5 legjobb Marvel szuperhős játék az Androidon, sajnálom, hogy nem telepítettem!

Nektek, akik a Marvel szuperhősök rajongói, és szeretnétek összegyűjteni az Avengers csapatot, hogy megmentsük a bolygót. Az ApkVenue a Marvel Comics legjobb szuperhős játékainak válogatását mutatja be Androidon

Mindenki szuperhős akar lenni, különben talán szuper gazember akarsz lenni. Bevallani? Korábban Jaka a legjobb Batman és Superman játékokat készítette Androidon a DC Comics rajongói számára.

Nos rajongóknak a Marvel szuperhős és össze akarják gyűjteni az Avengers csapatot a bolygó megmentésére. Az ApkVenue a Marvel Comics legjobb szuperhősjátékainak válogatását mutatja be Androidon és iOS-en, amelyeket nem szabad kihagynia.

A Bosszúállókon kívül a Marvelnek van még egy forró csapata, amely nem kevésbé érdekes, mégpedig a Defenders. Mikor Bosszúállók akkor kitöltötte Vasembert, Thort, Hulkot és Amerika kapitányt Védők tele Luke Cage, DareDevil, Jessica Jones és Iron Fist. Itt a játék.

  • 12 sokkoló tény a Marvel Comicsról
  • Bizonyítsd be! Ha igazi szleng vagy, találd ki a következő szuperhős igazi nevét
  • 12 valaha használt leghaszontalanabb, legegyedibb és legőrültebb szuperhős

Marvel szuperhős játék Androidra

1. MARVEL Jövő Harc

Ez a játék a Marvel Univerzum legnagyobb szuperhőseit gyűjti össze, hogy csatát folytassanak epikus amely eldönti az emberiség sorsát. A Marvel Future Fight csapatban játszik, ahol ezek a karakterek tetszés szerint változtathatók a játék során.

Készítse el csapatát olyan bosszúállókból, mint Hulk, Pókember, Vasember, Amerika Kapitány, valamint más híres Marvel-hősökből, mint Luke Cage és Daredevil.

RPG játékok Netmarble Games LETÖLTÉS

Ennek a gáminak van egy úgynevezett koncepciója börtönmászó. Karaktervezérlőként használhatja a képernyőn megjelenő virtuális gombokat. Érdekes módon részt vesz az elismert író, Peter David eredeti történetében, és tesztelheti képességeit más játékosokkal szemben a 3v3 csatákban.

Van egy mód egyjátékos, lépésről lépésre lebonyolított csatákkal kiegészítve exkluzív tartalom, új jelmezek és jutalmak feloldásához. Hívhatja barátait az Ally rendszeren keresztül is, hogy erősítést kérjen és csapatként győzelmet kérjen. A normál támadásokon kívül ezek a Marvel hősök 30 másodpercenként leadható készségeket is felhasználhatnak.

2. MARVEL Bajnokok Versenye

MARVEL Bajnokok Versenye egy műfajú játék verekedés amely lehetővé teszi a kedvenc Marvel szuperhős bajnokok lejátszását. Pókemberből, Vasemberből, Rozsomából, Thanosból, Kang a Honfoglalóból és más Marvel szuperhősökből indulva.

Az Ön feladata a legerősebb szövetségek felépítése, stratégiák kidolgozása és csata, hogy eljuthasson a csúcsra az Alliance Eventen, és vegye az Alliance Quest Series-t, hogy exkluzív díjakat szerezzen.

Játékok Arcade Marvel Verseny a bajnokokról LETÖLTÉS

A Marvel Bajnokok Versenye is bemutatkozik verekedés egy az egyben a rendszerrel kártyagyűjtés. Elég volt belőled Koppintson a vagy elcsór hogy megverje az ellenfelet.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. MARVEL Bosszúállók Akadémia

A játékban MARVEL Bosszúállók Akadémia Itt felkérik Önt, hogy dolgozzon ki egy iskolát a Bosszúállók csapatának szuperhősök számára, mint Amerika Kapitány, Hulk, Thor, Vasember, a Pajzs ügynökei. Ne hagyjon ki néhány antagonistát, mint például a Loki és a Hydra szervezet tagjai.

TinyCo Kalandjátékok LETÖLTÉS

Az iskolák építése mellett szuperhősöket is ki kell nevelni, hogy diplomát szerezzen, és megérdemli, hogy bajnok legyen. Most különféle létesítményeket is ki kell fejlesztenie, ahol a szereplők kölcsönhatásba lépnek más karakterekkel, például kollégiumokkal, tantermekkel, laboratóriumokkal, sportépületekkel és másokkal.

4. LEGO Marvel szuperhősök

Különösen a Lego játékok kedvelői számára ez az egy játék minden bizonnyal érdekes kipróbálni. Igen, LEGO Marvel szuperhősök bemutatja a Marvel Comics hős karaktereit, mint például Hulk, Pókember, Vasember, Amerika Kapitány, Thor és más Marvel szuperhős karaktereket Lego formájában.

Ez a játék ötvözi a szuperhősök akcióját és kalandját, valamint a Lego játékokra jellemző humor és rejtvények lényegét. Élvezheti az eredeti történetet, ahol Nick Fury megidézi Vasembert, Hulkot, Thort, Pókembert, Rozsomát és más szuperhősöket, hogy megmentse a földet a fenyegetésektől.

Több mint 91 karakter létezik, amelyeket eljátszhat a Marvel Univerzumból, és a szint növekedésével tovább fog növekedni. 45 akciódús küldetést kell teljesítenie, szuperhatalmú bűnözőkkel küzdve szuperhatalommal, például repüléssel, szuperhatalommal és láthatatlansággal.

5. Mix + Smash: Marvel Mashers

Ahogy a neve is mutatja, ebben a játékban lehet keverd össze és összetör kedvenc Marvel szuperhősöd. Például Vasember feje, Hulk teste, Pókember keze és Groot lába. Ennek eredményeként nagyon furcsán néz ki, de ez a kombináció még jobban teszi erős.

Igen, a Marvel szuperhősök 20 küllemét, erősségét és képességét keverheti össze olyan szuper gazemberekkel szembeni harcban, akik szintén keverednek, mint Green Goblin, Loki, Doc Ock, Ultron és Rhino.

Ez az 5 legjobb Marvel szuperhős játék az Androidon. Egy játék révén bármilyen karakterré válhat, amire vágyik, beleértve szuperhősöt vagy szuper gazembert is. Tehát mit gondolsz?

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found