hogyan lehet CD / DVD-t égetni a legegyszerűbb szoftver nélkül

Még mindig zavaros, hogyan lehet CD / DVD-t a legegyszerűbb szoftver nélkül megírni? Így írhatja le CD / DVD fájlokat a Windows alkalmazás nélkül.

Az egyre előrehaladottabb életkor motiválja az embereket az innovációra. A valódi innováció egyik példája egy számítógép vagy laptop, amelynek specifikációi mára egyre rendkívülebbek.

Nem csak a RAM, a processzorok és a VGA kártyák, a számítógépek adathordozói is fejlettebbek lettek. Kezdjük hajlékonylemezről, CD-ről, DVD-ről, flash meghajtóról, merevlemezről, eddig SSD-ről.

Bár az emberek ritkán használják CD / DVD lemezeket adathordozóként, az előadásokat és az iskolai feladatokat néha mégis CD / DVD lemezekre gyűjtik.

Természetesen, mivel a CD / DVD ára nagyon olcsó, és néhányat sokszor lehet használni. Nos, ha adatokat kell CD-re vagy DVD-re írnod, de nem tudod, hogyan kell, akkor a megfelelő cikket olvasod, banda.

Ennek oka az, hogy az ApkVenue megmondja hogyan kell CD-t égetni Windows 7, Vista, 8 és 10 rendszereken alkalmazás nélkül. Kíváncsi? Gyerünk, nézd meg közvetlenül a következő cikket!

Teljes útmutató a CD / DVD írásához Windows rendszeren

Ahogy az ApkVenue fentebb tárgyalta, a CD-k jelenleg nem a kedvenc adathordozók. Végül is a modern PC-k ritkán tartalmaznak CD-ROM-ot vagy DVD-ROM-ot.

Ennek ellenére a CD / DVD lehet egy lehetőség azok számára, akik megfizethető áron szeretnének adatokat tárolni, annak ellenére, hogy nincs sok kapacitásuk.

Általában az írásra alkalmas CD típusa 2-re oszlik, nevezetesen CD-R (írható) és CD-RW (újraírható). A CD-R csak egyszer használható, így nem formázható más adatok későbbi beillesztésére.

Eközben sokszor formázhatja a CD-RW lemezt, ha más adatok tárolására akarja használni. E rugalmas funkció miatt a CD-RW-k drágábbak.

Ebben a cikkben az ApkVenue több részre osztotta az oktatóanyagot, nevezetesen a Windows 7, a Windows Vista, a Windows 8 és a Windows 10 számára.

CD-k írása szoftver nélkül a Windows 7 és Vista rendszerben

Először is az ApkVenue megmondja, hogyan kell CD-t írni szoftver nélkül Windows 7 és Vista rendszereken. A Windows XP óta a Microsoft tulajdonképpen beágyazott egy égető funkciót.

Nem kell azzal foglalkoznia, hogy megtudja, hogyan írhatja a Windows 7 CD-ket Neróval. Ezenkívül a szoftverrel történő írást egy kicsit bonyolultabb végrehajtani.

Így írhatja CD / DVD-t szoftver nélkül Windows 7 és Vista rendszerben:

  • 1. lépés: Először készítse elő a használni kívánt CD / DVD lemezt, majd helyezze be a CD / DVD lemezt a CD-ROM-ba. Ha a számítógépén nincs CD-ROM, vásárolhat egy hordozható CD-ROM-ot, amelynek ára 100 000 IDR-től kezdődik az online áruházakban.

  • 2. lépés: Általában, amikor behelyezi a CD-t a számítógépébe, megjelenik egy menü Autorun. A menüben választhat egy lehetőséget Fájlok írása lemezre.

Fotóforrás: A beépített írási funkcióval nem kell bajlódnia a CD-k Nero-ra írásának módjaival.
  • 3. lépés: Így például a menü nem jelenik meg Autorun, rákattinthat A számítógépem (Windows 7), majd kattintson a jobb gombbal a CD-meghajtóra, majd válassza a lehetőséget Lemezre írni.
  • 4. lépés: Másolja vagy vágja ki a CD-re felvenni kívánt fájlokat. Győződjön meg arról, hogy a fájlméret nem haladja meg a CD / DVD kapacitását.

  • 5. lépés: Egy új ablak jelenik meg. Megváltoztathatja a CD nevét, valamint kiválaszthatja a kívánt felvételi sebesség opciót.

  • 6. lépés: Várjon, amíg az égési folyamat befejeződik, és Voálá! Sikerült CD-t égetnie a Windows 7 alkalmazás nélkül.

  • 7. lépés: Közvetlenül kiválaszthat több fájlt is, amelyeket írni szeretne, majd kattintson a jobb gombbal, válassza az Égés lemezre lehetőséget, majd válassza ki a kívánt CD helyét.

A Windows 8 és 10 CD-k írása szoftver nélkül

Ezután az ApkVenue megtanítja, hogyan kell Windows 10 és 8 CD / DVD-ket szoftver nélkül megírni. Mindkettőnek ugyanúgy van módja, hogy ezeket a 2 operációs rendszeren is használhassa.

Itt vannak a lépések:

  • 1. lépés: Készítsen elő egy üres CD-lemezt, amelyet használni szeretne, majd helyezze be a CD-ROM-ra.

  • 2. lépés: Miután elolvasta a CD-t, nyissa ki könyvtár Ezután megtalálja a CD-n az írni kívánt fájlt vagy adatokat.

  • 3. lépés: Miután megjelölte a fájlt könyvjelzővel, kattintson a jobb gombbal, majd válasszon egy lehetőséget Címzett.

  • 4. lépés: A megjelenő felugró menüben válassza ki a CD-meghajtót.

  • 5. lépés: Adjon nevet a CD-nek a megjelenő ablakban, majd válasszon egy lehetőséget CD / DVD lejátszóval.
  • 6. lépés: Nyissa meg a Ez a PC menüt, majd válassza a lehetőséget Fejezd be az égést a képernyő tetején található.
  • 7. lépés: kattintson Következő, majd várja meg, amíg az égési folyamat befejeződik.

Ez Jaka cikke arról, hogyan lehet CD / DVD-t szoftver nélkül írni Windows 7, Vista, 8 és 10 rendszereken. Hogyan, banda, nagyon könnyű, igaz?

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni komment formájában a megadott oszlopban, banda!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found