100% működik és ingyenes! 2 módja annak, hogy sok Instagram-követőt szerezzünk botok nélkül

Van mód arra, hogy sok követője legyen anélkül, hogy sok pénzt költene. Nem hiszek? Csak nézze meg a teljes részleteket.

Általában a felhasználók számára Instagram, minden bizonnyal az alkalmazás használatának célja az, hogy érdekes videofájlokat és fotókat osszanak meg a hozzájuk tartozó Instagram-fiókokon. Biztosan utána akarnak híressé vált az Instagramon keresztül sok mindent követői.

Még hajlandók is sok pénzt költenek csak azért, hogy rengeteg követőt szerezzen más Instagram-felhasználóktól. Valójában még mindig vannak módok arra, hogy nagyon sok követőjük legyen, anélkül, hogy sok pénzt költenének, még így is nem bot. A követők valódi Instagram-felhasználók. Nem hiszek? Csak nézze meg a teljes részleteket.

  • Mennyit töltenek naponta az Instagram-felhasználók?
  • Hogyan lehet elrejteni a „ragacsos” fotókat az Instagramon anélkül, hogy azokat törölnénk
  • Könnyű módszerek a videók összes fotójának letöltésére az Instagramról egyszerre

100% MŰVEK és ingyenes! 2 módja annak, hogy sok Instagram-követőt szerezzünk botok nélkül

1. Kövesse mások számláit, és kérjen követést

Az első út az, hogy sok követőt szerezhet azáltal, hogy azt teszi, amit a legtöbb ember, nevezetesen kövesse mások beszámolóját és üzenjen neki, hogy azonnal tegye meg visszakövetés neked.

Így megkapod sok követő kölcsönös módon. A szám megoldására a következő ez túl sok, érted Csinálni követés megszüntetése mikor követői javultál.

2. Az AddMeNow.net használata

A második módszer egy követő fokozó webhely, nevezetesen az AddMeNow.net használata. Ezzel a webhellyel továbbra is szerezhet követőket anélkül, hogy aggódnia kellene bizonyos kockázatok miatt. Mert ennek a webhelynek van 100% tiszta a gonosztól és követőitől, valamint más fiókhasználóktól és bot helyett. Használata nagyon egyszerű:

  • Nyissa meg a webhelyet, amely az AddMeNow.net
  • Kattintson arra, amelyik mondja "Ingyenes követők beszerzése" kék.
  • Ezután kérem Belépés az Instagram-fiókjával. Te azonban nem kell felírni az eredeti jelszót, de megírhatja a rossz jelszót, és fiókja továbbra is követőket fog szerezni.
  • Ellenőrizze az alatta lévő Capthát.
  • Nyomja meg a bejelentkezést az Instagram segítségével.

És végül néhány perc múlva meglátja, hogy növekszik az Instagram-fiók követői száma. Ha pedig további követőket szeretne hozzáadni, megismételheti az ApkVenue által említett módszert.

Oké, ennyi néhány tipp az Instagram követőinek felvételéhez "tiszta" módon botok nélkül. Remélhetőleg hasznos lehet mindannyiuk számára!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found