hogyan lehet letiltani és követni mások Instagramját anélkül, hogy elkapnák őket

Szeretné letiltani az Instagram-fiókját, vagy nem kívánja követni azt, de fél attól, hogy elkapja és kényelmetlenül érzi magát az érintett személlyel szemben? Használhatja az Instagram által biztosított legújabb némító gombot. Így kell használni.

Az Instagram napjainkban az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt közösségi média. A bármire feltölthető funkciók száma a felhasználókat rabjaivá teszi a folytatásra post, még hajlamos is spamelés.

Beszélek az ügyről spamelés ami minden bizonnyal bosszantó, ezúttal az ApkVenue ad néhány tippet hogyan lehet letiltani vagy követni mások Instagramját anélkül, hogy elkapnák őket.

  • Hogyan lehet törölni mások Instagram-fotóit Hack nélkül
  • Az Instagram-történetek mentése alkalmazások nélkül
  • Hogyan lehet feltörni a barátod Instagramját anélkül, hogy elkapnád, garantált siker!

Hogyan lehet letiltani és követni mások Instagramját anélkül, hogy elakadnának

Gyakran úgy érzi, hogy bosszús azokkal szemben, akik spamelés az Instagramon legyen szó post-egy hétköznapi vagy via történetek. Ez nyugtalanító lehet, és kedvedre keltheti követés megszüntetése még Blokk azt a számlát. De egyrészt rossz érzés van, amikor legközelebb elkapnak követés megszüntetése vagy letiltja a fiókot, különösen, ha az illető ismerős barát vagy rokon.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Nem kell összetéveszteni, az Instagram nemrégiben hozzáadta a új funkciók amely lehetővé teszi a biztonságot az idővonal a tetsző Instagram-fiókokból spamelés, must nélkül követés megszüntetése vagy Blokk őket tudod. Kíváncsi vagy, hogyan? Itt vannak a lépések:

  • Győződjön meg arról, hogy az okostelefonján található Instagram alkalmazás az Instagram legújabb verziója. Ha nem, akkor azonnal tegye meg frissítés az alkalmazáson.
  • Ha igen, nyissa meg az Instagram alkalmazást, és azonnal lépjen abba a fiókba, amelyet titokban „le szeretne követni vagy blokkolni” szeretne, más néven anélkül, hogy elkapna. válassza három pont ikonra a jobb felső sarokban található post- azon a számlán.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Instagram hozzáadva némítás gomb hasznos funkcióként nem jelenik meg post-an, sztori vagy frissítés bármi a számláról szükség nélkül követés megszüntetése vagy blokkolja. válassza Néma aktiválásához, és automatikusan megszabadul a kívánt fióktól spamelés a.

Ez az egy egyszerű módja mások Instagramjának blokkolásának vagy követésének leállításáról anélkül, hogy elkapnák őket csak egy gomb használatával néma az alkalmazás által biztosított legfrissebb. De soha ne használjon gombokat néma a Jalan Tikus Instagram-fiókján, ha nem akarja minden nap kihagyni a legmenőbb tippeket és technológiai információkat. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Blokk vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found