nézd meg az Anya vagyok (2020) filmet teljes film indonéz subval

A legjobb és legújabb filmajánlatokat keresi a mozikban? Gyere, nézd meg az Anya vagyok (2020) filmet, amely garantáltan izgalmas és még mindig friss a mozikban

A mozi filmnézése olyan tevékenység, amelyet tehet a stressz enyhítésére. Sőt, együtt nézni a családdal, a barátokkal és a barátnőkkel.

Tehát, ha olyan filmajánlatot keres, amelyet hétvégén nézhet meg a mozikban, akkor tényleg meg kell néznie egy Sci-Fi filmet, amelynek címe: Anya vagyok.

Annak ellenére, hogy 2019 közepe óta jelent meg hazájában, Indonézia csak 2020 februárjában kapott lehetőséget arra, hogy sugározza.

Összefoglaló film: Anya vagyok (2020)

Ez a Netflix-film egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, ahol az emberek a kihalás szélén vannak. A megmaradt embereknek most a földalatti bunkerben kell élniük.

A történet egy nevű robotral kezdődik Anya aki ápolja az emberi embriót és gondozza az embert, mint saját fiát.

Az embrió addig növekszik, amíg kamasz lesz. Anya megnevezte a gyereket Lánya. Az anya nemcsak gondoskodó, hanem összetett etikáról és erkölcsről is tanította lányát.

Anya azt mondta, hogy a külvilággal való kapcsolat halálhoz vezethet, miután a világ az apokalipszis által elpusztított pusztítást tapasztalta.

A lánya egyre kíváncsibb a külvilágra. Egy alkalommal meglátott egy furcsa nőt a bunker előtt, aki segítséget kért.

A lánya megmenti a nőt és elrejti, hogy anya ne tudja. A nő mindent elmond a külvilágról.

Ez a nő története különbözik attól, amit Anya tanított. Ettől zavart, hogy melyik pártban bízzon.

Érdekességek az Anya vagyok című filmről (2020)

Ha még mindig bizonytalan nézni az Anya vagyok című filmet, az ApkVenue érdekes tényekkel szolgál erről a filmről, amelyek meggondolhatják Önt.

  • Az Anya vagyok filmben több húsvéti tojás van, amely a játékhoz vezet Portál & 2. portál. Ha valaha is játszottál, biztosan rájöttél.

  • Ez a film egy kereskedelmi rendező játékfilmje, Grant Sputore.

  • Anya robot karakterét színész és színésznő alakítja. Luke Hawker közben anya jelmezt viselt Rose Byrne - hangoztatta Anya.

  • Annak ellenére, hogy ennek a filmnek egyedi története van, a történetben számos hasonlóság van a klasszikus anime címmel Casshan.

Nézze meg az Anya vagyok indonéz felirat című filmet

CímAnya vagyok
Élő2020. február 14. (Indonézia)
Időtartam1 óra 53 perc
RendezőGrant Sputore
ÖntvényRose Byrne, Maddie Lenton, Luke Hawker
MűfajDráma, rejtély, sci-fi
Értékelés90% (RottenTomatoes.com)


6.8/10 (IMDb.com)

Kapott 90% vélemény ami nagyon pozitív a Rotten Tomatoes oldalon, természetesen az Anya vagyok vagyok egy film, amelyet nem szabad kihagyni.

Ha meg akarod nézni az Anya vagyok című filmet, az alábbi linkre kattintva megtudhatod a műsor menetrendjét és a színházakat, amelyek ezt a filmet játszják.

>>> Anya vagyok (2020) Teljes film <<<

Ez Jaka áttekintése az indonéz mozik legújabb sci-fi filmjéről, Anya vagyok. Ez a film nagyon izgalmas, és meg kell nézned a hétvégén.

Találkozunk még egyszer Jaka következő érdekes cikkében! Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found