vigyázz! Kiderült, hogy ezen a laptopon 5 lassú esetet antivirális szerek okoztak

Bár hasznos a laptopok védelme a vírustámadásokkal szemben, az antivírus valóban lassíthatja a laptopot, más néven lassan, tudod! Íme 5 lassú eset a laptopokon, amelyeket víruskereső okoz.

Az antivírus valójában olyan szoftver, amelyet olyan vírusok kezelésére hoztak létre, amelyek egy eszköz lelassulását, más néven lassulást okozják. De elképzelte ezt valaha szoftver ez valójában lassítja a számítógépet vagy laptopot?

Igen, a laptopok különféle vírusoktól való megtisztításán túl az antivírus valóban lelassíthatja a laptopot bizonyos tevékenységek végrehajtása során. Bármi? Itt van 5 lassú eset egy laptopon, amelyet víruskereső okoz.

  • 7 Ez kideríti a lassú internet okát okostelefonján
  • Éber! Ez a megoldás a Real Anti-Slow WhatsApp használatára
  • A lassú okostelefon 5 oka és hogyan lehet legyőzni őket

A laptop 5 lassú esetét az antivírus okozza

1. Webhely betöltése

Tevékenységben böngészés laptopot használva érezte-e már valaha a folyamatot Betöltés elég hosszú egy webhely megnyitásához? Ezt az Ön által használt víruskereső okozhatja. Valójában az antivírus megléte a sebesség csökkenését okozhatja Betöltés 11-16% -os webhely egy laptopon.

2. Töltse le az alkalmazást

A webhely megnyitása mellett az antivírus valóban csökkentheti a laptop sebességét alkalmazások vagy programok letöltésekor. Igen, a víruskereső használata a laptop teljesítményének csökkenését okozhatjaLetöltés alkalmazások akár 3-4%.

3. Az alkalmazás elindítása

A különféle aktuális tevékenységek mellett böngészés, az antivírusok jelenléte és használata a laptop elindulásakor is lelassulhat.indítás egy program vagy alkalmazás. Az alkalmazás indításakor a laptop, a teljesítmény, ebben az esetben a sebesség csökkenése 9-15% -kal csökken.

4. Telepítse az alkalmazást

Az antivírus használata tulajdonképpen a laptopok sebességének legnagyobb csökkenését okozza ebben az egy tevékenységben. Igen, kiderül, hogy egy antivírus létezik a laptopján, ami 26-35% -os sebességcsökkenést okoz, amikor megpróbál egy adott alkalmazást vagy programot telepíteni. Elég jelentős sebességcsökkenés, nem?

5. Fájlok másolása

A fenti négy dologtól eltekintve a laptopon még egy tevékenység lelassul, más néven lassú lesz az antivírus létezése miatt, nevezetesen a fájlok másolása. Igen, a fájlok áthelyezése során, akár egyik mappából a másikba, korong nak nek korong egyébként a fájlok másolása vagy fogadása között az eszközök között ez a folyamat 7-18% -os sebességcsökkenést tapasztal.

Ez öt lassú eset a laptopokon, amelyet kiderült, hogy vírusellenes szerek jelenléte és használata okoz. A laptopja egyike azoknak, akik megtapasztalják a fenti öt dolgot? Ennek ellenére ez nem jelenti azt, hogy le kell állítania a víruskeresőt. Mivel ez a szoftver továbbra is fontos, hogy megvédje laptopját a különféle vírusoktól és rosszindulatú programoktól.

Olvassa el a cikkeket is Anti vírus vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found