hogyan lehet használni a Google keresést a hackeléshez

Ebben a cikkben az ApkVenue röviden megvitatja, hogyan lehet hackelni a Google keresést. Kíváncsi?

Tudod, azt Google kereső használható hackelésre? Nemzetbiztonsági Ügynökség egyszer kiadott egy e-könyvet címmel A web kibontása: Útmutató az internetes kutatáshoz. Az e-könyv tárgyalja a Google használatát az archívumok, nyilvános weboldalak stb. Keresésére.

Az e-könyv egyik része olvasható Google Hacking. Tehát ebben a cikkben az ApkVenue röviden megvitatja, hogyan lehet a Google keresést hackelni. Kíváncsi?

  • 10 titkos Google keresési trükk, amelyek még izgalmasabbá teszik a böngészést (1. rész)
  • 10 titkos Google keresési trükk, amelyek még izgalmasabbá teszik a böngészést (2. rész)
  • 10 titkos Google keresési trükk, amelyek még izgalmasabbá teszik a böngészést (3. rész)

Hogyan kell használni a Google keresést hackeléshez

Fotó forrása: Fotó: TecknoGeek

Igaz, hogy a Google-on keresztüli hackelésre általában hivatkoznak Google Hacking. Ily módon kereshet felhasználói azonosítókat, számítógépes bejelentkezési fiókokat, jelszavakat, vállalati adatokat, pénzügyi információkat, kormányzati információkat és még más dolgokat is.

Mert még mindig sok webhely van odakint ne figyeljen a biztonságra. Tehát ez az alkalom, hogy ügyeskedj vele.

1. Keressen fájlokat

Általában a pénzügyi adatok felhasználásával készülnek Microsoft Excel. Ezért másolhatja és beillesztheti ezt a formátumot [filetype: xls site: za bizalmas]. Nézd meg az eredményeket.

2. Belépési hozzáférés keresése

Ha meg szeretné találni a bejelentkezési hozzáférést, akkor csak annyit kell tennie, hogy használja [filetype: xls site: ru login]. Ezek a külföldi oldalak általában nemzetközi nyelveket vagy angol nyelvet használnak. Tehát maradsz másolás beillesztés azt a kódot.

3. Jelszó keresése

Néha a Google megmutatja, hogy a keresési eredmények könyvtár nem közvetlenül a kívánt webhelyre mutat. Nos, az eredmény egy webkiszolgáló, amely konfigurálva van, és több információkészletet biztosít. Tehát először csak ezt a formátumot próbálja ki [intitle: site index: za jelszó].

4. A regisztráció folyamata

Gyakran találkozunk olyan webhelyekkel, ahol be kell lépnünk a regisztrációs folyamatba, hogy megtekinthessük a rajtuk található tartalmat. Tehát ezért többféle formátumot is használhat, mint pl [site: www.namawebsite.com inurl: adatbázis], [site: www.namawebsite.com inurl: könyvtár], [site: www.namawebsite.com inurl: index], [site: www.namawebsite.com inurl: cégek] néhány fontos információt találni. Felett "websitename" aszerint, amit keres.

Ott van 4 módon használja a Google keresést a hackeléshez. Megtalálhatja a hackeléssel kapcsolatos cikkeket és más érdekes cikkeket Jofinno Herian. Ossza meg Ön szerint!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found