos és boldog játék!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found