így készíthet gif-et egy youtube-videóból

Amióta a GIF képek kezdtek mainstreamé válni, a képalkotás mindennapossá vált. Ha azonban még mindig nem tudja, hogyan készítsen GIF-eket, különösen azokat, amelyek a YouTube-videókból származnak, akkor ezt az egy cikket megtudhatja.

A technológia megint elmozdul, nevezetesen a statikus képek népszerűvé válása mozgóképpé, vagy annak, amit általában hívunk GIF. Talán nem veszed észre, de az Instagram Boomerang funkciója, a WhatsApp mozgó képei mind azonos formátumúak, nevezetesen a GIF.

Amióta a GIF képek kezdtek mainstreamé válni, a képalkotás mindennapossá vált. Ha azonban még mindig nem tudja hogyan készítsünk GIF-et, különösen azokat, amelyek a YouTube-videókból származnak, megtudhatja erről az egy cikkről.

  • 10 GIF garantáltan rémálommá válik, a gyenge szívű emberek NE nyissanak!
  • Könnyű trükkök a videók GIF-be konvertálásához a WhatsApp alkalmazással
  • 3 legjobb mozgó fotóalkalmazás kreatív GIF-ek és rövid videók készítéséhez

Hogyan készítsünk GIF-et egy YouTube-videóból

Van két hogyan készítsünk GIF képet YouTube-videókból, a GIFS.com és a Giphy.com webhelyek segítségével. Ne habozzon, ha egyiket választja, mert mindkettő jó és könnyen kezelhető.

1. GIFS.com

Először keresse fel a GIFS.com webhelyet, ahol egy oszlop jelenik meg, amely hasznos a GIF képpé alakítani kívánt YouTube videó link megadásához.

** Írja be a YouTube-linket **, amelyet GIF-képpé kíván konvertálni, majd közvetlenül az oldalra viszi a videó szerkesztését. Ezen az oldalon kiválaszthatja, hogy a YouTube-videó melyik részéről szeretne GIF-et készíteni. Feliratokat, matricákat és másokat is felvehet.

Ha igen, kattintson Teremt GIF a következő oldalra lépéshez. Ezen az oldalon felkérést kap, hogy nevezze el a létrehozott GIF-et, és ha kívánja, adjon hozzá címkéket. Ha igen, kattintson Következő.

tudszLetöltés GIF-fájlok, amelyeket YouTube-videókból készít, vagy egyszerűen letöltimásolathogy a közösségi médiában használhassa.

Giphy.com

A GIFS.com mellett a Giphy.com funkciókat is kínál a GIF készítéséhez. Csak meg kell nyomnia egy gombot Teremt a Giphy.com honlapján.

A következő oldalra kerül. Itt számos fényképből és videofelvételből készíthet GIF-képeket számítógépén vagy okostelefonján. Vagy készíthet GIF képeket a YouTube-ról is írja be a YouTube videó URL-jét a megadott oszlopban.

Ezután megadja az időtartamot és az időtartamot, amikor a videót GIF-képpé kell készíteni. Ha igen, nyomja meg a gombot Folytassa a díszítést.

Miután megadta, a következő oldalra kerül a szerkeszteni kívánt GIF-kép szerkesztéséhez. Hozzáadhatja Felirat, Matrica, Szűrő, és kép a GIF képeden. Ezután nyomja meg a gombot Folytassa a feltöltést, azután Feltöltés a GHIPY-be.

Csakúgy, mint a GIFS.com, letölthetiLetöltés Az Ön által létrehozott vagy létrehozott GIF-képekmásolat a link a közösségi médiában való használatra.

Ezek néhány hogyan készítsünk GIF-et YouTube videókból. Könnyű, igaz? Most követheti azoknak a gyerekeknek a trendjét, akik megszokták a GIF-képek küldését a közösségi médiában. Hagyja, hogy hitzyeeeeeee?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found