a túlélés és az ingyenes tűz szabályai, melyik a legjobb?

Nem csak a MOBA műfaj, jelenleg a battle royale túlélési műfaj játék is növekszik. A túlélés és a szabad tűz szabályai, melyik a legjobb a játékhoz?

Belép a 2018-as évet, harci játék Mobil felmelegszik. Az egykor tele volt MOBA műfaji játékokkal, most egy kis friss levegő érkezik jelenlétével csata királyi túlélési műfaj játék ami felkelti az indonéz játékosok figyelmét.

Akárcsak a verseny Mobile Legends vs Arena of Valor, Vannak még Fej-fej mellett ebben a műfajban. Tehát Jaka át fogja nézni az Ön számára, A túlélés és a szabad tűz szabályai! Melyik a legjobb?

  • 7 ingyenes és legjobb Survival Battle Royale játék Androidon
  • 10 legjobb túlélési játék PC-n, amelyet el kell játszanod, garantáltan izgalmas és izgalmas!
  • Ez az 5 túlélési horror játék sokkal ijesztőbb, mint a Resident Evil

A túlélés és az ingyenes tűz összehasonlításának játékszabályai

A túlélés és a szabad tűz szabályai biztosan az lesz bumm című asztali játék ihlette PlayerUnknown csataterei (PUBG). Ez a játék maga is felrobbant 2017 végén, és népszerűsége legyőzte DOTA 2, srácok.

Ajánlat játékmenet ami hasonló, természetesen ez a két játék nagyon éles versenyben van, főleg az egyre növekvő fejlődéssel mobil eSport. Milyen előnyei és hátrányai vannak ennek a két izgalmas játéknak? Gyere, nézd meg az ApkVenue teljes áttekintését!

1. Játékmenet

Mivel mindkettőjüket a PUBG ihlette, természetesen ez a két játék hasonló játékmenetet kínál. Téged más ellenségekkel együtt leszállítanak túlélni egy szigeten amely a csatatérré vált.

Megkérik fegyvereket gyűjteni és túlélni az ellenséges támadásokból, hogy az utolsó álnév _ Utolsó ember álljon _, aki a győztes lesz.

Akkor mi a különbség? Itt láthatja a játékosok számát egy meccsen, srácok. A túlélés szabályai legfeljebb 120 játékos vagy talán 300 játékos a legújabb térképen. A Free Fire-vel ellentétben, amelyet jelenleg csak fel lehet játszani 50 játékos egyedül a meccsen.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Grafika

A mobil játékokról természetesen nem különül el a kínált grafika minőségének problémája. Habár még nem olyan kifinomult, mint a PUBG, a grafika minden bizonnyal az első mérce a játék kiválasztásában.

Itt Jaka látta, hogy a hozott grafika minősége A túlélési szabályok magasabb rendűek a Szabad Tűzhez képest, amely még mindig merev. A realisztikus karaktertervezés és mozdulatok mellett a Survival Rules kitűnő környezetet biztosít valóságosabb versenytársaival összehasonlítva.

3. Térkép

Ebben a harci királyi túlélési játékban talál egy térképet egy sziget formájában, amelyet felfedezhet. Ha méretben nézzük, A túlélés szabályainak térképe egyértelműen nagyobb, mint a Free Fire.

Másrészt a túlélési szabályok térkép nagyon sokat nyújt fák és épületek elemei elbújni. Eközben a Free Fire általában sok nyitott hely.

Ha több vagy szerelmi stratégia és játékmenet hosszabb ideig a túlélés szabályai választhatók. Ha azonnal merülni akar és ellövi az ellenséget, jobb, ha csak a Szabad tüzet választja.

4. Lejátszási mód

Nem sokat lehet fedezni játék mód amelyet felajánlanak. A túlélés és a szabad tűz szabályai jelenleg is megegyeznek 3 fő lejátszási mód, nevezetesen a Solo, a Duo és a Squad.

  • Szóló mód: játszani fogsz egyedül harcolni a körülötted lévő ellenségekkel.
  • Duo mód: játszani fogsz egy baráttal hogy más csapat duókkal nézzen szembe.
  • Osztag mód: játszani fogsz a csapatban többet és szabadabban kezelheti a stratégiákat.

5. Irányítás

Az első óta az irányítás kérdése aggasztó, főleg a műfaji játékokban First Person Shooter (FPS) vagy Harmadik személy lövő (TPS) mobil eszközökön. Azonban azzal bumm ez a túlélési játék teszi fejlesztő természetesen keményen dolgozik a legjobb játékélmény megteremtésében.

A kontrollkérdések természetesen az ön választása. Mert távoli játék, A túlélés szabályai az ellenőrzést tekintve felsőbbrendűek. Például gyorsan futni vagy az ellenséget megcélozni hatálya könnyebb vele lő gomb a bal oldalon.

Ez nem azt jelenti, hogy a Szabad Tűz nem jobb az irányítás szempontjából. Az ApkVenue szerint a Free Fire valóban prioritást élvez közelharc. Jellemzők automatikus célzás ezen a játékon hajlamos gyorsabb és éberebb az ellenség mozgásának követésében.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Jellemzők

A funkciók szempontjából a túlélés szabályai a csevegés bemutatásával jobbak játékban és hangos csevegés hogy jobb. Maga a Free Fire már rendelkezik ezzel a funkcióval, de még mindig nem tökéletes, és hajlamos megszakadni és késleltetés míg a játékban.

Nem csak, hogy a túlélés szabályai maguk is dedikált asztali kliens ami képessé tesz a játékra PC vagy laptop. Más szerver van, mint a mobil verzió, A túlélési szabályok PC-s verziója ez olyan játékélményt nyújt, mint a PUBG. Természetesen anélkül, hogy pénzt költene vagy ingyen.

Nos, ott van a túlélés és a szabad tűz szabályainak összehasonlítása amelyet az ApkVenue teljes mértékben áttekintett. A fenti vélemények alapján természetesen a túlélés szabályai felülmúlják a szabad tüzet. Az azonban bizonyos, hogy a választás visszatér Önhöz, a túlélés vagy a szabad tűz szabályait akarja játszani? Ossza meg véleményed az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found