Ezt a 7 HD játékot simán el tudja játszani 512 MB RAM-os számítógépen

Ezek a HD játékok a magas játékmenetet és a grafikát is támogatják, így lehetetlen HD játékokat játszani alacsony specifikációjú PC-vel, például 512 MB RAM-mal.

A HD játékok általában szinonimák lenyűgöző grafikai minőség játékosok játék közben. Számos ma elérhető HD játék megköveteli Magas specifikációjú PC hogy el tudja játszani. Mivel ezek a HD játékok a magas játékmenetet és grafikát is támogatják, lehetetlen HD játékokat játszani alacsony specifikációs PC-vel, például 512 MB RAM-mal.

De nem kell aggódnia, a sok miatt nehéz HD játékok még mindig vannak olyan HD játékok, amelyek könnyű játszani. Hogyan ne próbálja ki könnyedén, ezeket a könnyű HD játékokat csak 512 MB RAM-mal lehet játszani. Nem hiszed el? Következő 7 HD PC-s játék, amelyek 512 MB RAM-mal játszhatók csak.

  • 5 HD Android-játék 100 MB alatt
  • 7 ”Super HD Android játék, 50 MB-nál kisebb méretű
  • 15 legjobb PC-s játék HD grafikával 2017

Zökkenőmentesen játszhat 7 HD PC-s játékot 512 MB RAM-os számítógépeken

1. GTA: San Andreas

Fotó forrása: Videó: ThirstyHyena

GTA: San Andreas az Open World játékok amely Carl Jonhsonról mint főszereplőről mesél. Gengszterként játszva kalandozhat olyan barátaival, mint Big Smoke, Ryder és mások, hogy az élet szórakozását keresse. A 3D és HD grafikával, valamint egy nagyon nagy térképpel a 2005-ben kiadott játék tökéletes azok számára, akik közepes specifikációkkal rendelkeznek.

GTA: A San Andreas önmagában csak 256 MB RAM-ot igényel a zökkenőmentes játékhoz.

2. Need for Speed: Legkeresettebbek

Fotó forrása: Videó: Reiji

Versenyezzen az izgalmas vad versenyző arénákban, kihívást jelent az összes izgalmas vad versenyző számára. Egy 2005-ben kiadott játékban akkor is simán játszhatsz, ha csak megvan 256 MB RAM Csak csináld. Nos, érdekel a lejátszása?

3. Az ördög sírhat 3

Fotó forrása: Videó: Fry

A hack és a slash világában való túléléshez kihívást fog kapni arra, hogy Dante legyen, a játék főszereplője. Ebben az egy játékban harcolni fogsz több száz mustrával szemben heves és készen áll arra, hogy kihívja képességeit. Ha nem vagy éber, akkor "meg kell halnod". HD grafika esetén ehhez az egy játékhoz csak 256 MB RAM-mal rendelkező operációs rendszerre van szükség.

4. Dinasztia harcos 6

Fotó forrása: Videó: Rockman9x

Annak ellenére, hogy játékmenetében szinte hasonló a Devil May Cry-hez, ez a Dynasty Warrior játék bemutatásra kerül történet különböző. Még mindig hordozza a műfajt hack and slash ez az egy játék kihívást jelent a túlélésre tipikus ókori Kínában ami érdekes. Sőt, ez a játék még érdekesebb egy könnyű ajánlási rendszerrel, amely 512 MB RAM csak azok számára, akik szeretnének játszani.

5. Counter Strike: Extrém

Fotó forrása: Videó: Devilterror

Aki nem tudja CS: Extrém? Egy játék az FPS első számú játékává vált. Annak ellenére, hogy ez a játék csak 512 MB RAM-ot igényel, így simán játszhat, ez az egy játék nem fog csalódást okozni. Nem hiszed el? csak próbáld meg látni a fenti videót.

6. Sebességigény: szén

Fotó forrása: Videó: notReiji

Még mindig a Need For Speed ​​sorozatból származik, ezúttal az EA Sport bemutatja az NFS: Carbon sorozatot, amely egy lépésre van a Most Wanted előtti megjelenéstől. De nagyon jó, bár grafikát és történet újabb és friss, Az EA csak 512 MB-ot kínál, így simán lejátszhatja.

7. [Elveszett Saga Gemscool

] (// lostsaga.gemscool.com/)

Fotó forrása: Videó: Daniel Wij

A Lost Saga egy olyan játék, amelyet a Gemscool adott ki a Casual műfajban. Ez a játék maga elviszi a nagyon erős és klassz hősök csatájába. A hordozással HD grafika és online játékok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ezt a játékot nagyon nehéz játszani.

De a valóságban ennek az egy játéknak csak 512 RAM és HSDPA hálózat szükséges.

Nos, talán ennyit 7 HD PC-s játék, amelyek 512 MB RAM-mal játszhatók. Érdekel a játszd a fenti könnyű HD játékokat? , ne felejtsd el véleményedet a megjegyzések rovatban hagyni!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found