mainstream ellen! Ez a 4 játék víz alatti beállítással rendelkezik! a föld elavult ...

Az alábbi játékok nem kevésbé csodálatos víz alatti világot mutatnak be. Lássuk alább, milyen játékokra gondolsz? Gyerünk, hallgassunk!

Para fejlesztő általában gyönyörű beállítással készítik el a játékot, hogy a játékosok csodálkozjanak és soha ne felejtsék el. Csak nézze meg a franchise sikerét Far Cry vagy Szörnyvadász világ. A különböző idők ellenére a bemutatott világ elképesztő.

Ez különbözik a fenti két játéktól, az alábbi játékok bemutatják a világot tenger alatt ami nem kevésbé csodálatos. Azonnal lásd alább, milyen játékokat jelent az ApkVenue? Gyerünk, hallgassunk!

  • Nosztalgia! 5 old school online játék újjáéledt okostelefonokon
  • Szórakoztatás helyett ez az 5 játék még jobban megterheli a játékosokat
  • Ez az 5 játék a legnagyobb kudarc a videojáték-ipar történetében

MA-STREAM ELLENI! 4 Ennek a játéknak víz alatti beállításai vannak! A föld nem az a korszak ...

1. Minden sorozat a BioShock-tól

Ez a franchise ahol az a beállítás, amelyben az összes sorozat víz alatt van. Város víz alatt amelyet általában olyan filmekben lát, amelyeket felfedezhet és átélhet a kaland izgalma ebben a játékban.

2. SOMA

Próbálja ki ezt a játékot, ha van soha nem volt játszd. Ebben a játékban érezni fogja, hogy milyen ijesztő egy legmodernebb helyen lenni a legmélyebb tengerben. Ettől eltekintve a történet nagyon összetett hogy megtudja, mi történt a főszereplővel a történet végén.

3. FarSky

Ha unod a játékokat túléléskézművesség mint Minecraft, próbáld ki ezt az egy játékot. Van a játékmenet hasonlóságai, de eltérő beállításokat. Ebben a játékban meg kell tanulnod, hogyan túlélje a tenger mélyén kihasználva a körülötted lévő erőforrásokat, miközben meg kell találnod a tengeralattjáró részét, hogy visszatérj a szárazföldre.

4. Dal a mélyről

A játékosoknak kétféleképpen lehet fedezze fel a víz alatti világot ami gyönyörű ebben a játékban, nevezetesen a búvárkodás és a tengeralattjáró használata. Bár vizuálisan a grafika csak 2D és nem olyan jó, mint a fenti 3 másik játék, a víz alatti világ nagyon színes. A színekkel teli víz alatti világ, a bájos főszereplő a fő melankolikus zenéhez mindenképpen mélyebb felfedezésre vágyik.

Ezek olyan játékok, amelyek csodálatos víz alatti világot mutatnak be. Hogyan? Ha unja a szárazföldön játszott játékokat, az ApkVenue úgy gondolja, hogy ezeket a játékokat ki kell próbálnia. Az új beállítás minden bizonnyal új szenzációt hoz a játékban is, igaz!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found