szerelem isten játékok? Íme 5 ok, amiért meg kell játszani az isten berserk játékát

Ezúttal JalanTikus egy olyan Android-játékról fog beszélni, amely az indonéziai YouTuberek kedvelt játéka. A játék a Düh istenei - Őrült istenek.

Játék az Android-on minden bizonnyal elég szórakoztató dolog. Jelenleg különféle játékok vannak, amelyeket ingyenesen letölthet és játszhat a Google Play Áruházban.

A sok elkészített játék közül ezúttal JalanTikus egy olyan Android-játékról fog beszélni, amely az indonéz gamt YouTuberek kedvelt játéka. A játék az Tomboló istenek - Őrült istenek.

  • Ki kell próbálni! 5 legjobb Isten harci játék az Androidon, amelyek függőséget okozhatnak
  • Ez az 5 isteni nehézségekkel küzdő Windows-játék frusztráló!
  • 5 legjobb Android-divatjáték, amelyet ki kell próbálni

Fő Isten Düh

1. Egyedi karakter- és ügyességi animációk

Az istenek közötti harc témája, az isten Ngamuk játékának számos egyedi karaktere van, például Guan Yu, Lu Bu, Zhao Yun és animáció készség amire még soha nem gondoltál.

2. Szinkron Indo

Ha gondjai vannak az angol nyelvvel, akkor nem kell aggódnia a Dewa Ngamuk játék miatt. Ebben a játékban van indonéz nyelv és a hang (szinkron) Indonéz emberek, akik megkönnyíthetik számodra a játékot.

3. Egyensúly

Általában a játék gyorsabb lesz, ha fizetett tárgyat vásárol. Ebben a játékban a fizetős játékosokat különféle funkciókkal rendelkező ingyenes játékosok győzhetik le. Ha szorgalmasan játszik, akkor automatikusan megverheti a fizetős játékosokat.

4. Sok funkció

A sok funkció az egyik oka annak, hogy miért kell játszania a Dewa Ngamuk játékot. Itt 3 különböző világ különböző hőseit hívhatod meg. Emberekből, istenekből és ördögökből indulva. Itt van Még 300 hős val vel 3000 különböző formáció hogy játszhatsz.

5. Játékosok a világ minden tájáról

Annak ellenére, hogy indonéz játékos vagy. Találkozhat más Tomboló Isten játékosaival a világ különböző régióiból. Ennek oka a szerver Düh istenek és őrült istenek kapcsolódnak egymáshoz.

Töltse le Dewa Ngamuk

Érdekli a Dewa Ngamuk játék? Itt ingyenesen letöltheti: Tomboló istenek - Őrült istenek

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Play Station vagy más érdekes írás Em Yopik Rifai.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found