5 jel arra utal, hogy valaki más feltörte androidos telefonját

Ebben a cikkben elmagyarázzuk azokat a jeleket, amelyek gyakran jelentkeznek, amikor felelőtlen emberek feltörik Android-telefonját.

Számtalan oka van annak, amiért más emberek szeretnék koppintson vagy feltörje a mobiltelefonját. Kezdve a bizalmas adatok visszaszerzésének vágyától a titkos elrendezésű hirdetések révén nyereség megszerzéséig. De ne tévedjen, az egyre kifinomultabb technológiával együtt a kütyük kopogásának gyakorlata egyre rendezettebb és nehezen követhető.

De nem kell félned, az emberek minden cselekedetének hiányosságokkal kell rendelkeznie. Ezért ezen a cikken keresztül elmagyarázzuk a Melyek azok a jelek, amelyek gyakran jelennek meg, amikor androidos telefonját használjacsapkod mások által, akik nem felelősek.

  • 2016. UPDATE: Hacker trükkök gyűjteménye gyökér nélküli Androidhoz
  • 12 fontos tipp, amellyel megakadályozhatod, hogy Androidodat feltörjék WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül

5 jel azt jelzi, hogy mobiltelefonját mások vagy rosszindulatú programok feltörik

1. Folyamatosan megjelenő előugró ablakok

Gyanúsnak kell lennie, ha hirtelen az Android használatakor olyan hirdetések vagy üzenetek jelennek meg Felugrik. Ha bizonyos ingyenes alkalmazások vagy játékok megnyitása közben találja meg, akkor ez nem nagy probléma. Új probléma lép fel, ha hirdetést vagy üzenetet talál Felugrik akkor van jelen, amikor semmit sem csinál, mint a lét készenlétben lévő ban ben indító vagy nyiss meg egy alkalmazást csevegés ami általában soha nem jelenik meg Felugrik bármi.

2. Hirtelen hulladékkvóta

Minden olyan alkalmazást, amely az internetet használja, feltétlenül rögzítjük Adathasználat. Ez az Android tulajdonában lévő szolgáltatás egyértelműen nagyon hasznos az Ön számára a hétköznapokon kívüli alkalmazások megtalálására, amelyek tömegesen használják az internet-hozzáférést.

Állítólag, ha az Androidod jelenleg vírussal vagy rosszindulatú üzeneteket vagy hirdetéseket Felugrik, akkor megjelenik az adatfelhasználási statisztikákban. Ha léteznek, akkor könnyedén törölheti őket anélkül, hogy többé kellene spekulálnia.

3. A Keylogger nyomon követése Androidon

Egyszer adtunk információt arról, hogyan lehet megérinteni egy androidos mobiltelefont egy billentyűzár segítségével. Tehát bár ez a módszer elrejtheti a billentyűzet gépelési alkalmazást, ez még nem jelenti azt, hogy hiányos.

Minden elem, amely fogyaszt akkumulátort, mindenképpen rögzítésre kerül a szakaszban Beállítások> Akkumulátor a mobiltelefonján. Ha igaz, hogy a mobiltelefonján van telepítve egy keylogger alkalmazás, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy az alkalmazás a lista akkumulátor bár nem a tetején.

Ja, bizonyos Android-alkalmazásokhoz még billentyűzetet is használnak egyedi rögzíteni billentyűleütés vagy az eddig elvégzett gépelés. Ezért megpróbálja ellenőrizni, hogy az Ön által használt billentyűzet-e alapértelmezett billentyűzet vagy nem egy másik vizuális formán keresztül.

4. Ellenőrizze az alkalmazáslistát, hogy megtudja a gyanús dolgokat

Ez a lépés arról is ismert, hogy hatékony-e annak kiderítésére, hogy vannak-e nem kívánt alkalmazások az Android rendszeren. Megnyithatja Beállítások> Alkalmazások elemre hogy ellenőrizze az összes létező alkalmazás listáját a mobiltelefonon. Keresztül lista Természetesen, ha figyelmes, akkor vannak olyan külföldi alkalmazások, amelyek rögzíthetik a mobiltelefon-tevékenységek összes mozgását.

5. Az értesítési sáv puha célpont is lehet

Ne tévedjen, csak át Felugrik ami bosszantó, a mobiltelefonját megfertőzheti rosszindulatú amely rajta ül értesítési sáv reklám formájában. Még mindig hálás, ha a hirdetés eltávolítható a képernyő szélére csúsztatva. De vannak olyanok is rosszindulatú ami az alkalmazás állapotát teszi kitartó így nem lehet eltávolítani a következőn keresztül: értesítési sáv.

Javaslatok az ilyen zavaró tényezők kiküszöbölésére: ellenőrizze, hogy milyen ingyenes játékokat telepített, és hogy telepített-e valaha olyan alkalmazásokat vagy játékokat, amelyek nem megbízható helyek, például a JalanTikus vagy a Google Play Áruház.

Ez 5 pont az esetleges jelek vonatkozásában, amelyek arra utalnak, hogy a mobilod vancsapkod más emberek által. Ha vannak olyan pontjai, amelyeket kihagyott ebben a cikkben, ne habozzon megosztani azokat az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found